Lähde osaksi menestystarinaa

aninkainen.fi on vuonna 1964 perustettu yksityinen kiinteistönvälitysketju sekä yksi alan suurimmista toimijoista. Toimimme valtakunnallisesti asuntojen, kiinteistöjen sekä toimitilojen välittäjinä. Palvelemme kuluttaja-, yritys- sekä sijoittaja-asiakkaita yli 50 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla.

Tällä hetkellä aninkainen.fi työllistää yli 100 välitysalan ammattilaista 22 toimistossa eri puolella Suomea. Voimakkaasti ja maanlaajuisesti kasvava aninkainen.fi -ketju, yhdistettynä tunnettuun brändiimme, takaa asemamme myös tulevaisuudessa.

Etsimme nyt yrittäjiä Suomen näkyvimpään kiinteistönvälitysketjuun

 

Jos sinulla on yrittämisen polte ja haluat menestyä kanssamme, voit olla etsimämme henkilö. aninkainen.fi -tiimissä nautit emoyhtiön eduista, tuesta ja näkyvyydestä. Sinulla on tukenasi koko ketjun vahva ammattitaito ja olet mukana tekemässä aninkainen.fi tulevaisuuden historiaa.

yrittaja

Yrittäjänä vastaat kokonaisvaltaisesti yrityksesi toiminnasta, taloudesta ja henkilöstöstä. Osallistut myös itse aktiivisesti myyntiin ja luot luotettavalla asiakaspalvelutaidolla, sekä dynaamisella myyntihenkisyydellä yrityksellesi toiminnan mahdollisuudet. Ketjusta saat vahvan tuen ja valmiit toimintakonseptit, myynnin tukimateriaalit sekä valtakunnallisen alati kasvavan näkyvyyden.

Sinulla voi olla jo olemassa oleva kiinteistövälitysliike ja haluat hyötyä jatkossa ketjumme tarjoamista eduista järkikustannuksin.

Edellytämme suoritettua LKV-tutkintoa sekä työkokemusta alalta. Etsimämme yrittäjät tuntevat yrittämisen realiteetit sekä omaavat alalle riittävän ammattitaidon. Etsimämme yrittäjät ovat energisiä, dynaamisia ja haluavat kehittää sekä kasvattaa omaa liiketoimintaansa. Menestyäksesi yrittäjänä sinusta tulee löytyä luontaista myyntihenkisyyttä ja loputonta periksiantamattomuutta.

Tarjoamme kattavan aloituspaketin ketjuyrittäjälle. Ketjultamme saat ammattitaitoista tukea yrittäjyydessä onnistumiseen. Tarvittaessa järjestämme myyntikoulutusta innostavassa ympäristössä. Kauttamme saat lomakkeet ym. myynnin tukimateriaalit. Hyödyt ketjun tekemistä koulutusmateriaaleista ja valtakunnallisesta markkinointinäkyvyydestä. Pystyt myös hyödyntämään ketjun omaa ammattimaista markkinointipalvelua. Halutessasi autamme Sinua myös rekrytoinneissa. Saat näköalapaikan Suomen näkyvimmässä ketjussa!

Lähde osaksi aninkainen.fi menestystarinaan ja liity Suomen näkyvimpään kiinteistönvälitysketjuun.

Ota heti yhteyttä ja sovitaan ensimmäinen tapaaminen. Kaikki yhteydenotot ovat luottamuksellisia.

Liiketoimintajohtaja Timo Moilanen
Puhelin 0500 479 920 tai
Email: timo.moilanen@aninkainen.fi

joonas_web

Aninkaisten Kiinteistövälitys perustettiin 1964 Tyyne Blombergin toimesta, nimensä mukaan Aninkaistenkadulle Turkuun. Yrityksen ensimmäinen nimi oli Aninkaisten Välitystoimisto. Nimi vaihdettiin, koska se aiheutti väärinkäsityksiä toimialasta. Esimerkiksi Tyyne sai puhelun banaanien välityksestä. Vuonna 1974 Tyynen poika Antero Blomberg tuli omistajaksi Aninkaisten Kiinteistövälitysosakeyhtiöön. Katso lisää tästä >>

jethro_timo

 SUOMALAINEN – PAIKALLINEN – YKSITYINEN – AVAINHENKILÖIDENSÄ OMISTAMA – NOPEA – TEHOKAS – LUOTETTAVA – SUOMEN NÄKYVIN KIINTEISTÖNVÄLITYSKETJU

aninkainen.fi-ketju laajenee hyvällä vauhdilla. Viimeisen puolentoistavuoden aikana on avattu toimistot Rovaniemelle, Helsinkiin, Kotkaan, Iisalmeen, Laukaalle, Lahteen ja Vaasaan. Ja uusia nousee tasaiseen tahtiin, Liiketoimintajohtaja Timo Moilanen kertoo. Yksi suurimmista voimavaroistamme on jokaisen yrittäjän persoonallisuus ja yksilöllinen erityisosaaminen. Jokaisella on omat vahvuutensa ja näitä Aninkaisten Kiinteistövälitys Oy pyrkii tukemaan ja vahvistamaan. Koko henkilöstömme on valtavia persoonia ja huipputyyppejä – näin pitää saada ollakin. Ja tästä syystä meidän porukalla on aina hauskaa. Henkilöstön tyytyväisyys vaikuttaa suoraan tulokseen, ilman venkuroita, Toimitusjohtaja Jethro Rostedt kertoo.

Yhteistyökuviot ovat uudistuneet  viimeisen kahden vuoden aikana. Aninkaisten Kiinteistövälitys Oy ja PPG (Pappila & Penkkala Group) loivat asuntokauppaan ainutlaatuisen palvelukonseptin –aninkainen.fi Lakilinjan. Laadultaan varmistettu ja maksuton lakineuvonta on Aninkaiselta vahva lisäpanostus luottamukselliseen asiakaskokemukseen, toimitusjohtaja Jethro Rostedt kertoo. Valtakunnallinen, asiakkaalle tämäkin lisäarvoa tuottava yhteistyökumppanuus on solmittu rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijayritys ja samalla Suomen suurimman kuntotarkastusyhtiön Raksystemsin kanssa. Paikallisesti yhteistyökumppanina vakuutusasioissa toimii LähiTapiola.