Avoimet työpaikat

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ (LKV) / ASUNTOMYYJÄ, Turku Keskusta, Turku Portsa, Kotka, Kouvola, Tampere Keskusta, Turku Kupittaa, Kaarina, Vantaa

Meistä

Vuonna 1964 nainen, joka ryhtyi yrittäjäksi ja halusi kilpailla miehisellä alalla, pidettiin outona. Mutta turkulainen Tyyne Blomberg oli päätöksensä tehnyt. Hän rakasti kauniita koteja ja oli matkoillaan Amerikkaan inspiroitunut naisyrittäjistä. Tyyne ryhtyi kiinteistönvälittäjäksi. Yrityksen nimeksi tuli toimiston katuosoitteen mukaan Aninkaisten välitystoimisto, mutta nimi jouduttiin vaihtamaan jo heti seuraavana vuonna, sillä välitystoimistosta tultiin kyselemään milloin autojen, milloin kanarianlintujen välitystä. Uusi nimi oli Aninkaisten kiinteistövälitys.

Alku ei ollut helppo, mutta tuoreen yrittäjän kekseliäisyys ja palveluasenne tekivät asiakkaisiin vaikutuksen. Kun huomattiin, että asuntojen sijainti ympäri Turkua hankaloitti asiakkaiden pääsyä näytöille, ongelma ratkaistiin kuljettamalla heitä näytöille itse – aluksi mopon kyydissä ja myöhemmin komealla Audilla.

Sama asenne elää Aninkaisissa vahvana tänäänkin. Talomme on täynnä omanlaisiaan kekseliäitä persoonia, joilla on eri vahvuuksia. Kokeneita asiantuntijoita, joilla kaikilla on sama tavoite: me haluamme huolehtia asiakkaistamme ja heidän elämänsä tärkeimmistä kaupoista niin hyvin, että he valitsevat meidät myös jatkossa.

Odotamme sinulta

Nyt etsimmekin joukkoomme saman asenteen omaavia huippumyyjiä. Olet kerryttänyt jo vahvaa näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä, hankkinut kokemusta kiinteistönvälitysalalta tai olet vasta löytänyt intohimosi asuntojen myynnin parista ja haluat kehittyä huippuvälittäjäksi, voit olla etsimämme henkilö. Sinulta odotamme ahkeraa ja aktiivista asennetta, tehokasta tekemisen meininkiä, innovatiivista ajattelua sekä ennen kaikkea a-luokan asiakaspalvelua. Haluat oppia uutta sekä kehittää toimintaasi jatkuvasti paremmaksi. Koko kiinteistönvälitysalan kehittyessä entistä digitaalisemmaksi, toivomme sinun hallitsevan erilaiset järjestelmät, sosiaalisen median kanavat sekä digitaaliset alustat erinomaisesti.

Tarjoamme sinulle

Meillä pääset osaksi yhtä Suomen arvostetuinta ja tunnetuinta kiinteistönvälitystoimistoa. Me tarjoamme kaikkeen tekemiseesi oikeat ja ennen kaikkea laadukkaat työkalut sekä koko tiimin täyden tuen. Koulutamme välittäjiämme jatkuvasti, jotta voimme taata asiakkaillemme aina asiantuntevaa palvelua. Provisiopalkkausmallimme on alan parhaimpia, meillä vain taivas on rajana.

Käsittelemme kaikki hakemukset luottamuksellisesti ketjuorganisaation sisällä. Jätäthän hakemuksesi joko alla olevan lomakkeen kautta tai suoraan sähköpostitse osoitteeseen rekry@aninkainen.fi

TURKU KESKUSTA
Toni Myyry
toni.myyry@aninkainen.fi
040 840 8038

TURKU PORTSA
Katja Hurme
katja.hurme@aninkainen.fi
040 300 4398
tai
Sanna-Mari Österman
sanna-mari.osterman@aninkainen.fi
040 300 4392

TAMPERE (vain LKV)
Mika Volanen
mika.volanen@aninkainen.fi
040 546 2718

KUPITTAA
Sebastian Schildt
sebastian.schildt@aninkainen.fi
040 578 3969

KAARINA
Minna Mäkinen
minna.makinen@aninkainen.fi
0400 364 335

KOTKA JA KOUVOLA
Ari Nuutinen
ari.nuutinen@aninkainen.fi
044 074 7100

ETSIMME KOTKAAN JA KOUVOLAAN

Nyt etsimme joukkoomme uusia huippumyyjiä Kotkan ja Kouvolan toimistoomme.

Haluatko itse vaikuttaa omaan aikatauluusi sekä omaan tulotasoosi?

Olet mahdollisesti kerryttänyt jo vahvaa näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä, hankkinut kokemusta kiinteistönvälitysalalta tai olet vasta löytänyt intohimosi asuntojen myynnin parista ja haluat kehittyä huippuvälittäjäksi; voit olla etsimämme henkilö.

Etsimme LKV-tutkinnon omaavaa kiinteistönvälittäjää, mutta voimme tarvittaessa kouluttaa uuden huippumyyjän tiimiimme. Oppiminen tapahtuu kokeneen välittäjän matkassa käytännön työssä.