Omakotitalo 130,00 m2 / 225,00 m2

4h+k+wc+s+kph+harrasteh lisäwc:ein + piharak.(punttisali (lisäeristetty) + vertas)+puuvaja+2kplpressukatoksia+leikkimökki
Velaton myyntihinta:
119 500 €
Myyntihinta:
119 500,00 €

SÄKYLÄN MAINEIKKAAN RANTATIEN VARRELLA SIJAITSEVA HYVÄKUNTOINEN HETI VAPAA SEKÄ MUUTTOVALMIS TALO PYHÄJÄRVEN NÄKYMIN JA TERVETULOA TUTUSTUMAAN MYÖS PAIKAN PÄÄLLE!

VARAA TARVITTAESSA YKSITYISESITTELY PUHELIMITSE: 0400 458 357/Ella Välimäki TAI SÄHKÖPOSTITSE: [email protected] !

Säkylän maineikkaan Rantatien varrella sijaitseva asuintiloiltaan III-kerroksinen hyväkuntoinen HETI VAPAA talo Pyhäjärven näkymin, jossa jo tehty niin keittiö-, sauna-, kylpyhuone-, wc- ja käyttövesiputkiremontit kuin ikkuna-, tulisija-, lisäeristetyin ulkovuori-, salaoja-, sadevesi- ja patolevytysremontein ikiomalla puutarhatontilla.

Tämän "Mustikkaisen" HETI VAPAAN talon näyttäväksi vuonna 2015 uusitussa keskikerroksen keittiössä on tuplarosterijää/pakastinkaappiyhdistelmät vesipistetunnistimin, keraaminen liesitaso, hormiliesituuletin, erillinen ergonomisella tasolla oleva sähköuuni, kalustemikro, astianpesukone (v.2023) vesipistetunnistimin, allas ja HH-erikoiskalusteen (Pori) upeine keittiökaapistoineen, aitoine kivipintaruokailupöytä/laatikostosaarekkeineen sekä -työpöytineen. Tämän upean keittiön lattiassa on laatoilla jaloille miellyttävä pintalämmitys.

Talon ulkovuori on uusittu tuuletusvälein ja pieneläinverkotettu sekä lisäeristetty ulkoapäin Facade-tuulensuojapinnoitteella pinnoitetulla eristevillalevyllä (70mm) vuonna 2018 ja asennettu ILP (Panasonic) v.2022. Keskikerrokseen ja yläkertaan on asennettu koneellinen ilmastointi vuonna 2020 lämmön talteenotolla ja ulkoilman jälkilämmityksellä (Vallox 96).

Talon alle on tehty salaojat, talon ympärille sadevesiviemäröinti patolevytyksin ja routaeristyksin vuonna 2014 ja samalla on tehty alakertatilojen lattiasaneeraus, siten, että kapilaarikatkona on lecasora, lömmöneristeenä 100mm Finfoam ja pintalattian betonivalu rautaverkotuksin. Alakerran sauna- ja kylpyhuoneremontti on tehty vuonna 2017 ja rivinteerausmuuraus purettu myös koko alakerran kivijalan vierestä. Tämän "Mustikkaisen" talon ikkunat on myös jo uusittu vuonna 2012 ja käyttövesiputket on uusittu vuonna 2012-2013.

Alakerran tyylikkäiksi remontoiduissa erillisissä sauna- ja kylpyhuonetiloissa on HARVIAN LEGEND puulämmitteinen kiuas, josta lähtee ne aidot ja alkuperäiset, savusaunamaisen kosteat ja pehmeät löylyt ja mm. lämpökäsitellyt radiatamäntylauteet, upeaa kiviseinäpintaa runsaasti, kuituvalaistus, sisäilmanpoistaja, esteettisesti huomaamaton linjalattiakaivo, iso laattaiset seinä- sekä lattiapinnat ja lattialämmitys.

Olohuoneessa on vuonna 2006 asennettu puulämmitteinen varaava Tiileri "Pikku-Jussi" -kulmatakka ja olohuoneen seinäpinnoissa on myös näyttävän kaunista hirsipanelia. Olohuoneesta on lisäksi myös yhteys hulppealle aamu- ja päiväauringon puoleiselle vuonna 2020 rakennetulle vankalle teräsrunkoiselle ja kennolevyvalokatettu terassille, josta näkymät Pyhäjärvelle.

Talon keskikerroksen ja alakerran (v.2014) puulämmitteiset varaavat takat yhdessä uuden tämän päivän tekniikkaa edustavan Panasonic -ilmalämpöpumpun ja koneellisen ilmastoinnin Vallox 96:n lämmöntalteenotto- sekä ulkoilman jälkilämmitystekniikan kanssa pitävät tämän HETI VAPAAN TALON VUOSITTAISEN KOKONAISSÄHKÖMENEKIN MALTILLISENA eli vain n.12000kWh:ssa.

