Omakotitalo 265,00 m2 / 295,00 m2

6h+iso sali+k+ruokakomero+s+kph+lastenhoitoh+wc+4aulaa+2kuistia+avoullakko+2vinttivar.+tek.tila+autotallirak.+var.rak.+maak.
Velaton myyntihinta:
286 000 €
Myyntihinta:
286 000,00 €

TÄMÄ UUSI KOHDE ON VAIN YKSITYISESITTELYSSÄ! VARAA YKSITYISESITTELYT NUMEROSTA 0400 458 357/Ella Välimäki TAI SÄHKÖPOSTITSE ella.valimaki@aninkainen.fi !!

Runsaasti lähivuosikymmeninä peruskunnostettu huikea aurinkokellomaisen täyteläisesti luonnonvaloa sisätiloihin antava II-kerroksinen täyshirsinen talo puistomaisella hyvin hoidetulla, osin luonnonvaraisella kauniilla kunttamaastoisella n.1ha:n tontilla ja hyvien sekä monipuolisten liikenneyhteyksien läheisyydessä Humppilan keskustassa.

Tähän upeaan Aurinkokello -taloon on lämmitys-, käyttövesi- ja viemäriputket runkoputkineen uusittu v.1998 ja samalla on talon alakerran kaikki tilat pintaremontoitu näyttäviksi. Alakerta on myös miltein kauttaaltaan lisäeristetty 5cm:n ekovillalla ja kipsilevyllä. Yläkerran makuuhuone ylellisin pukeutumistiloineen on myös saneerattu lisäeristyksin ja kipsilevyin viime vuosien aikana. Vanhan osan etelänpuoleinen tiilinen vesikatelape on hengittävin aluskattein ja tuuletustilalisäyskorotuksin huollettu v.2015 ja I-kerroksisen laajennusosan vesikate uusittu v.1999 käsintehdyin saumapellein. Talon sähköistys on lisäksi myös sähkökaappeineen uusittu pintaremontoinnin yhteydessä. Lasikuituiset öljysäiliöt (2kpl/à900l) on uusittu v.1998 turvakaukaloin.

Tämän Aurinkokello -talon II-kerroksinen osa on rakennettu noin v. 1880 ja lisäksi myös täyshirsinen I-kerroksinen laajennusosa on rakennettu 1900-luvun alussa tämän Pappila -nimisen tilan omista tiukkasyisistä puista. Nykyinen omistaja on myös sahauttanut varta vasten tämän tilan puista puutavaraa remonttitarpeiksi.

Auringonnousun puoleisessa ruokailuhuoneessa aamuauringon säteet herättävät uneliaat silmät lempeästi, näyttävät Keltaisen Salin -tapettikuosit korostavat etelänpuolelta tulevan luonnon valon runsautta, päivälle voi jättää huoletta hyvästit iltaruskon värjätessä Länsi -huoneen valkoiset roheet raakalautaseinät ja myöhäiset matkalaiset saadaan ottaa vastaan valinnaisesti kahdesta eri pohjoisenpuoleisesta sisäänkäynnistä.

Tämä huikea hirsitalo on kursailematon ja perinteikäs, joskin alakerran n.3,2 metrin huonekorkeus ja runsaat yksittäisten huoneiden neliöt mahdollistavat upeiden isojen monumenttaalistenkin sisustuskokonaisuuksien suunnitteluratkaisut menestyksekkäästi.

Alkuperäiset ovet, ikkunat ja nyttemmin pintahuolletut näyttävät leveät lankku- tai lautalattiat sekä alakerran kakkosaulan että yläkerran perinnehuoneen alkuperäisten käsin sahattujen hirsien näyttävä patinoitunut pinta korostavat tämän Aurinkokello -talon ajattomuutta kunnioittavan arvokkaasti.

Lähipihapiirinäkymä on puistomainen ja tunnelmatyypiltään englantilainen, jossa on laajat nurmikkoalueet, selkeät kulkuväylät, hallitsevat yksittäiset puut, runsaat eri tunnelmaiset levähdys- ja oleskelupaikat sekä reunustoilla on tiheä aitamainen kasvillisuus. Omassa hieman kauempana olevassa kunttamaastoisessa pihapiirissä on myös ylväs kilpikaarnamäntypuistikko mustikka- ja puolukka-aluskasvillisuuksineen. Ryytimaatakin on autotallirakennuksen takana.

