Omakotitalo 330,00 m2 / 530,00 m2

9h+2k+khh+2kph/wc+2wc+s+kph+at+lämmin kuisti+3eteisaulaa+2kuistia+maisemaparv.+terassi+maalämpökeskus+avoullakko+useita varastoja
Velaton myyntihinta:
376 000 €
Myyntihinta:
376 000,00 €

HULPPEA KIINTEISTÖ MAALÄMPÖTEKNIIKALLA SÄKYLÄN PYHÄJÄRVEN TUNTUMASTA, TERVETULOA TUTUSTUMAAN MYÖS PAIKAN PÄÄLLE!

VARAA YKSITYISNÄYTTÖ NUMEROSTA 0400 458 357/Ella TAI SÄHKÖPOSTITSE: [email protected] JA TERVETULOA TUTUSTUMAAN!

Pyhäjärven tuntumassa Säkylän keskusta-alueella runsaasti remontoitu 3-kerroksinen/2-asuinkerroksinen ylös saakka hirttä oleva hulppea valoisa hirsitalo mm. modernein maalämpötekniikoin ja keittiöratkaisuin, upein maisemaparvekkein ja terassein sekä runsain ja monipuolisin ullakko- ja kellarikerroksen autotalli/varastotiloin.

Tähän komeaan hirsitaloon on 2010-luvun alussa asennettu moderni maalämpö (Nibe/Fighter 330), tehokas koneellinen ilmanvaihtojärjestelmä (Vallox) ja maalämpökaivoja on kolme.

Lisäksi pääasuinkerrosten ikkunat uusittu, käyttövesiputket uusittu rakenteissa suojaputkiin ja muualla on kupariputket, asuinkerrosten viemäriputket uusittu muovisiksi, asuinkerrosten seinälevyiksi asennettu cyproc, yläpohjaan laitettu Termex -puhallusvilla ja asennettu vartiointi- sekä palohälytystekniikka 2010-luvun alussa. Käyttöveden runkoputki on myös jo muovia. Vesikate huollettu vuonna 1994 ja ulkovuoraus maalattu vuonna 2020 "Kartanon Keltaisella" -värisävyllä.

Talon alakerta- ja yläkertatilat lähes kauttaaltaan niin keittiö-, kodinhoitohuone-, kylpyhuone-, wc-tilojen kuin muidenkin asuintilojen lattia-, seinä-, sisäkattopinnoiltaan uusittu viihtyisän maalaisromantiikan mukaisesti erittäin kauniiksi hienoin kukkatapetein, maalatuin ja uusituin puupinnoin sekä laatoituksin ja upein Topi -kalustuksin.

Talon upea etelän/lännenpuoleinen maisemaparveke on kauttaaltaan markiisin katettu ja parvekkeelta on näkymään myös hieman Pyhäjärvelle. Taloon on myös näppärä portaaton pääsy ison osin myös markiisilla katetun terassin kautta ja kauniilla asuintiloiksikin tehdyllä lämpimällä kuistilla viihtyy myös iltojen viilennettyä.

Runsaat makuuhuonetilat (7kpl) sekä vintti-, ullakko- ja kellarikerroksen erikokoiset ja monipuoliset varastotilat tarjoavat hyvät edellytykset isoon ja vaativampaankin asumiseen ja varastointitarpeeseen.

Säkylän Pyhäjärvi on Euroopan kalaisimpia järviä muikkuineen, siikoineen ja järvitaimineen. Säkylän Pyhäjärvi on myös Varsinais-Suomen ja Satakunnan Maakuntajärvi ja Säkylän Pyhäjärveä on myös luonnehdittu merimäiseksi upean suuren järvenselän ansiosta.

Kalaisa ja ajoittain tyrskyinenkin Pyhäjärvi antavat hyvät edellytykset ympärivuotiseen vapaa-ajan viettoon: kesällä kalastuksen ja vaativammankin surffailun/SUP-lautailun parissa ja talvella talvisurffauksen sekä perinteikkään pilkkiharrastuksen parissa.

