Elisa Ollinkangas

Yrittäjä, kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, kaupanvahvistaja

Soita vaikka heti ja kutsu minut maksuttomalle arviokäynnille!

Olen toiminut lukemattomilla aloilla aina 14-vuotiaasta hedelmämyyjästä autoliikkeen toimitusjohtajaan. Väliin on mahtunut monenmoista valtion virkailijasta hotellipäällikköön. Nyt olen kuitenkin jo kymmenettä vuotta omalla alallani kiinteistönvälittäjänä.

Rakastan työntekoa ja ihmisten kanssa toimimista, ohjenuoranani aina avoimuus, rehellisyys ja oikeudenmukaisuus. Olen eläinrakas ja pikkutilaltamme meiltä löytyikin eläimiä kanoista lampaisiin ja hevosiin, olipa yksi possukin joukossa. Nelikymmenvuotisen ratsastusharrastukseni jälkeen minut nykyään löytää vapaahetkinä golfkentältä. Kotona odottavat kaksi maatiaiskissaa kärsivällisesti tämän aikataulullisesti vaihtelevan työn jälkeen. Sillä minä palvelen asiakkaani silloin kun heillä on aikaa!

Asumismuodot ovat minulle kaikki tuttuja. Mielelläni seuraan trendien kehitystä ja remonttiratkaisuja eri tarpeisiin, pyrkien myös löytämään asiakkaalleni sopivat vaihtoehdot. Siinä auttaa omien kokemusten lisäksi laaja kontaktipinta eri alojen yrittäjiin.

Kiinteistönvälittäjänä pitkään toimineena nautin työstäni ja teen työni täydellä sydämellä, olen aina toimeksiantajalla töissä.  Minusta saat aidosti välittävän välittäjän!

Työssäni en kohtaa ongelmia vaan haasteita, joiden ratkaiseminen on intohimoni. Pyrin aina saamaan asiakkailleni parhaan mahdollisen lopputuloksen. Ammattitaito, neuvottelutaidot ja periksiantamattomuus tuovat tuloksia myös Sinulle!

Ota yhteyttä ja autan sinua asuntosi myymisessä tai vuokraamisessa.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Elisa Ollinkangas

ARO Kiinteistöt Oy

050 310 5450