Humppilassa on aivan kävelymatkan päässä kunnan hiekkauimaranta (Koivistonlammi n.300m), kauppa (n.300m), pankki, (n.200m), ala- ja yläaste (n.1km ja n.1,2km). Päivähoito-, neuvola- ja terveyspalvelut ovat Humppilan keskustassa (n.300m).

Myös työmatkapendelöintisi on sujuvaa hyvien liikenneyhteyksien ansiosta niin autolla 2-tietä pitkin, kuin junalla (rautatieasema n.800m) tai pikavuorobussilla (2-tien pysäkille n.3km) oli sitten työpaikkasi Forssassa, Helsingissä, Turussa, Tampereella tai Porissa.

Humppilassa 2-tien varrella ovat myös hyvät ja monipuoliset palvelut: mm. Humppilan Lihakauppa Oy (n.1,6km) ja ostoskeskukset (n.3km): Kauppakeskus Humppilan Lasi, Humppilan Lasitorni ja Kenkämaailma. Humppilan palvelutarjonnassa on myös mm. kirjasto, täysin uusittu urheilukenttä, kukkakauppa ja parturiliikkeitä.

Nyt, jos koskaan kannattaa aloittaa toteuttamissuunnitelmat muuttaa maaseudulle hyvien kulkuyhteyksien ja palveluiden ääreen varaamalla oma yksityisesittely tälle Humppilan ihastuttavalle kiinteistölle!

Tiedustelut ja esittelyt: Ella Välimäki, puh. 0400 458 357 sekä ella.valimaki@aninkainen.fi!

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä!
Oheisella lomakkella voit pyytää suoraan kohteen myyjältä lisätietoa kohteesta, kohteen asiakirjat tai varata ajan yksityisesittelyyn.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kohteen perustiedot

Tyyppi:
Omakotitalo
Kunta / kaupunki:
Humppila, Keskusta
Osoite:
Koivistontie 48, 31640, Humppila
Vapautumisen lisätiedot:
Vapautuminen sopimuksen mukaan

