Rakennuttaja, kun haet luotettavaa kumppania uudiskohteellesi, valitse Aninkainen

Useat rakennusliikkeet ovat luottaneet meihin jo vuosien ajan.

Meiltä saat päätöksenteon tueksi aina ajantasaista tietoa eri alueiden markkinatilanteesta ja kehityksestä sekä näkemystä minkälaiset kohteet myyvät eri alueilla parhaiten.
Oli pohdinnassa sitten kohteen perusidea, tyylisuunta tai vaikkapa pohjaratkaisu, ota avuksesi asuntokaupan ammattilainen. Meiltä voit kysyä konsultaatiota missä tahansa vaiheessa rakentamisprosessia.

Meillä uudiskohteesi ei ole yhden välittäjän varassa.

Meiltä saat vastuuvälittäjän lisäksi vahvan myyntitiimin, jonka jokainen jäsen perehtyy uudiskohteeseesi, osaa vastata asiakkaiden kysymyksiin ja tietää tarkalleen miten toimia myynnin edistämiseksi. Jokaisen uudiskohteen kohdalla teemme aina taustatyömme äärimmäisen tarkasti ja perehdymme kohteen sijaintiin, alueen palveluihin, myyntivaltteihin – ihan kaikkeen, millä on ostajalle merkitystä.

Haastavinta uudiskohteen markkinoinnissa on aloitus. Kun rakentamispäätöstä ei vielä ole tehty ja konkretiaa ei juuri ole, on tärkeää antaa ostajalle ne olemassa olevat faktat, joilla ostopäätös saadaan syntymään. Meillä on käytössämme kaikki mahdolliset työkalut, jotka tukevat ostajan ostopäätöstä. Tarvittaessa voimme suunnitella ja toteuttaa kohteen koko markkinoinnin alusta loppuun asti. Hoidamme halutessanne uudistuotannon nykypäivää olevat 3D-stailaukset, havainnekuvien renderöinnit tai virtuaaliesittelyt.

Jätä tästä yhteydenottopyyntö lähimpään Aninkaisten toimistoon:

Ota yhteyttä

  • Ota yhteyttä

    Valitse mistä palveluista haluaisit kuulla lisää niin otamme sinuun yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.