Tältä "Mustikkaiselta" HETI VAPAALTA kiinteistöltä on mm. kyläyhteisön yhteiselle Pyhäjärven uimarannalle vain n.400m, isommalle Pyhäjärven kunnan uimarannalle n.1,5km, päiväkotiin/esiopetukseen n.4,5km ja mainiot muut Säkylän ydinkeskustanpalvelut n.10km päässä, jossa mm. alakoulu/yläkoulu ja lukio, Pyhäjärven KALASATAMA ja maineikas SÄKYLÄN TORI, jossa monipuoliset mm. kala-, leipä-, vihannes/juuresHERKKUPÖYDÄT. Katso tarkat koulukyyditysinfot: www.säkylä.fi.

Muut lähikuntakeskukset ovat myös mukavan matkan päässä: Kauttuan liikekeskus n.5km, Eura n.8km, Kokemäki n.27km ja Huittinen n.37km. Useita idyllisiä merenrantakaupunkeja on myös kivan matkan päässä: Rauma n.45km, Pori n.60km, Turku n.85km ja sisämaan isoimpaan kaupunkiin Tampereelle n.110km ja Helsinkiinkin vain n.245km.

Tämä monipuolinen MUUTTOVALMIS OMATONTTINEN asuinrakennuskiinteistö sijaitsee Säkylän ydinkeskustasta vain noin 10 km päässä. Säkylän ydinkeskusta on ihanan PYHÄJÄRVEN rannan tuntumassa ja SÄKYLÄN PYHÄJÄRVI on EUROOPAN KALAISIMPIA järviä muikkuineen, siikoineen sekä järvitaimineen. Säkylän Pyhäjärvi on myös Varsinais-Suomen ja Satakunnan Maakuntajärvi ja Säkylän Pyhäjärveä on myös luonnehdittu merimäiseksi upean suuren järvenselän ansiosta.

Kalaisa ja AJOITTAIN TYRSKYINENKIN Pyhäjärvi antavat hyvät edellytykset ympärivuotiseen vapaa-ajan viettoon: kesällä kalastuksen ja vaativammankin surffailun/SUP-lautailun parissa ja talvella talvisurffauksen sekä perinteikkään pilkkiharrastuksen parissa, mikäli vain maltatte jättää KOTOILUN TÄLTÄ RANTATIEN HETI VAPAALTA KIINTEISTÖLTÄ!

TERVETULOA TUTUSTUMAAN MYÖS PAIKAN PÄÄLLE!

Tiedustelut ja esittelyt: Ella Välimäki 0400 458 357 sekä [email protected] !

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä!

Aninkainen Turku | Aninkaisten Kiinteistövälitys Oy

Oheisella lomakkella voit pyytää suoraan kohteen myyjältä lisätietoa kohteesta tai varata ajan yksityisesittelyyn.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Esittely

14.04.2024
15:30 - 16:15
Lisää kalenteriin
Varaa oma esittelyaikasi

Kohteen perustiedot

Tyyppi:
Omakotitalo
Kunta / kaupunki:
Säkylä, Iso-Vimma
Osoite:
Rantatie 1204, 27820, Säkylä
Vapautumisen lisätiedot:
Heti vapaa

