Palveluhinnastomme

Kohteen myyntiä varten tehty suullinen arvio on kauttamme aina maksuton.

Välityspalkkiostamme sekä asiakirjakuluista sovitaan aina erikseen kunkin kohteen erityispiirteet huomioiden. Normaali välityspalkkiomme on myyntitoimeksiannoissa 4,96 % kohteen velattomasta myyntihinnasta. Minimipalkkiomme on 3000,- euroa. Välityspalkkion lisäksi mahdolliset asiakirja- sekä ammattivalokuvaajan kulut laskutetaan asiakkaalta.

Arviokirja

Asunnosta tehtävä arviokirja pankkia, perunkirjaa tai ositusta tms. varten on kiinteistöissä alkaen 600 euroa ja asunto-osakkeissa alkaen 400 euroa. Arviokirjan laadintaa varten tutustumme aina kohteeseen paikan päällä ja perehdymme siihen huolelliseti. Arviokirjojen hinnat sisältävät kaikki mahdolliset asiakirja- ja muut kulut, sekä matkakustannukset.

Vuokravälityspalkkiomme on kohteen yhden kuukauden vuokraa vastaava summa.

Pika-arvioraportti

Monesti asumisen varrella tulee tarvetta teettää arvio esim. pankin vaihdon yhteydessä, jolloin välitysliikkeen ammattilaisen tulee arvioida kiinteistöstä tai huoneistosta reaaliarvo. Tällöin laajalle arviokirjalle ei ole tarvetta, vaan tilanteeseen sopii suppeampi pika-arvioraportti. Pika-arvioraportti alkaen 150 euroa.

Ostotoimeksiannot

Välityspalkkiomme ostotoimeksiannoissa on 3 % kohteen velattomasta myyntihinnasta. Palvelun hinnasta ja sen tarkemmista yksityiskohdista sovitaan kuitenkin aina erikseen toimeksiantokohtaisesti.

Toimitilat

Toimitilojen arviointi- ja välityspalkkiot erillisen sopimuksen mukaan.

Kauppakirjat

Kauppakirjan laatiminen asiakkaan puolesta asunto-osakkeissa on alkaen 400 euroa ja kiinteistöissä alkaen 600 euroa. Hinnat sisältävät kauppakirjan, sekä kaikki tarvittavat liitteet ja asiakirjat.

Kaupanvahvistus

Toimistoissamme on maanmittauslaitoksen määräämiä kaupanvahvistajia. Kaupanvahvistajan palkkion määrää maanmittauslaitos. Tällä hetkellä kaupanvahvistajan palkkio on 120 euroa, jonka lisäksi on mahdollista, että kaupanvahvistaja veloittaa maksun lisäksi mahdolliset matkakustannukset.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Huom. palveluiden hinnat voivat vaihdella alueittain, kysy tarjous paikalliselta toimistolta.