Säkylän ydinkeskustan palvelut kävelymatkan päässä (n.100-1000m) mm. päiväkodit, koulut, lukio ja maineikas Säkylän tori monipuolisine mm. kala-, leipä-, vihannes/juuresherkkupöytineen. Isoihin hypermarketteihin ja mm. Säkylän kunnan yleiselle Pyhäjärven uimarannalle ja venesatamaan sekä yksityiseen kalasatamaan on matkaan vain alle 1,5km. Isompiin kaupunkeihin on matkaa Raumalle n.50km, Turkuun n.75km, Poriin n.70km, Tampereelle n.105km ja Helsinkiinkin vain n.200km.

Tervetuloa tutustumaan, TARJOA ja osta omaksesi!

Tiedustelut ja esittelyt: Ella Välimäki, puh. 0400 458 357 sekä [email protected]!

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä!

Aninkainen Turku | Aninkaisten Kiinteistövälitys Oy

Oheisella lomakkella voit pyytää suoraan kohteen myyjältä lisätietoa kohteesta tai varata ajan yksityisesittelyyn.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kohteen perustiedot

Tyyppi:
Omakotitalo
Kunta / kaupunki:
Säkylä, Keskusta
Osoite:
Pastorintie 2, 27800, Säkylä
Vapautumisen lisätiedot:
Sopimuksen mukaan.

Rakennukset

Asuinpinta-ala:
330,00 m2
Kokonaispinta-ala:
530,00 m2
Rakennusvuosi:
1930
Rakennusmateriaali:
Hirsi/puu.
Kattotyyppi / kate:
Harja/tiili/huollettu v.1994.
Kerrosluku:
3
Parveke:
Kyllä
Sauna:
Kyllä
Kuntoluokitus:
Hyvä
Korjaukset:
Taloon asennettu maalämpö (Nibe/Fighter 330/ja kolme maalämpökaivoa), asuinkerrosten ikkunat uusittu, asennettu koneellinen ilmanvaihtojärjestelmä (Vallox), käyttövesiputket uusittu rakenteissa suojaputkiin ja muualla kupariputkiin, asuinkerrosten viemäriputket uusittu muovisiksi, asuinkerrosten seinälevyiksi asennettu cyproc, yläpohjaan laitettu Termex -puhallusvilla ja asennettu vartiointi- sekä palohälytystekniikka 2010-luvun alussa. Käyttöveden runkoputki on myös jo muovia. Vesikate huollettu vuonna 1994 ja ulkovuoraus maalattu vuonna 2020. Talon alakerta- ja yläkertatilat lähes kauttaaltaan niin keittiö-, kylpyhuone-, wc-tilojen kuin muidenkin asuintilojen lattia-, seinä-, sisäkattopinnoiltaan uusittu näyttävän maalaisromantiikan mukaisesti erittäin kauniiksi hienoin kukkatapetein, maalatuin ja uusituin puupinnoin sekä laatoituksin ja upein Topi -kalustusteineen.
Lämmitys:
Maalämpö, Nibe 330/Fighter kolmella porareiällä.
Ilmanvaihto:
Koneellinen, (Vallox).
Lisätietoja rakennuksista:
Upeissa alakertatiloissa 3mh+hulppea oh+ruokailuhuone+iso k+khh+kph/wc+wc+lämmin kuisti+2eteisaulaa, yht. n.200m², jonka lisäksi alakerrassa viileät 2 kuistia ja iso etelänpuoleinen osin myös markiisein katettu terassi. Näyttävissä yläkerran tiloissa 4mh+k+kph/wc+wc+eteisaula, yht. 130m², jonka lisäksi yläkerrassa on upea markiisein katettu maisemaparveke Pyhäjärvi myös hieman näkyen, avoullakko ja 2vinttivarastoa. Kellarikerroksessa autotalli, maalämpökeskus ja runsaasti erikokoisia varastohuoneita/tiloja sekä remontin alla olevat sauna- ja kylpyhuonetilat, yht. n.200m².
Keittiön varusteet:
Erittäin näyttäväksi 2010-luvun alussa uusitussa alakerran saarekkeellisessa maalaisromantiikkakeittiössä jää/pakastinyhdistelmä, keraaminen sähköliesi, liesituuletin, astianpesukone ja Topi -keittiöiden laadukkaat vaaleat peiliovikaapistot. Yläkertatilojen keittiö on myös uusittu näyttäväksi 2010-luvun alussa. Uusitussa alakerran monipuolisessa ja erittäin tilavassa kodinhoitohuoneessa runsaasti myös kaapistoja.
Makuuhuoneet:
Monipuolisesti 7 kaunista maalaisromantiikan mukaisin sisustustapetein ja maalatuin lautalattioin (alakerrassa 3 makuuhuonetta ja yläkerrassa 4 makuuhuonetta).
Kylpyhuoneet:
Alakerran laatoitetussa 2010-luvun alussa vedeneristyksin saneeratussa kylpyhuoneessa suihku, allas ylä- ja alakaapistoin, wc-istuin, pide ja lattialämmitys (vesikiertoinen/muovi suojaputkituksin/maalämpö). Alakerrassa myös toinen asiallinen wc saneerattu 2010-luvulla. Yläkertatiloissa myös kaunis vedeneristyksin 2010-luvun alussa saneeratussa laatoitetussa kylpyhuoneessa hyvin roiskevesiä estävä suihkukaappi, monipuolinen allaskaapisto, wc-istuin, pide, pesukoneliitäntä ja lattialämmitys (vesikiertoinen/muovi suojaputkituksin/maalämpö). Kellarikerroksen laatoitetut kylpyhuonetilat kiven sisällä, jossa nyt suihku, puulämmitteinen pata ja pesukoneliitäntä. WC: Molemmissa kerroksissa on vedeneristyksin saneerattujen erillisten wc:iden lisäksi kylpyhuoneissa on myös wc-istuimet.
Sauna:
Sauna remontin alla.
Energialuokka:
Ei lain edellyttämää energiatodistusta.

