Sami Kaila

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, ATA

Olen kiinteistönvälittäjä, joka haluaa koko ajan kehittyä paremmaksi työssään. Jatkuvasti muuttuvalla alalla terävimmän kärjen mukana pysyäkseen, on oltava tietoinen uusimmista säädöksistä, muuttuvista markkinatilanteista ja pitää olla myös valmius haastaa itseänsä kehittyäkseen. Näin ollen kehittyminen välittäjänä on aina asiakkaan eduksi.

Asiantuntevalle välittäjälle on kuitenkin tärkeintä työssään taata asiakkaalle turvallinen kokemus koko yhteistyön ajalle. Asiakkaalla on oikeus hyvään ja reiluun myyntiprosessiin aina ensitapaamisen maksuttomasta hinta-arviosta kaupan syntymiseen saakka. Tämän vuoksi aloitankin aina perehtymisen kohteen tietoihin jo hyvissä ajoin ennen varsinaista arviokäyntiä, pystyäkseni esittämään mahdollisimman tarkan arvion kohteen arvosta heti ensitapaamisella. Haluan tuottaa samanlaista tarkkuutta ja laatua läpi koko myyntitapahtuman, niin myynti-ilmoituksessa, esittelyissä kuin yhteydenpidossa asiakkaiden kanssa. Kaupanteon jälkeen loppuu virallinen yhteistyö, mutta olen aina valmis auttamaan myöhemminkin, niin neuvojen parissa kuin myös uuden yhteistyön merkeissä.

Tyytyväiset asiakkaat ovat tämän työn paras ja myös tärkein palkinto välittäjälle.

Jos harkitset kotisi myyntiä tai etsit unelmiesi kotia, niin ota rohkeasti yhteyttä välittävään välittäjään. Tehdään yhdessä turvallinen matka tyytyväiseen lopputulokseen.

Sami Kaila

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, ATA

Ota yhteyttä ja autan sinua asuntosi myymisessä tai vuokraamisessa.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Sami Kaila

Aninkaisten Kiinteistövälitys Oy

040 742 1928