Vapaa-ajan tontti 1 587,00 m2

Vapaa-ajan OMA mökkitontti Ellivuoren Luolansuuntien päässä järvinäkymin.
Velaton myyntihinta:
42 000 €
Myyntihinta:
42 000,00 €

OMALLA tontilla oleva loma-asuntotontti YMPÄRIVUOTISELLE loma-asunnolle hienoin Rautaveden JÄRVINÄKYMIN, MM. UIMA-JA VENEVALKAMAPAIKKAOIKEUKSIN ELLIVUOREN RAUHALLISELLA LOMA-ASUNTOALUEELLA!

TERVETULOA TUTUSTUMAAN!

Varaa tarvittaessa yksityisesittely numerosta 0400 458 357/Ella Välimäki TAI SÄHKÖPOSTITSE: [email protected] !

OMALLA tontilla oleva loma-asuntotontti YMPÄRIVUOTISELLE loma-asunnolle hienoin Rautaveden JÄRVINÄKYMIN, MM. UIMA-JA VENEVALKAMAPAIKKAOIKEUKSIN, HUIPPUTASON harrastusten ja LUONTOARVOJEN äärellä ELLIVUOREN loma-asuntoalueella RAUHALLISEN asfaltoidun, valaistun ja päättyvän Luolansuuntien päässä.

Rakennusoikeutta tällä omalla tontilla on 238 m² ja tontilla on myös uimaranta- ja venevalkamapaikkaoikeus lähellä (n.300m) sekä kulkuyhteysoikeus asemakaava-alueelle, tontille menee tie perille ja Luolansuuntie on myös valaistu ja asfaltoitu. Sähkö-, vesi- ja viemäriliittymien runkoputkilinjaukset ovat kätevästi aivan tämän tontin tuntumassa ja tontille on myös lisäksi valokuitumahdollisuus. Lisäksi on myös mahdollisuus ostaa moottorivenepaikka laiturista n.300m päässä.

Tällä kauniilla rinnetontilla järvinäkymin on mm. isohkoja koivuja ja pienehköjä kuusia kunttamaastossa sekä muuta raivattavaa varpukkoa on maltillisesti, joten varsinaiseen ympärivuotisen loma-asunnon rakennustyöhön pääsee vähällä vaivalla. Omalla tontilla olevista koivuista saa omat mökin lämmitys- ja saunapuut vuosiksi eteenpäin sekä saunavihtatarpeita on myös yllin kyllin.

Muutaman askeleen päässä oleva valaistu kuntorata (n.2,8km/hiihtolatu) antaa myös oivalliset liikkumismahdollisuudet aivan mökin lähimaastoissa. Ellivuoren alueella on myös loistavat luontoalueet metsineen, runsaine eläinlajineen ja Pirunvuoren alueineen.

Runsas Ellivuoren alueen lehtipuusto syksyine väriloistoineen antavat myös TÄYTELÄISEN RUSKAELÄMYKSEN. Tämä RAUHALLISEN ALUEEN tontti avautuu lännenpuolelle, joten päiväauringon kimallusta ja auringonlaskua saa ihastella upeassa Rautaveden HIENOSSA JÄRVINÄKYMÄSSÄ.

Kiinnitykset (100.000€) on jo myös haettu valmiiksi jo omaksi tontiksi eroteltuun kiinteistöön, kiinnitykset siirtyvät lainoista ja rasituksista vapaana uuden omistajan käyttöön.

Kokemäenjoen vesistöön kuuluva Rautavesi -järven vesi on hyvää, sillä järven biologiset laatutekijät ja fysikaalis-kemialliset laatutekijät ovat molemmat hyviä. Rautavesi on myös yksi Suomen parhaimmista KUHANPYYNTIALUEISTA ja Rautavedestä saaliina nousee myös mm. järvilohta, haukea ja taimenta. Rautavesi on laajuudeltaan n.3000 hehtaarin kokoinen, 18 km pitkä ja leveydeltään n.1-3km ja rantaviivaa Rautavedellä on n.112km, joten Rautavesi on järvenä myös HUIPPUTASOA.

Ellivuoren/Rautaveden alue pitää sisällään myös upeat ja todella monipuoliset HUIPPUTASON vapaa-ajanviettomahdollisuudet niin kesällä padelin, golfin, tenniksen, keilauksen, vaelluksen, alamäkipyöräilyn, ratsastuksen, kalastuksen, veneilyn, uinnin ja muun vesiliikunnan sekä talvella laskettelun, moottorikelkkailun ja maastohiihdon, kuntoilun sekä marjastuksen parissa ilman aikaa vievää siirtymistä paikasta toiseen, sillä koko huipputason lajikirjo on vain n.20m – 15km sisällä.

