Valtteri Putkonen

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, ATA

Minulle jokainen asiakas on enemmän kuin vain liiketoimi – he ovat yhteistyökumppaneita matkalla kohti unelmien kotia. Kuuntelen tarkasti asiakkaideni tarpeita, toiveita ja huolia, jotta voin räätälöidä juuri heille sopivia ratkaisuja. Uskon suorapuheiseen ja rehelliseen viestintään, ja pidän asiakkaani aina ajan tasalla kaikista asuntokaupan vaiheista.

Energisyyteni heijastuu päivittäiseen työhöni. Olen aina valmis tarttumaan toimeen ja tekemään parhaani jokaisen toimeksiannon eteen. Asuntokauppa voi toisinaan olla monimutkainenkin prosessi, mutta työni on tehdä siitä sujuvaa ja stressitöntä jokaiselle asiakkaalleni. Olen sitoutunut tekemään työni laadukkaasti ja ammattitaidolla, hyvää välitystapaa noudattaen.

Omaan laajalti kokemusta myyntityöstä ja rakentamisesta. Tämä osaaminen yhdistettynä juridiseen tietotaitoon, antaa minulle ainutlaatuisen näkökulman kiinteistönvälitykseen. Tunnen asuntomarkkinat ja ymmärrän, mitkä seikat vaikuttavat päätöksiin. Olipa kyseessä sitten nykyisen asuntosi myynti tai uuden kodin etsiminen, olen valmis auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Ota siis rohkeasti yhteyttä, niin aloitetaan yhteinen matka kohti onnistunutta asuntokauppaa!

Ota yhteyttä ja autan sinua asuntosi myymisessä tai vuokraamisessa.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Valtteri Putkonen

Aninkaisten Kiinteistönvälitys

040 192 3441

Saamiani asiakaspalautteita