Merja Säteri

Kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, LVV

Mottoni on ”Ole sanojesi mittainen!”

Arvostan perinteistä, kaikkia osapuolia kunnioittavaa ja oikeudenmukaista kaupantekotaitoa. Molemminpuolinen hyvä vuorovaikutus takaa tyytyväisen asiakkaan, joka voi suositella minua tuttavilleen ja naapureilleen – tärkeä osa kiinteistönvälitystä. Lähes kaikki minulle myyntiin tulevat kohteet ovatkin suosituksia tai asiakkaiden omakohtaisia kokemuksia.

Parin vuosikymmenen aikana tyytyväisiä asiakkaita onkin tullut paljon ja kauppoja on tehty useita satoja…. olen siitä niin onnellinen, koska pidän paljon tästä työstä. Aina ei ole helppoa, mutta myös haastavat kohteet ja asiakkaat ovat mielenkiintoisia. Pankit, vakuutusyhtiöt, lakimiehet, edunvalvojat ja monet muut luotettavaa arviota kaipaavat arvostavat myös vankkaa ammattitaitoa ja luotettavuutta erilaisten kohteiden arvioinneissa. Vakuusarvioita tehdään tällä hetkellä pankeille todella kiivaaseen tahtiin.

Kiinteistönvälitysala kehittyy jatkuvasti ja juuri tuli uudistus, jossa siirryttiin varainsiirtoverotuksessa kokonaan digitaaliseen ilmoittamiseen ja tiedonsiirtoon. Vauhti on hurjaa ja siksi intohimo uuden oppimiseen ja alalle soveltamiseen on supertärkeää. Olen suorittanut alan tärkeimmät sekä arvostetuimmat LKV ja YKV -tutkinnot.

Onnistuminen kaupanteossa on aina hieno asia ja kyllä ilokseni saan sanoa, että tämä vuosi päättyy uuteen myyntiennätykseen!

Ota yhteyttä ja autan sinua asuntosi myymisessä tai vuokraamisessa.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Merja Säteri

Aninkaisten Kiinteistönvälitys

0400 899 912

Saamiani asiakaspalautteita