Yrittäjäksi

Lähde osaksi menestystarinaa

Aninkainen on vuonna 1964 perustettu yksityinen kiinteistönvälitysketju sekä yksi alan suurimmista toimijoista. Toimimme valtakunnallisesti asuntojen, kiinteistöjen sekä toimitilojen välittäjinä. Palvelemme kuluttaja-, yritys- sekä sijoittaja-asiakkaita yli 50 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla.

Tällä hetkellä Aninkainen Kiinteistönvälitys työllistää yli 100 välitysalan ammattilaista 22 toimistossa eri puolella Suomea. Voimakkaasti ja maanlaajuisesti kasvava ketju, yhdistettynä tunnettuun brändiimme, takaa asemamme myös tulevaisuudessa.

Etsimme nyt yrittäjiä Suomen näkyvimpään kiinteistönvälitysketjuun

Jos sinulla on yrittämisen polte ja haluat menestyä kanssamme, voit olla etsimämme henkilö. Aninkainen -tiimissä nautit emoyhtiön eduista, tuesta ja näkyvyydestä. Sinulla on tukenasi koko ketjun vahva ammattitaito ja olet mukana tekemässä kanssamme tulevaisuuden historiaa.

Yrittäjänä vastaat kokonaisvaltaisesti yrityksesi toiminnasta, taloudesta ja henkilöstöstä. Osallistut myös itse aktiivisesti myyntiin ja luot luotettavalla asiakaspalvelutaidolla, sekä dynaamisella myyntihenkisyydellä yrityksellesi toiminnan mahdollisuudet. Ketjusta saat vahvan tuen ja valmiit toimintakonseptit, myynnin tukimateriaalit sekä valtakunnallisen alati kasvavan näkyvyyden.

Sinulla voi olla jo olemassa oleva kiinteistövälitysliike ja haluat hyötyä jatkossa ketjumme tarjoamista eduista järkikustannuksin.

Edellytämme suoritettua LKV-tutkintoa sekä työkokemusta alalta. Etsimämme yrittäjät tuntevat yrittämisen realiteetit sekä omaavat alalle riittävän ammattitaidon. Etsimämme yrittäjät ovat energisiä, dynaamisia ja haluavat kehittää sekä kasvattaa omaa liiketoimintaansa. Menestyäksesi yrittäjänä sinusta tulee löytyä luontaista myyntihenkisyyttä ja loputonta periksiantamattomuutta.

Kauttamme saat hankittua valmiit maan parhaimmat työkalut, joiden avulla menestyä. Saat käyttöösi valmiiksi kilpailutetut palvelut, ohjelmistot ja työkalut sekä ajantasaiset asiakirjat, lomakkeet, ym. myynnin tukimateriaalit. Ketjultamme saat ammattitaitoista tukea yrittäjyydessä onnistumiseen. Tarvittaessa järjestämme myyntikoulutusta innostavassa ympäristössä. Hyödyt ketjun tekemistä koulutusmateriaaleista ja valtakunnallisesta markkinointinäkyvyydestä. Pystyt myös hyödyntämään ketjun omaa ammattimaista markkinointipalvelua. Halutessasi autamme Sinua myös rekrytoinneissa. Saat näköalapaikan Suomen näkyvimmässä ketjussa!

Lähde osaksi Aninkaisen menestystarinaan ja liity Suomen näkyvimpään kiinteistönvälitysketjuun.

Ota heti yhteyttä ja sovitaan ensimmäinen tapaaminen. Kaikki yhteydenotot ovat luottamuksellisia.

Rikumatti Levomäki
Toimitusjohtaja, DI, KTM, eMBA
050 554 7565
rikumatti.levomaki@aninkainen.fi