Ostajalle

Välittäjiemme tehtävänä on turvata matkasi kohti unelmien kotia.

Kerro rohkeasti välittäjälle minkälaiset kriteerit unelmien kodillasi on ja asunnonvaihdossa mahdollisesti mieltäsi askarruttavat asiat. Mikäli myynnissä olevat asunnot eivät täytä kriteerejäsi, voi olla että sopiva asunto on jo tulossa myyntiin.

Kun olet löytänyt kiinnostavan kohteen, teemme kaikkemme jotta pääset katsomaan kohdetta mahdollisimman nopeasti. Voit olla suoraan yhteydessä kohteen välittäjään tai jättää helposti yksityisesittelypyynnön yhteydenottolomakkeen kautta ja välittäjämme ottaa sinuun yhteyttä haluamallasi tavalla mahdollisimman pian. Yhteydenottolomakkeen kautta voit myös tilata kohteen esitteen ja asiakirjoja tai jättää kohteesta kysymyksiä.

Pyrimme järjestämään yksityisesittelyn aina joustavasti aikataulusi huomioon ottaen mahdollisimman pian. Yksityisesittely kohteeseen järjestyy tavallisesti 1-3 vuorokauden kuluessa, joskus jopa samana päivänä myyjän tilanteesta riippuen.

Mikäli unelmiesi kotia ei ole juuri sillä hetkellä myynnissä voit rekisteröidä maksuttoman kotivahdin alla olevalla lomakkeella, otamme yhteyttä välittömästi kun kriteerejäsi vastaava kohde tulee myyntiin.

Myös ostotoimeksianto on tehokas tapa tavoittaa myyjät, jotka vasta harkitsevat asunnonmyyntiä.

Kotivahti

  • Voit määritellä tässä haluamallasi tarkkuudella (kaupunki, asuinalue, osoite) missä asunnon tulisi sijaita.
  • Tähän voit kirjoittaa muut asunnolle tärkeät ominaisuudet.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lue lisää