Rakennukset

Asuinpinta-ala:
265,00 m2
Kokonaispinta-ala:
295,00 m2
Rakennusvuosi:
1880
Rakennusmateriaali:
Koko talo täyttä hirttä myös tasakerrasta ylöspäin,
Kattotyyppi / kate:
Vanha osa rak,v, 1880/tiili/etelän puoli korotettu hengittävin aluskattein ja huollettu v,2015, Laajennusosa rak,v, 1900-alku/saumapelti/uusittu v,1999,
Kerrosluku:
2
Sauna:
Kyllä
Kuntoluokitus:
Tyydyttävä
Korjaukset:
Kiinteistön lämmitys-, käyttövesi- ja viemäriputket on runkoputkineen uusittu v,1998 ja samalla on talon alakerran kaikki tilat pintaremontoitu näyttäviksi, Lämmitysputket ovat vain länsipuolella, mutta valmius pattereiden asentamiseen on tehty myös itäpuolen saliin, Alakerta on myös miltein kauttaaltaan lisäeristetty 5cm:n ekovillalla ja kipsilevyllä, Yläkerran ylellinen makuuhuone on myös saneerattu lisäeristyksin ja kipsilevyin viime vuosien aikana, Vanhan osan etelänpuoleinen tiilinen vesikatelape on hengittävin aluskattein ja tuuletustilalisäyskorotuksin huollettu v,2015 ja I-kerroksisen laajennusosan vesikate uusittu v,1999 käsintehdyin saumapellein, Talon sähköistys on myös sähkökaappeineen uusittu pintaremontoinnin yhteydessä, Lasikuituiset öljysäiliöt (2kpl/à900l) on uusittu v,1998 turvakaukaloin,
Lisätietoja kunnosta:
Tyydyttävä+++
Lämmitys:
Vesikeskuslämmitys/öljy/sähkö, (Jämä -kattila), (lasikuituiset öljysäiliöt/2kpl/à900l)
Ilmanvaihto:
Painovoimainen ja koneellinen poisto,
Lisätietoja rakennuksista:
Näyttävän Aurinkokello -hirsitalon alakerrassa keittiö+ruokakomero+ruokailusali+iso Keltainen -sali+Länsi -h+2mh+lastenhoitoh+s+kph++wc+2aulaa ja ylväässä yläkerrassa mh pukeutumistiloineen+perinneh+2aulaa, yht, n,265m², Talossa lisäksi 2kuistia+avoullakko+2vinttivar,+tek,tila, yht, n,30m², Pihapiirin vaatimattomissa autotallirakennuksessa (n,112m²) myös verstas- ja varastointitilaa sekä erillisessä lisävarastorakennuksessa (n,77m²) ollut mm, kanala, Luonnonkivimaakellarissa (n,6m²) on nyt lasikuituöljysäiliöt turvakaukaloissa ja tulisija, Päärakennuksen alapohjarakenne on tuulettuva ja perustukset luonnonkiveä, Talo on kauttaltaan hirttä myös tasakerrasta ylöspäin, Myyjä teetättää energiatodistuksen viivytyksettä,
Keittiön varusteet:
Hienostuneessa minimalistista tyylisuuntaa edustavassa saarekkeellisessa keittiössä jääkaappi, sähköliesitaso, ergonomisella tasolla oleva kiertoilmasähköuuni, astianpesukonevalmius, kauniin vaalean siniset keittiöalakaapistot ja tiskialtaat on upotettu hienoon pesukomuuttikaapistoon, Tilavassa erillisessä kätevässä ruokakomerotilassa pakastin ja runsaasti hyllymetrejä,
Kylpyhuoneet:
Sensuellisissa laatoitetuissa erillisissä sauna- ja kylpyhuonetilassa suihku, allas, alakaapisto, sähkökiuas, lattialämmitys, vedeneristys ja wc-istuinvalmius, Erilliset wc-tilat myös pintaremontoitu asiallisiksi, Talon länsipäädyssä on lisäsisävesipiste viemäreineen ja yläkerran perinnehuoneeseen on asennettu vesipiste- ja viemärivalmius,
Sauna:
Pintaremontoitu,
Energialuokka:
Ei lain edellyttämää energiatodistusta,

Kiinteistö

Kiinteistötunnus:
103-403-7-29
Tontin pinta-ala:
10 998,00 m2
Tontin omistus:
Oma
Tilan nimi:
Pappila
Kunta / kaupunki:
Humppila
Kylä / kaupunginosa:
Keskusta
Kunnallistekniikka:
Sähkö, vesi- ja viemäriliittymät,
Kaavoitustilanne:
Asemakaava
Lisätiedot kiinteistöstä:
Pappila -nimisellä tilalla tierasite, Kiinnitykset 33,637,59€

Asuinalue

Alueen palvelut:
Kauppa: Kaikki peruspalvelut kävelymatkan (n,200m-1,2km) päässä mm, hiekkauimaranta, kauppa, pankki, päivähoito, ala-aste ja rautatieasema, Lukio on Forssassa (n,20km) ja Loimaalla (n,20km), Humppilassa 2-tien varrella ovat myös hyvät ja monipuoliset palvelut: mm, Humppilan Lihakauppa Oy (n,1,6km) ja pikavuorobussipysäkki sekä ostoskeskukset (n,3km): Kauppakeskus Humppilan Lasi, Humppilan Lasitorni ja Kenkämaailma, Humppilan palvelutarjonnassa on myös mm, kirjasto, täysin uusittu urheilukenttä, kukkakauppa ja parturiliikkeitä,

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta:
286 000,00 €
Kiinteistövero:
353,56 €/v
Sähkönkulutus:
Öljyä n,2500l ja puunmenekki n,20m³,
Muut ostajan maksut:
Puhtaanapito n,150 e/v, Vesi- ja jätevesimaksu n,600e/v, Muut ostajan maksut kaupantekoon liittyen: mahdollinen kuntokartoitusmaksu 1/2, kaupanvahvistusmaksu 1/2, varainsiirtovero 4%, lainhuudatuskustannukset ja sähköisen panttikirjan merkintäkulut,