Ossi Niemelä

Kiinteistönvälittäjä, LKV, ITS, KTM

Junnu Vainio teki kappaleen, Kotkan poikii ilman siipii. Musiikki ja sen lisäksi myös harrastelijateatteri, ovat myös minulle, syntyperäiselle kotkalaiselle tärkeät elementit elämässäni, vaikkakin harrastuksen muodossa. Työ kiinteistönvälittäjänä tulee nimittäin ykkösenä.

Olen aloittanut kiinteistönvälittäjänä vuonna 1980, joten minulla on alalta paljon kokemusta. Sosiaalinen luonteeni, työni ja harrastukseni ovat tutustuttaneet minut suureen määrään ihmisiä, jonka seurauksena minulle on kertynyt laaja asiakaskunta. Tästä on aivan ehdottomasti hyötyä kohteiden myynnissä. Tykkään työskennellä ihmisten parissa ja olen yrittäjähenkinen. Voin myös sanoa, että nautin kaupanteosta ja siitä tunteesta, kun kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä lopputulokseen.

Minulla on KTM- ja LKV-tutkinnon lisäksi ITS-tutkinto (isännöitsijä), joten ymmärrän paljon asunto-osakeyhtiöiden sekä kiinteistö osakeyhtiöiden asioista.

Työn vastapainona toimin myös tukihenkilönä. Jos siis etsit kiinteistönvälittäjää, jolla on suuri sydän, laaja asiakaskunta, vankka ammattitaito ja yrittäjähenkinen ote, niin otathan minuun yhteyttä.

Ota yhteyttä ja autan sinua asuntosi myymisessä tai vuokraamisessa.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ossi Niemelä

Kotkan Kiinteistökeskus Oy

044 597 7400