Ella Välimäki

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT

Tehdään kerralla kaikki kuntoon!

Asuntojen välitys ja mielestäni erityisesti kiinteistöjen välitys vaatii erityisosaamista ja alamme osaamisvaatimukset kasvavat kaiken aikaa vauhdilla, kuten monilla muillakin työ- ja arkielämän saroilla.

Laillistettu kiinteistönvälittäjä, eli LKV-tutkinto ja Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinto, eli KiAT

Itse sain Keskuskauppakamarin välittäjälautakunnan välittäjäkokeen (LKV) suoritettua hyväksyttävästi heti ensimmäisellä suorituskerralla vuonna 2011. Oli erityisen hienoa mennä tuona Juhannuksena Juhannusaattosaunaan, kun olin tuon LKV-tittelin saavuttanut ja vielä ensimmäisellä kerralla. Ennen LKV-koetta olin suorittanut hyväksyttävästi Kiinteistönvälitysalan Ammattitutkinnon, eli KiAT:n samaisena keväänä. Oli todella mielenkiintoista tutkia kiinteistönvälitysalaa laajemmin KiAT-koulutuksessa ja ahkeruus, sekä tietämys alasta laajemmin palkittiin sitten myös LKV-koetta suoritettaessani.

Monipuolisista kaupallisista koulutuksistani aina Turun Kauppakorkeakoulun kaupallisiin opintoihini saakka on ollut myös huikeaa etua toimeksiantajieni koteja ja omaisuutta myytäessä menestyksekkäästi.

Hyödynnä kiinteistönvälityksen palveluosaamiseni omalle kohdallesi, kotisi tai omaisuutesi myynnissä

Edelleen menestyksekäs toiminta alalla nyt ja tulevaisuudessa vaatii alan kokonaistuntemuksen ja -tietämyksen lisäksi pitkäjänteisyyttä, kärsivällisyyttä ja erityistä yksilöllistä perehtyneisyyttä, palvelualtiutta sekä -halua, sillä mm. kiinteistönvälitysalan aikaikkunat ovat tiivistyneet, myytävien kohteiden asiapapereiden selvittelytarve on lisääntynyt ja etukäteiskuntotarkasteluun perehtyminen on korostunut. Myös ostajien yksilölliset toiveet ovat monipuolistuneet.

On erittäin palkitsevaa tehdä myytävästä kohteesta kaunis ja myyvä esite tärkeimpine seikkoineen, jotka tuovat myös kohteelle ostajan.

Vapaa-ajallani harrastan luomukotitarveviljelyä vapaa-ajan maatilkullani Kokemäen Kauvatsalla. Vakituinen asunto minulla on Huittisissa ja perheeseeni aviomiehen lisäksi kuuluu kaksi aikuista lasta ja yksi lapsenlapsi. Lisäksi hengellinen hyvinvointi on itselleni tärkeää ja olenkin tehnyt vuosia sitten henkilökohtaisen uskon ratkaisun.

Ydinalueeni välittäjänä on Rauman talousalueella sisältäen mm. Eurajoen, Euran, Harjavallan, Kokemäen, Sastamalan ja Huittisten talousalueet sekä tarpeen tullen muillakin paikkakunnilla!

Tervetuloa palveltavakseni!

Ota yhteyttä ja autan sinua asuntosi myymisessä tai vuokraamisessa.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ella Välimäki

Aninkaisten Kiinteistövälitys Oy

0400 458 357