Eero Lilja

Asuntomyyjä, KiLAT

Asuntomyyjänä koen, että rauhallisuus, huumorintajuinen luonne ja positiivinen elämänasenne takaavat onnistuneen asuntokaupan. Asiakaspalvelussa pyrin aina parhaaseen lopputulokseen.

Erinomainen asiakaspalvelu yhdistettynä nuorekkaaseen persoonaani tarjoavat sinulle rehellisen, luotettavan ja tehokkaan palvelun kodin myynti- ja ostoaikeissa. Olen asunut Tampereella koko ikäni, joten paikat ovat tuttuja ja omaan täällä laajat verkostot.

Rakentamiseen ja remontointiin liittyvät asiat ovat lähellä sydäntäni. Minulta löytyy monen vuoden kokemus rakennusalalta. Olen myös toteuttanut usean oman kodin remontin, joten minulta saat asuntojen remontointiin ja niiden toteuttamiseen parhaat vinkit.

Aktiivinen elämänasenne ja lasten harrastukset tuovat minulle balanssin vapaa-aikaan, joten voipi olla, että törmäämme myös kuntosalilla, lenkkipolulla tai jääkiekkohallissa.

Ota minuun yhteyttä, kun alat harkita asunnon vaihtoa, ostoa tai myyntiä. Tavoitat minut helposti ja nopeasti. Hoidetaan yhdessä homma kuntoon ja tehdään unelmista totta!

Ota yhteyttä ja autan sinua asuntosi myymisessä tai vuokraamisessa.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Eero Lilja

Omena-Asunnot Oy

040 593 1392