Etelä-Suomen isoista kaupungeista on kohtuullinen matka TÄLLE ELLIVUOREN RAUHALLISELLE LOMA-ALUEELLE, sillä Tampereelta on matkaan vain n.50km, Porista n.90km, Turusta n.130km, Helsingistä ja Jyväskylästäkin vain n.200km.

Suomessa ja muualla maailmalla on nyt vapaa-ajanviettotapojen/paikkojen uusjako käynnissä, joten odotettavissa on myös huomattavaa arvonnousua kiinteistöille, jotka ovat hyvin saavutettavissa mm. eri lomailijasegmenteille hyvämaineisen järven läheisyydessä ja ovat monipuolisten, varsinkin ulkona tapahtuvilla liikkumismahdollisuuksilla varustettuna tutuissa sekä turvallisissa ympäristöissä niin kesällä kuin talvellakin.

Joten tämä PÄÄTTYVÄN KADUN PÄÄSSÄ OMALLA TONTILLA OLEVA LOMA-ASUNTOTONTTI TULEVINE YMPÄRIVUOTISINE LOMA-ASUNTOINEEN ja JÄRVINÄKYMINEEN on myös oivallinen SIJOITUSKOHTEENA sekä sopii erityisesti myös konsortion sijoitusportfolioon näiden suotuisten sijoitusnäkymien ansiosta ja tietenkin myös erityisesti Etelä-Suomen aktiiviperhekunnille/suvuille mainion maantieteellisen asemansa ansiosta.

Tiedustelut ja esittelyt: Ella Välimäki, puh. 0400 458 357 TAI SÄHKÖPOSTITSE: [email protected] !

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä!

Aninkainen Turku | Aninkaisten Kiinteistövälitys Oy

Oheisella lomakkella voit pyytää suoraan kohteen myyjältä lisätietoa kohteesta tai varata ajan yksityisesittelyyn.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kohteen perustiedot

Tyyppi:
Vapaa-ajan tontti
Kunta / kaupunki:
Sastamala, Ellivuori
Osoite:
Luolansuuntie, 38130, Sastamala
Vapautumisen lisätiedot:
Heti vapaa.

Rakennukset

Asuinpinta-ala:
1 587,00 m2
Energialuokka:
Ei lain edellyttämää energiatodistusta.

Kiinteistö

Kiinteistötunnus:
790-52-15-1
Tontin pinta-ala:
1 587,00 m2
Tontin omistus:
Oma
Tilan nimi:
Tontti: 790-52-15-1
Kunta / kaupunki:
Sastamala
Kylä / kaupunginosa:
Ellivuori
Kunnallistekniikka:
Sähkö-, vesi- ja viemäriliittymien runkoputkilinjaukset aivan tontin tuntumassa.
Rakennusoikeus:
238,00 m²
Kaavoitustilanne:
Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta:
Kaavamerkintä RA-2/alueelle saa rakentaa enintään kaksiasuntoisia rakennuksia. Lisätietoja: Sastamalan kaupunki.
Lisätiedot kiinteistöstä:
Nyt myytävällä tontilla on kaksi uimarantaoikeutta (2007-K389339/790-411-1-8 ja 790-411-1-78), venevalkamapaikkaoikeus (2007-K38944/790-411-1-8) ja laituripaikkaoikeus (2007-K39025/790-876-8-1) sekä tieoikeudet (2007-K43157). Kiinnitykset 100.000 €, jotka siirtyvät lainoista ja rasituksista vapaana uuden omistajan käyttöön.

Asuinalue

Alueen palvelut:
Kauppa: Valaistulle kuntoradalle/hiihtoladulle n.20m. Uimaranta- ja venevalkamapaikkaan n.300m, Ellivuori Resortsin (mm. padel, minigolfrata, hohtokeilaus,), Vuorisportín ja Ellivuori Skiín palvelut (vesiurheilu, laskettelu, moottorikelkkailu ja maastohiihto) ja lähibussiyhteys n.0,5km päässä. Lakeside Golf n.15km, lähikauppa ja pikavuorobussipysäkki n.5km päässä. Sastamalan ydinkeskustaan ja rautatieasemalle n.20km. Lentokentälle n.30km. Etelä-Suomen isoihin kaupunkeihin: Tampereelle n.50km, Poriin n.90km, Turkuun n.130km, Helsinkiin ja Jyväskyläänkin vain n.200km.

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta:
42 000,00 €
Kiinteistövero:
22,58 €/v
Muut ostajan maksut:
Muut ostajan maksut kaupantekoon liittyen: kaupanvahvistusmaksu 1/2, varainsiirtovero 3%, lainhuudatuskustannukset ja sähköisen panttikirjan merkintäkulut.