Toni Myyry

Myyntipäällikkö YKV, LKV, LVV, JET, KiAT, Kaupanvahvistaja

On väliä, kuka myy kalleinta omaisuuttasi, kotiasi.

Toimin myyntipäällikkönä, kiinteistönvälittäjänä, sekä kaupanvahvistajana aninkainen-konsernin Turun päätoimipisteessä. Kiinteistönvälittäjänä olen avoin ja ahkera enkä pelkää uusia haasteita. Tässä työssä on tärkeää olla rehellinen ja tulla erilaisten ihmisten kanssa toimeen. Työni on minulle samalla kuin harrastus ja teen sen eteen aina kaikkeni, haluan kehittyä monipuolisesti ja oppia koko ajan uutta.

Automaatiosähköasentajan ammatistani on hyötyä niin kiinteistöiden sekä huoneistoiden myynnissä, sillä talotekniikka on minulla hallussa. Yrittäjätaustani ansiosta työskentelen periksiantamattomasti sekä aina asiakkaan edun mukaisesti, hyvää välitystapaa noudattaen.

Myynti-ilmoitukset teen ammattitaitoisesti, modernisti ja alamme parhaimpia ammattivalokuvaajia käyttäen. Hyödynnän markkinoinnissa aktiivisesti myös sosiaalisen median kanavia. Nautin työstäni ja minua on helppo lähestyä avoimuuteni vuoksi. Asuntokaupat ovat meille kaikille elämässä yksi suurimmista päätöksistä, joten siinä ei kannata säästää. Valitse kokenut ja ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä hoitamaan asuntosi myynti.

Koulutustasoni kiinteistönvälitysalalla:

– 2015 Laillistettu kiinteistönvälittäjä (LKV, LVV) tutkinto
– 2015 Kiinteistöalan ammattitutkinto (KiAT)
– 2017 Maanmittauslaitoksen määräys kaupanvahvistajaksi
– 2019 Johtamisen erikoisammattitutkinto (JET)

– 2022 Ylempi kiinteistönvälittäjän tutkinto (YKV)

Tärkeimpänä asiana asunnon myymisessä pidän ammattitaitoisen kiinteistönvälittäjän ja myyjän välistä yhteistyötä, koska sillä saadaan automaattisesti paras myynnillinen lopputulos.

Haluan toteuttaa unelmanne, kun olette myymässä tai ostamassa kalleinta omaisuuttanne, kotianne.

Ota yhteyttä ja autan sinua asuntosi myymisessä tai vuokraamisessa.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Toni Myyry

Aninkaisten Kiinteistönvälitys

040 840 8038