Rakennukset

Asuinpinta-ala:
130,00 m2
Kokonaispinta-ala:
225,00 m2
Rakennusvuosi:
1948
Rakennusmateriaali:
Puurunkoinen.
Kattotyyppi / kate:
Harja/profiilipelti (v.2008).
Kerrosluku:
1
Sauna:
Kyllä
Kuntoluokitus:
Hyvä
Korjaukset:
Asennettu ILP (Panasonic) v.2022. Asennettu koneellinen ilmastointi v.2020 (Vallox 96/lämmön talteenotto/ulkoilman jälkilämmitys) keskikerrokseen ja yläkertaan. Rakennettu terassi (vankka teräsrunko ja kennolevyvalokatettu) v.2020. Talon ulkovuori uusittu tuuletusvälein ja pieneläinverkotettu sekä lisäeristetty ulkoapäin Facade-tuulensuojapinnoitteella pinnoitetulla eristevillalevyllä (70mm) v.2018. Salaojat, sadevesiviemäröinti, patolevyt, routaeristys, kellaritilojen lattiasaneeraus (kapilaarikatkona lecasora, lömmöneristeenä 100mm Finfoam, rautaverkko ja betonivalu) ja alakerran takka muurattu v.2014. Sauna- ja kylpyhuoneremontti v.2017 (rivinteerausmuuraus purettu myös koko alakerran kivijalan vierestä), takka/harrastehuoneen sisäsaneeraus v.2016. Keittiöremontti ja asennettu 2 kpl lisäsähkökeskuksia v.2017. Ikkunaremontti v.2012. Käyttövesiputket uusittu v.2012-2013. Olohuoneen takka uusittu v.2006 (Tiileri/Pikku-Jussi). Piharakennukseen tehty lisäeristetty punttisali (lattiassa ja seinissä 70mm Finfoam) ja ulkovuori maalattu v.2019.
Lämmitys:
Sähkö- ja puulämmitys, 2 kpl varaavaa puulämmitteistä takkaa + ILP, (n.12000kWh/16m³/puuta/v).
Ilmanvaihto:
Koneellinen (Vallox 96, lämmöntalteenotto+sisääntuloilman jälkilämmitys).
Keittiön varusteet:
Näyttäväksi vuonna 2015 uusitussa keittiössä tuplarosterijää/pakastinkaappiyhdistelmät vesipistetunnstimin, keraaminen liesitaso, hormiliesituuletin, erillinen ergonomisella tasolla oleva sähköuuni, kalustemikro, astianpesukone (v.2023) vesipistetunnistimin, allas ja HH-erikoiskalusteen (Pori) upeine keittiökaapistoineen, aitoine kivipintaruokailupöytä/laatikostosaarekkeineen sekä -työpöytineen. Tämän upean keittiön lattiassa on laatalla jaloille miellyttävä pintalämmitys.
Olohuone:
Olohuoneessa on vuonna 2006 asennettu puulämmitteinen varaava Tiileri "Pikku-Jussi" -kulmatakka ja olohuoneen seinäpinnoissa on myös kaunista hirsipanelia. Olohuoneesta on lisäksi myös yhteys hulppealle katetulle aamu- ja päiväauringon puoleiselle terassille.
Makuuhuoneet:
Keskikerroksen makuuhuoneessa hyvät kaapistot vaatesäilytysvaunuin ja yläkerran makuuhuoneet on avarrettu räystäälle saakka lisätilan saamiseksi.
Kylpyhuoneet:
Alakerran vuonna 2017 tyylikkäiksi remontoiduissa erillisissä sauna- ja kylpyhuonetiloissa HARVIAN LEGEND puulämmitteinen kiuas, Radiata -lämpökäsitellyt mäntylauteet, upeaa kiviseinäpintaa runsaasti, kuituvalaistus, suihku, sisäilmanpoistaja, esteettisesti huomaamaton linjalattiakaivo, iso laattaiset seinä- ja lattiapinnat sekä lattialämmitys. WC: Isossa keskikerroksen wc/khh-tilassa allas, wc-istuin, pesukoneliitäntä, tilat myös kuivausrummulle ja lattialämmitys. Alakerran saneeratuissa tiloissa myös lisäwc-istuin.
Sauna:
Tyylikkäässä v.2017 saneeratussa saunassa mm. puulämmitteinen kiuas, lämpökäsitellyt lauteet ja kuituvalot.
Energialuokka:
Ei lain edellyttämää energiatodistusta.

Kiinteistö

Kiinteistötunnus:
783-401-2-192
Tontin pinta-ala:
1 185,00 m2
Tontin omistus:
Oma
Tilan nimi:
Kivelä
Kunta / kaupunki:
Säkylä
Kylä / kaupunginosa:
Iso-Vimma
Kunnallistekniikka:
Sähkö-, vesi- ja viemäriliittymä sekä 4G-/5G-antenni sisääntulojohdotuksin.
Rakennusoikeus:
237,00 m²
Kaavoitustilanne:
Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta:
Etelä-Satakunnan Ympäristötoimisto.
Lisätiedot kiinteistöstä:
Kiinnitykset 205.000,00 €, jotka vapautuvat lainoista ja rasituksista vapaana uuden omistajan käyttöön.

Asuinalue

Alueen palvelut:
Kauppa: Kyläyhteisön yhteiselle Pyhäjärven uimarannelle n.400m, isolle yleiselle kunnan Pyhäjärven uimarannalle n.1,5km. Päiväkotiin/esikouluun n.4,5km. Säkylän ydinkeskustaan (mm. ala-, yläkoulu ja lukio), Pyhäjärven kalasatamaan ja maineikkaalle Säkylän torin monipuolisille mm. kala-, leipä-, vihannes/juuresherkkupöytiin. n.10km. Muut lähikuntakeskukset myös lähistöllä: Kauttuan liikekeskus n.n.5km, Eura n.8km, Kokemäki n.27km ja Huittinen n.37km. Merenrantakaupunkeja on myös kivan matkan päässä: Rauma n.45km, Pori n.60km, Turku n.85km ja sisämaan isoimpaan kaupunkiin Tampereelle n.110km ja Helsinkiinkin vain n.245km.

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta:
119 500,00 €
Kiinteistövero:
170,00 €/v
Sähkön kulutus:
12 000 kWh/v ja n, 16 m³ puuta,
Muut ostajan maksut:
Muut ostajan maksut kaupantekoon liittyen: mahdollinen kuntokartoitusmaksu 1/2, kaupanvahvistusmaksu 1/2, varainsiirtovero 3%, lainhuudatuskustannukset ja sähköisten panttikirjojen merkintäkulut.