Kodin keskipisteenä älykäs keittiö

Blogiteksti on toteutettu yhteistyössä Gigantin kanssa

Keittiön käyttötarkoitus on jokaiselle meille henkilökohtainen. Jollekin on tärkeää kerätä perhe yhteen ja nauttia päivällinen rauhassa kodin sydämessä. Kun taas toiselle on tärkeää saada ruoka valmistettua vaivattomasti ja nopeasti. Olipa tarpeesi mikä tahansa – Epoq-keittiö mahdollistaa sen!

Kodin keskipisteenä älykäs keittiö

Haluatko keittiön, joka on älykäs ja aikaa sekä energiaa säästävä? Tarjolla on useita nerokkaita ratkaisuja, jotka tekevät arjesta vaivattomampaa. Monet katsovat mielellään Aamu-TV:tä tai uutisia aamupalan yhteydessä, ja useimmat käyttävät tablet-laitetta reseptikirjana ruoanvalmistuksen aikana. Mikä on kätevämpää kuin keittiöelementteihin sisäänrakennettu latausasema tai tyylikäs integroitu kahvikone? Vai haluatko hallita keittiössä ollessasi kodin musiikkijärjestelmää tai säätää älykästä valaistusta sovellusten avulla tunnelmallisempaan?

Keittiökalusteiden sisälläkin tapahtuu jännittäviä asioita. Se, mitä kaapit kätkevät sisälleen, määrittelee keittiön käytännöllisyyden. Tarjoamiemme kalusteratkaisujen avulla saat hyvän yleisnäkymän kaappiin, ja samalla tavarat pysyvät järjestyksessä.

Digitaalisuus luo kodinkoneisiin uusia mahdollisuuksia

Ennen kuin lähdet ostamaan kodinkoneita, voi olla hyvä idea kirjoittaa lista perheen tarpeista. Kodinkoneiden valinnassa kannattaa huomioida perheen koko, käytettävissä olevat tilat ja esimerkiksi keittiön käyttöaste sekä mieltymykset ja tarpeet tekniikan suhteen. Kodinkoneiden valinnassa ei siis ole pelkästään kyse hintalapusta tai muotoilusta. Kodinkoneisiin investointi on myös investointi perheen aikaan ja energiaan. Älykkäät ratkaisut kodinlaitteiden valinnassa voi myös pienentää kotisi energiankulutusta.

Haluatko tarkistaa jääkaapin sisällön sisäänrakennetun kameran avulla? Ja mikäli haluat välttää pakastimen sulattamisen, valitse pakastin, jossa on No Frost -toiminto. On olemassa keittotasoja sekä uuneja, jotka valvovat kypsennystä astian sisällä. Perinteisen uunin ja mikron rinnalle ovat tulleet höyryuunit, joilla valmistat terveellisiä ja herkullisia liha- ja kasvisruokia kädenkäänteessä. Valikoimista löytyy myös yhdistelmäuuneja, joissa on mikron ominaisuudet. Uunin pyrolyysitoiminto helpottaa puhtaanapitoa. Puhdistuksen aikana uuni kuumenee jopa 500 asteiseksi, jolloin ruokaroiskeet palavat hienoksi tuhkaksi, joka on helppo harjata pois uunin viilennyttyä. Jos peset paljon muoviastioita, kannattaa kysyä astianpesukoneita, jotka kuivaavat juuri muovin. Sellaisiakin löytyy. Tai ehkä haluatkin astianpesukoneen, joka muistuttaa ostamaan konetiskitabletteja?

Miltä sinun unelmakeittiösi näyttää?

Epoq auttaa sinua toteuttamaan unelmakeittiösi. Meille on tärkeää, että uusi keittiösi on sekä toimiva että joustava – kokoontumispaikka, joka muuntautuu sekä arjen että juhlan erilaisiin tarpeisiin. Tarjoamme keittiökokonaisuuden kilpailukykyisillä hinnoilla – ilman, että joudut tekemään kompromisseja laadun, tyylikkyyden tai kodinkoneiden suhteen. Epoqilta saat keittiön, joka vastaa makuasi, keittiön käyttötarkoitusta, perheen kokoa ja mieltymyksiäsi.

Epoqin valikoimasta löydät myös suurimpien hanavalmistajien, kuten Grohen, Damixan ja Blancon hanat sekä laajan valikoiman keittiövalaistuksen tuotteita. Valikoimassamme on myös paljon erikokoisia ja eri materiaaleista valmistettuja keittiöaltaita. Yksilölliset vetimet ja nupit antavat keittiön ilmeelle viimeisen silauksen.

Paperilta kokkaamaan

Haluamme tehdä keittiön ostamisen sinulle mahdollisimman vaivattomaksi. Saat henkilökohtaista suunnitteluapua myymälässämme ammattitaitoisilta keittiösuunnittelijoiltamme, jotka tarjoavat apua myös kodinkonevalinnoissa. Tarjoamme suunnittelu-, mittaus-, rahoitus-, asennus- sekä kuljetus- ja toimituspalvelut – kaikki palvelut, joita keittiösi rakentamiseen tarvitset! Joustavan rahoitussuunnitelman avulla voit maksaa keittiösi sinulle sopivissa tasaerissä. Jos sinulla on kysyttävää, tule myymälään tai ota yhteyttä Gigantin asiakaspalveluun.

Epoq valmistaa keittiöitä, jotka tarjoavat toimivia, joustavia ja tyylikkäitä ratkaisuja sekä vastaavat pohjoismaisia laatuvaatimuksia. Keittiön tai kodinhoitohuoneen suunnittelussa on lähes rajattomat mahdollisuudet. Laatikkotoiminnoilla, saranoilla, kaappien rungoilla, peitelevyillä ja sokkeleilla on 25 vuoden toimintatakuu. Epoq-keittiöiden moduulit on standardisoitu sopimaan mahdollisimman suureen valikoimaan kodinkoneita. Epoq-rungot ovat standardimittaisia, joten ovien vaihtaminen on helppoa, jos haluat vuosien mittaan uudistaa keittiösi ilmettä.

Katso koko valikoimamme ja hinnat osoitteesta epoq.fi ja gigantti.fi
tai
varaa ilmainen suunnitteluaika keittiösuunnittelijaltamme.

Suunnittele – miltä haluat että uusi keittiösi näyttää?

Aloita tekemällä suunnitelma. Miten haluat sijoittaa kalusteet ja sisustaa kaapit ja laatikot? Haluatko integroidut kodinkoneet ja minkä tyylisen keittiön haluat? Ota mukaan inspiroivia kuvia, kaikki mitat ja luettelon toivomuksista, kun tulet myymälään.

Varustele – mitä tarpeita sinulla on?

Nyt on aika miettiä keittiön varustelua: jääkaappia, pakastinta, liettä, uunia, liesituuletinta ja muita ruoanlaittoon liittyviä koneita ja tarvikkeita. Käy ensin läpi nykyinen keittiösi. Mihin olet tyytyväinen ja mitä haluat säilyttää? Mitä haluat muuttaa ja mitä käteviä lisävalintoja voit tehdä?

Hio yksityiskohdat – mitkä valinnat tekevät keittiöstäsi täydellisen?

Tässä vaiheessa varustat keittiön keittiökoneilla, fiksulla tekniikalla ja kätevillä yksityiskohdilla, jotka tekevät arjesta ja ruoanlaitosta helpompaa ja hauskempaa. Kuten langattomat kaiuttimet, jotka luovat oikean tunnelman tai tyylikkäät keittiökoneet, joka viimeistelevät keittiön.