Peruuttamisoikeus

Asiakkaillamme on oikeus peruuttaa tämä toimeksiantosopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua sopimuksen tekemisestä. Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi asiakkaan on ilmoitettava meille päätöksestä peruuttaa sopimus täyttämällä alla oleva lomake. Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että ilmoitatte peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukset:

Jos ette ole pyytäneet palvelun suorittamista ennen peruuttamisajan päättymistä:

Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta ylimääräisiä kustannuksia.

Jos olette pyytäneet palvelun suorittamista ennen peruuttamisajan päättymistä; teidän on maksettava meille peruuttamis- ilmoituksen tekemiseen mennessä sopimuksen täyttämiseksi tehdystä suorituksesta kohtuullinen korvaus.

Peruutus

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.