Myyjälle

Kun on tullut aika myydä se tärkein omaisuus, me emme luota sattumaan

Tarkkaan harkittu myyntikonseptimme on luotu tuottamaan paras mahdollinen lopputulos: onnelliset asuntokaupat.

Meiltä saat kaiken mitä, onnistuneisiin asuntokauppoihin tarvitset

Jokainen kohde on meille uniikki, jonka vuoksi me tutustumme arviokäynnillä tarkoin kotiisi, asuinalueeseen ja sen palveluihin. Arviokäynnin päätteeksi teemme jokaisesta kohteesta personoidun myynti- ja markkinointisuunnitelman. Markkinoimme aktiivisesti jokaista kohdettamme parhaalla mahdollisella tavalla. Me välitämme.

Miksi valita Aninkainen?

Valtakunnallinen välitysliike – kattava näkyvyys

Kohteemme ovat esillä kaikissa suurimmissa portaaleissa sekä sosiaalisessa mediassa. Onnistunut markkinointi on tärkeä osa myyntiprosessia. Aninkainen toimii valtakunnallisesti Suomessa n. 60 välittäjän voimin.

Asiantuntevaa palvelua

Jokainen välittäjämme on sitoutunut noudattamaan alan eettisiä sääntöjä, hyvää välitystapaa sekä lakia. Me haluamme onnistua parhaalla mahdollisella tavalla joka kerta. Meillä jokainen välittäjä on aktiivinen asuntokaupan ammattilainen johon voit luottaa. Kun valitset meidät, saat alan ystävällisimmän kiinteistönvälittäjän avuksesi.

Ammattilaisen ottamat valokuvat

Kauniit, ammattimaiset kuvat niin sisältä kuin ulkoa auttavat herättämään mahdollisen ostajan mielenkiinnon.

Laadukkaat asuntoesitteet

Kattavan esitteen avulla korostamme kotisi parhaita puolia ja keräämme kaikki tärkeät tiedot esitteeseen, jotta ostaja saa parhaat mahdolliset tiedot ostopäätöksensä tueksi. Jokainen kohde ansaitsee kauniin ja laadukkaan esitteen.

Modernit työkalut

Meillä on käytössämme luotettavat, nykyaikaiset työkalut kaikenlaisiin asunnonmyyntiin liittyviin tarpeisiin. Oli kyse sitten stailauksesta, 3D-kuvauksesta tai uudiskohdemarkkinoinnista, me pystymme tarjoamaan juuri sinun tarpeillesi sopivan kokonaisuuden.

Meille on tärkeää, että jokaisen kohtaamisen jälkeen asiakkaamme lähtee hyvällä mielellä kotiin.

Ota yhteyttä

  • Ota yhteyttä

    Valitse mistä palveluista haluaisit kuulla lisää niin otamme sinuun yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Katso palveluhinnastomme täältä