Sami Kaila

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, ATA

Kaikella on aikansa ja tarkoituksensa. Itselläni meni pari vuosikymmentä aikaa ymmärtää, mikä oikeasti itseäni kiinnostaa. Talotekniikka, asuntomarkkinat ja asuntosijoittamiseni ovatkin olleet lähellä sydäntäni pitkään. Lopulta kuitenkin kypsyi helppo ja selkeä päätös kouluttautua kiinteistövälittäjäksi, joka oli suuri muutos elämässäni. Tuttu ja turvallinen vanha sai jäädä taakse ja oli aika uusien haasteiden.

Samanlainen tunne saattaa olla myös osaltaan kotia myydessä, tai ostaessa. Tällöin usein siirrytään elämässä uuteen vaiheeseen, joka saattaa olla hyvinkin mullistava tilanne elämässä. Näissä tilanteissa asiansa osaava ja innostunut ammattitaitoinen välittäjä on paikallaan antaessaan parhaan osaamisensa asiakkaansa käyttöön.

Asuntokauppa on myös yleensä jonkin uuden alku tai vanhan loppu, joka pitää aina välittäjän pystyä käsittelemään tilanteen mukaisella arvolla. Minulle tärkeää on aina tehdä työni rehellisesti ja avoimesti, pitäen kaikki osapuolet tietoisena siitä, että mitä milloinkin tapahtuu. Myös kohteisiin tarkka perehtyminen kuuluu hyvään välitystapaan ja ammattimaiseen tekemiseen.

Kun tunnet tarvitsevasi välittäjän, joka palvelee linnunlaulun täyteisinä aamuina kuin myös sateisina iltoina, niin laitetaan yhdessä jälleen aurinko paistamaan. Kiinteistövälittäjän työ on minulle työ, jossa olen aina töissä, olematta töissä koskaan.

Ota rohkeasti yhteyttä välittävään välittäjään!

Sami Kaila

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, ATA

Ota yhteyttä ja autan sinua asuntosi myymisessä tai vuokraamisessa.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Sami Kaila

Aninkaisten Kiinteistövälitys Oy

040 742 1928