Avoimet työpaikat

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ (LKV) / ASUNTOMYYJÄ, Turku Keskusta

Meistä

Vuonna 1964 nainen, joka ryhtyi yrittäjäksi ja halusi kilpailla miehisellä alalla, pidettiin outona. Mutta turkulainen Tyyne Blomberg oli päätöksensä tehnyt. Hän rakasti kauniita koteja ja oli matkoillaan Amerikkaan inspiroitunut naisyrittäjistä. Tyyne ryhtyi kiinteistönvälittäjäksi. Yrityksen nimeksi tuli toimiston katuosoitteen mukaan Aninkaisten välitystoimisto, mutta nimi jouduttiin vaihtamaan jo heti seuraavana vuonna, sillä välitystoimistosta tultiin kyselemään milloin autojen, milloin kanarianlintujen välitystä. Uusi nimi oli Aninkaisten kiinteistövälitys.

Alku ei ollut helppo, mutta tuoreen yrittäjän kekseliäisyys ja palveluasenne tekivät asiakkaisiin vaikutuksen. Kun huomattiin, että asuntojen sijainti ympäri Turkua hankaloitti asiakkaiden pääsyä näytöille, ongelma ratkaistiin kuljettamalla heitä näytöille itse – aluksi mopon kyydissä ja myöhemmin komealla Audilla.

Sama asenne elää Aninkaisissa vahvana tänäänkin. Talomme on täynnä omanlaisiaan kekseliäitä persoonia, joilla on eri vahvuuksia. Kokeneita asiantuntijoita, joilla kaikilla on sama tavoite: me haluamme huolehtia asiakkaistamme ja heidän elämänsä tärkeimmistä kaupoista niin hyvin, että he valitsevat meidät myös jatkossa.

Odotamme sinulta

Nyt etsimmekin joukkoomme saman asenteen omaavia huippumyyjiä. Olet kerryttänyt jo vahvaa näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä, hankkinut kokemusta kiinteistönvälitysalalta tai olet vasta löytänyt intohimosi asuntojen myynnin parista ja haluat kehittyä huippuvälittäjäksi, voit olla etsimämme henkilö. Sinulta odotamme ahkeraa ja aktiivista asennetta, tehokasta tekemisen meininkiä, innovatiivista ajattelua sekä ennen kaikkea a-luokan asiakaspalvelua. Haluat oppia uutta sekä kehittää toimintaasi jatkuvasti paremmaksi. Koko kiinteistönvälitysalan kehittyessä entistä digitaalisemmaksi, toivomme sinun hallitsevan erilaiset järjestelmät, sosiaalisen median kanavat sekä digitaaliset alustat erinomaisesti.

Tarjoamme sinulle

Meillä pääset osaksi yhtä Turun arvostetuinta ja tunnetuinta kiinteistönvälitystoimistoa. Me tarjoamme kaikkeen tekemiseesi oikeat ja ennen kaikkea laadukkaat työkalut sekä koko tiimin täyden tuen. Koulutamme välittäjiämme jatkuvasti, jotta voimme taata asiakkaillemme aina asiantuntevaa palvelua. Provisiopalkkausmallimme on alan parhaimpia, meillä vain taivas on rajana. Lisäksi tarjoamme välittäjillemme kannustavan bonusjärjestelmän.

Käsittelemme kaikki hakemukset luottamuksellisesti. Jätäthän hakemuksesi joko alla olevan lomakkeen kautta tai suoraan sähköpostitse osoitteeseen rekry@aninkainen.fi viimeistään 15.3.2021.

 

 

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ (LKV) / ASUNTOMYYJÄ, Turku Portsa

Meistä

Aninkainen Portsa etsii uutta verta joukkoonsa, meidän yhteistyömme on hiukan vahvempi mitä Suomen Joutsenen ankkuriketju.

Takaan ja vannon, että nyt on mahdollisuus päästä suoraan isoon pöytään, kiinteistönvälitysalan huipulle, kovien osaajien kanssa. Jos sinulla on huumori kunnossa ja palava halu kehittyä ja menestyä tämä on oikea paikka sinulle.

Odotamme sinulta

  • Halua kehittyä ja menestyä
  • Olet ahkera ja aktiivinen
  • Kokemus alalta katsotaan eduksi, myös LKV pätevyys
  • Myyntialan rautaista kokemusta
  • Sinun olisi hyvä hallita erilaiset järjestelmät, sosiaalisen median kanavat sekä digitaaliset alustat

 

Tarjoamme sinulle

Meillä pääset osaksi yhtä Turun arvostetuinta ja tunnetuinta kiinteistönvälitystoimistoa. Me tarjoamme kaikkeen tekemiseesi oikeat ja ennen kaikkea laadukkaat työkalut sekä koko tiimin täyden tuen. Koulutamme välittäjiämme jatkuvasti, jotta voimme taata asiakkaillemme aina asiantuntevaa palvelua. Provisiopalkkausmallimme on alan parhaimpia, meillä vain taivas on rajana.

Käsittelemme kaikki hakemukset luottamuksellisesti. Jätäthän hakemuksesi joko alla olevan lomakkeen kautta tai suoraan sähköpostitse osoitteeseen portsa@aninkainen.fi viimeistään 31.3.2021.

Rekry

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Max. tiedoston koko: 16 MB.
    • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.