Myyjälle

Kun on tullut aika myydä se tärkein omaisuus, me emme luota sattumaan

Tarkkaan harkittu myyntikonseptimme on luotu tuottamaan paras mahdollinen lopputulos: onnelliset asuntokaupat.

Meiltä saat kaikki mitä onnistuneisiin asuntokauppoihin tarvitaan

Jokainen kohde on meille uniikki, jonka vuoksi me tutustumme arviokäynnillä tarkoin kotiisi, asuinalueeseen ja sen palveluihin. Arviokäynnin päätteeksi teemme jokaisesta kohteesta personoidun myynti- ja markkinointisuunnitelman. Näin asunnon myyjänä tiedät, että me emme jää odottamaan mahdollista ostajaa, vaan alamme aktiivisesti markkinoimaan jokaista kohdettamme parhaalla mahdollisella tavalla. Me välitämme juuri Sinun unelmistasi.

Miksi valita Aninkainen?

Suurimmat brändit, kattavin näkyvyys

Näkyvyys suurimmissa portaaleissa sekä sosiaalisessa mediassa ovat vain osa kattavaa markkinointia. Vuosien saatossa kasvaneet ja kehittyneet markkinointikanavat ja – tavat ovat osa onnistunutta kokonaisuutta myyntiprosessissa, jota vaalimme.

Ammattitaitoisesti. Aina.

Jokainen välittäjämme on sitoutunut noudattamaan alan eettisiä sääntöjä, hyvää välitystapaa, sekä lakia. Me haluamme onnistua parhaalla mahdollisella tavalla Sinun vuoksesi. Meillä jokainen välittäjä ja asuntomyyjä on aktiivinen asuntokaupan ammattilainen johon voit luottaa. Kun valitset meidät, saat alan ystävällisimmän kiinteistönvälittäjän avuksesi.

Ammattimaiset valokuvat

Upeat ja realistiset valokuvat ovat erittäin tärkeässä osassa asunnonmyyntiprosessissa. Kauniit, ammattimaiset kuvat niin sisältä, kuin ulkoa, auttavat herättämään mahdollisen ostajan mielenkiinnon.

Monisivuiset esitteet

Me luomme kotisi käyntikortin ammattitaidolla. Kattavan esitteen avulla korostamme kotisi parhaita puolia ja annamme jokaisen tärkeän tiedon, jotta ostaja saa parhaat mahdolliset tiedot ostopäätöksensä perusteeksi. Jokainen kohde ansaitsee kauniin esitteen.

Valtakunnallinen, suomalainen välitysliike

Aninkainen toimii valtakunnallisesti Suomessa n. 60 välittäjän voimin. Avainlippu-merkki takaa, että meiltä saat 100 % suomalaista palvelua.

Nykyaikaiset työkalut

Meillä on käytettävissämme luotettavat, nykyaikaiset työkalut kaikenlaisiin asunnonmyyntiin liittyviin tarpeisiin. Oli kyse sitten stailauksesta, 3D-kuvauksesta tai uudiskohdemarkkinoinnista, me pystymme tarjoamaan juuri sinun tarpeillesi sopivan kokonaisuuden.

Meille on tärkeää, että jokaisen kohtaamisen jälkeen asiakkaamme lähtee hyvällä mielellä kotiin.

Ota yhteyttä

  • Ota yhteyttä

    Valitse mistä palveluista haluaisit kuulla lisää niin otamme sinuun yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Katso palveluhinnastomme täältä