Kiinteistö

Kiinteistötunnus:
783-401-39-8
Tontin pinta-ala:
3 054,00 m2
Tontin omistus:
Oma
Tilan nimi:
Hoivala II
Kunta / kaupunki:
Säkylä
Kylä / kaupunginosa:
Keskusta
Kunnallistekniikka:
Sähkö-, vesi- ja viemäriliittymät.
Rakennusoikeus:
575,00 m²
Kaavoitustilanne:
Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta:
Ohjeellinen tonttijako.
Lisätiedot kiinteistöstä:
Kiinnitykset 150.000 €, jotka siirtyvät lainoista ja rasituksista vapaana uuden omistajan käyttöön.

Asuinalue

Alueen palvelut:
Kauppa: Päiväkotiin n.100m, ala-, yläasteelle ja lukioon alle 1km. Säkylän maineikkaalle ympärivuotiselle torille n.600m ja muutkin ydinkeskustan palvelut kävelymatkan päässä (n.200-500m). Isoihin hypermarketteihin ja mm. Säkylän kunnan yleiselle Pyhäjärven uimarannalle ja venesatamaan sekä yksityiseen kalasatamaan alle 1,5km. Raumalle n.50km, Turkuun n.75km, Poriin n.70km, Tampereelle n.105km ja Helsinkiinkin vain n.200km.

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta:
376 000,00 €
Kiinteistövero:
423,00 €/v
Sähkön kulutus:
25 000 kWh/v maalämpötekniikoin,
Muut ostajan maksut:
Muut ostajan maksut kaupantekoon liittyen: mahdollinen kuntokartoitusmaksu 1/2, kaupanvahvistusmaksu 1/2, varainsiirtovero 3%, lainhuudatuskustannukset ja sähköisen panttikirjan merkintäkulut.