Antti Koivuluoma

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, Kaupanvahvistaja

Hei. Etsitkö Kiinteistönvälittäjää, jolla on ammattitaitoa hoitaa asuntosi myynti alusta loppuun saakka? Ole yhteydessä ja soita minut vaikka heti maksuttomalle arviokäynnille!

Kiinteistönvälitysala on vienyt minut mennessään jo useamman vuoden sitten. Asiakkailleni parhaan palvelun mahdollistamiseksi olen päätynyt Aninkainen-ketjuun jo vuonna 2017 ja olen toinen Seinäjoen toimipisteen perustajista.

Laaja kokemus rakennusalan töistä, ennen Kiinteistönvälittäjän uraa, auttaa minua suoriutumaan vaikeammankin kohteen myynnistä. Tunnen uudiskohteet, vanhat kohteet, purettavat kohteet, uuden ja vanhan rakennustekniikan, kuin omat taskuni ja voit luottaa minuun, että saat parhaan mahdollisen avun asuntosi myymiseen. Jos olet ostamassa kauttani asuntoa, voit luottaa siihen, että saat asuntoesittelyssä heti paikan päällä vastaukset kysymyksiisi!

Ymmärrys erilaisista elämäntilanteista tekee minusta helposti lähestyttävän kiinteistönvälittäjän, joka tekee kaikkensa parhaan lopputuloksen eteen.

Arvoihini kuuluu kova työnteko, innovatiivisuus sekä jatkuva itsensä kehittäminen. Tavoitteenani on oppia joka päivä uusia asioita, joiden avulla voi tehdä entistä parempaa asiakaspalvelua.

Perehdyn arvioitaviin kohteisiin huolellisesti, koska oikea hinnoittelu yhdistettynä laadukkaaseen markkinointiin ja hyviin neuvottelutaitoihin takaavat nopean myyntiajan sekä parhaan mahdollisen hinnan.

Ota yhteyttä ja autan sinua asuntosi myymisessä tai vuokraamisessa.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Antti Koivuluoma

ARO Kiinteistöt Oy

050 300 2943