Aninkainen täyttää 60-vuotta

Vuonna 1964 Tyyne Blomberg perusti Aninkaisten Kiinteistönvälityksen. Blomberg oli aikansa pioneeri naisyrittäjyydessä. Naista, joka halusi yrittää miehisellä alalla pidettiinkin hieman outona, mutta Blomberg oli matkallaan Amerikkaan inspiroitunut naisyrittäjyydestä ja oli päättänyt aloittaa yritystoiminnan kiinteistönvälittäjänä.

Vuosi 2024 on Aninkaiselle juhlavuosi, sillä yritys täyttää kunnioitettavat 60-vuotta. 60 vuoteen on mahtunut lasku- ja noususuhdannetta, lama, finanssikriisi, satoja välittäjiä, sekä kymmeniä tuhansia asuntokauppoja joista kiitos kuuluu ammattitaitoisten välittäjiemme lisäksi myös asiakkaillemme. Muuttuvista suhdanteista huolimatta, välittäjämme keskittyvät aina tänään kohtaamiensa asiakkaiden asumisen asioihin. Asiakkaamme koti on aina kullan kallis, oli tilanne maailmalla mikä tahansa.

Aninkaisen toiminta on aina perustunut ihmisyyteen. Ilman ihmistä, koti on vain seinät ja katto. Aninkainen ja sen välittäjät ovat aina olleet ja tulevat jatkossakin olemaan mukana suomalaisten kotien vaihdossa suurella sydämellä, kaikissa elämän vaiheissa. Me välitämme.

Henkilökuntamme on sitoutunut jatkuvasti kouluttautumaan alan muutosten mukana. Viimeisen 20 vuoden aikana kiinteistönvälitys on ottanut valtavan harppauksen eteenpäin maailman digitalisaation mukana. Osa ammattilaisistamme on toiminut alalla ja vuosikymmenten ajan ja ovat olleet mukana muutoksessa sen jokaisella askeleella. 

Aninkainen on aikojen saatossa onnistunut kasvamaan myös franchise-ketjuna. Yhden naisen toimistosta on kasvanut kansallinen kiinteistönvälitysketju, joka toimii nykyään 12 paikkakunnalla. Aninkainen-ketjun omistaa nykyään Lease Deal Group Oyj – vahva omistaja tuo turvaa ja jatkuvuutta yritystoiminnalle.

Paljon onnea 60-vuotiaalle Aninkaiselle ja kiitos kaikille matkan varrella mukana olleille asiakkaille, välittäjille, sekä yhteistyökumppaneille.

Me välitämme.

Kuvassa on Aninkaisten Kiinteistönvälityksen toimeksianto nro 1 vuodelta 1964.