Heli Mäkelä

Kiinteistönvälittäjä LKV, HM

Minulla on ollut onni löytää tämä ammatti, jossa voin yhdistää aiemman hallintotieteiden maisterin koulutukseni rakkaisiin harrastuksiini: perinnerakentaminen, sisustaminen, maisemointi ja luonnossa liikkuminen. Rakastan tätä ammattia!

Minulle on tärkeää että asiakkaani saavat nopeasti vastauksen kaikkiin mahdollisiin kysymyksiinsä. Vaativista asiakaspalvelutehtävistä olen saanut aiemmassa työssäni erittäin hyvää palautetta. Luonteeltani olen tunnollinen, helposti innostuva ja innostava ikuinen optimisti.

Toimin Pohjois-Pirkanmaalla sekä lisäksi Ähtärin eteläosissa ja Keuruun länsiosissa. Kouluni olen käynyt Pirkkalassa, muuttanut 18 vuotiaana Helsinkiin ja palannut nyt kesäkotiimme Virroille. Isäni suku on asunut Virtain seudulla asutuksen alkuajoista lähtien. Pystyn näin paremmin samaistumaan kaikkien asiakkaitteni tarpeisiin. Apunani on myös vuosikymmenten ammattiosaamisella ja paikallistuntemuksella varustettu tiimi.

Voit kääntyä puoleeni niin asunto-, mökki- kuin tonttikaupoissakin. Suunnitellaan yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva ratkaisu.

VIRRAT on toimipaikkani. Aninkainen VIRRAT on osoitteessa VIRTAINTIE 33, 34800 VIRRAT!

Tervetuloa asiakkaakseni!

Ota yhteyttä ja autan sinua asuntosi myymisessä tai vuokraamisessa.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Heli Mäkelä

Aninkainen Virrat, Asuntoplus Oy

044 738 0774

Saamiani asiakaspalautteita