Merja Tuomola

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT, Kaupanvahvistaja

Olen työlleni omistautunut ja LKV-tutkinnon sekä Kiinteistövälitysalan ammattitutkinnon (KiAT) suorittanut välittäjä ja teen työtäni rakkaudesta koteja ja myyntityötä kohtaan.

Minusta saat luotettavan kumppanin, kun ollaan tekemässä elämän suuria päätöksiä. Viimeiset 30 vuotta myyntityötä ja pelkästään varsinaista kiinteistövälitystyötä jo 20 vuotta tehneenä tiedän, miten haaveet sekä toiveet olisi mahdollista toteuttaa.

Näinä vuosina olen tehnyt satoja asuntokauppoja ja minulla on tuhansia tyytyväisiä asiakkaita. Ahkerasti työtä tekemällä olen luonut itselleni laajan ja uskollisen asiakaskunnan. Suuri osa kohteista tuleekin tyytyväisiltä vanhoilta asiakkailta suosituksina.

Periksiantamattomuus ja lainopillinen tietämys tekevät minusta menestyksekkään asuntokaupan ammattilaisen, joka tunnetaan luotettavana, tunnollisena ja täsmällisenä välittäjänä. Vankka kokemus ja neuvottelutaito ovat valttejani, sitä kautta päästään kaikkia osapuolia miellyttävään lopputulokseen.

Näinä vuosina olen toiminut laajalla alueella Turun talousalueella sekä Satakunnassa, joten minulla on käsitys usean eri paikkakunnan asuntomarkkinoista sekä kaupanteosta.

Siviilissä olen kahden jo aikuisen pojan äiti ja pojanpoikani, ihanan Topin, mummi.

Kun harkitset asuntosi myyntiin laittamista, ota avuksesi alan ammattilainen. Kauppaan johtava lyömätön neuvottelutaito ja kokemus, siinä lyhykäisyydessään ovat minun valttini, minä myyn!

Ota yhteyttä ja autan sinua asuntosi myymisessä tai vuokraamisessa.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Merja Tuomola

Aninkaisten Kiinteistönvälitys

0400 911 740

Saamiani asiakaspalautteita