Mökki tai huvila 100,00 m2 / 110,00 m2

5h+k+aula+lapetilaa+kellari+erillinen piharakennus+puucee+laituri
Velaton myyntihinta:
178 000 €
Myyntihinta:
178 000,00 €

Halutulla sijainnilla kesämökki Röölässä, joka kuuluu Naantalin Rymättylään (entinen nimi Röödilä). Otavan saaren etelärannalla sijaitseva kylä, jossa kesäasukkaat tuovat elämää saaristoon ja asukasluku kasvaa runsaasti kesäaikaan.
Sijainti mitä parhain, autotie perille ja mökin sijainti päättyvän tien päässä. Ajomatka Turkuun hoituu reilussa puolessa tunnissa. Kiinteistö sijaitsee omalla 3100 m² tontilla kallion juurella ja nousten osin jyrkän kallion päälle. Kallion alapuolella olevat rakennukset lähes hipoo rantaviivaa. Airiston läheisyys viehättää ja hyvät kalavedet alueella.
Tiilirakenteinen rapattu talo valmistunut 1952 korkean kallion juurelle. Asuintilat kahdessa kerroksessa ja lisäksi kellarikerros. Sisätilat huokuu alkuperäistä nostalgiaa, joista remonttitaitoisen on hyvä jatkaa. Salaojat ja sadevesiviemärit juuri uusittu ja katto 90-luvulla.
Rannassa sijaitsee erillinen saunarakennus, jossa on tupa vieraille, ja takaosassa varastorakennus vanhan puuceen kera. Puulämmitteinen perinteinen sauna antaa hyvät löylyt ja ikkunasta ihailet merta. Erillinen kompostoiva puucee.
Rantaviivaa on noin 70 metriä, joka aukeaa etelän suuntaan ja lapsiystävällinen osin hiekkapohjainen ranta viehättää lapsiperhettä. Pitkä ja iso oma laituri.
Vesi tulee porakaivosta pihalle ja sähköliittymä löytyy. Rakennusoikeus 310 m². Mahdollisuus muuttaa vakituiseen asumiseen. Heti vapaa!
TULE JA IHASTU! Näitä paikkoja harvoin tarjolla. Lisätiedot/ esittelyvaraukset: Tarja Lintula-Hyrkäs 050 320 6080 / tarja.lintula-hyrkas@aninkainen.fi tai Jussi Hyrkäs 050 505 3665/ jussi.hyrkas@aninkainen.fi

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä!
Oheisella lomakkella voit pyytää suoraan kohteen myyjältä lisätietoa kohteesta, kohteen asiakirjat tai varata ajan yksityisesittelyyn.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kohteen perustiedot

Tyyppi:
Mökki tai huvila
Kunta / kaupunki:
Naantali, Röölä
Osoite:
Vaahteratie 79, 21150, Naantali
Vapautumisen lisätiedot:
Heti vapaa

Rakennukset

Asuinpinta-ala:
100,00 m2
Kokonaispinta-ala:
110,00 m2
Rakennusvuosi:
1952
Rakennusmateriaali:
Tiili / rapattu
Kattotyyppi / kate:
Harja / pelti
Kerrosluku:
3
Sauna:
Kyllä
Korjaukset:
Päätalon julkisivun kunnostus, huhtikuu 2020, Päätalon ja saunarakennuksen salaojitus ja sadevesiviemärien teko, tammikuu 2020, Porakaivon poraaminen, marraskuu 2019, Suurien pihalla olevien mäntyjen ja kuusien kaato, elokuu 2019, Kiinteistölle johtavan tien raivaus ja perusparannus, tammikuu 2020, Pihan perusparannus, tammikuu 2020, Nurmikon istutus, huhti-toukokuu 2020, Saunamökin uusi terassi, huhtikuu 2020, Saunamökin pukuhuoneen uusi lattia, huhtikuu 2020, Saunamökin valaistuksen osittainen uusiminen ja pistorasioiden lisääminen, huhtikuu 2020, Saunamökin pesuvesien johtaminen uuteen jätesäiliöön (saunapalloon) salaojituksen yhteydessä, tammikuu 2020, Vajan meren puoleisen seinän kunnostus, huhtikuu 2020, Sisäpintojen maalaus päätalossa, helmikuu 2020, Keittiön lattialautojen osittainen uusiminen päätalossa, huhtikuu 2020, Tulisijojen nuohous päätalossa ja saunarakennuksessa, helmikuu 2020,
Lämmitys:
Puuhellalla vesikiertoinen lämmitys / seinäpatterit
Ilmanvaihto:
Painovoimainen
Lisätietoja rakennuksista:
Erillinen saunarakennus 45 m² + terassi 10m², jossa sauna, huone, puucee ja puuvarasto, Erillinen puucee,
Keittiön varusteet:
Kaapistot ja puuhella
Olohuone:
Lattiat: muovimatto
Makuuhuoneet:
Lattiat: muovimatto
Sauna:
Piharakennuksessa sauna (puukiuas, vesipata ja ikkuna )
Energialuokka:
Ei lain edellyttämää energiatodistusta,

Kiinteistö

Kiinteistötunnus:
529-553-1-15
Tontin pinta-ala:
3 100,00 m2
Tontin omistus:
Oma
Tilan nimi:
Noroma
Kunta / kaupunki:
Naantali
Kylä / kaupunginosa:
Röölä
Kunnallistekniikka:
Porakaivo pihalla ja vesi ei mene rakennuksiin, saunan vedet menee saunapalloon, sähköliittymä,
Rakennusoikeus:
310,00
Kaavoitustilanne:
Yleiskaava
Lisätiedot kiinteistöstä:
Myytävä kohde on loma-asuntojen ja erillispientalojen alue, Rakennuspaikan sallittu enimmäiskerrosala on 10 % rakennuspaikan pinta-alasta, mutta kuitenkin enintään 350 k-m2, josta talousrakennusten ja/tai työtilojen osuus saa olla enintään 150 k-m2 sekä erillisen saunarakennuksen koko enintään 30 k-m2, Asuinkäyttöön saa käyttää enintään 85 % kokonaisrakennusoikeudesta, Alueella olevan loma-asunnon saa muuttaa vakituiseksi asunnoksi tai loma-asunnon sijasta saa rakentaa vakituisen asunnon seuraavilla ehdoilla: rakennuspaikan on oltava vähintään 3500 m2, rakennuspaikalla tulee olla saatavissa juomakelpoista vettä, jätevedet on voitava käsitellä talousjätevesien käsittelyä koskevien vaatimusten mukaisesti, ja rakennuspaikalle on järjestettävissä vakituiseen asumisen tarpeiden mukainen tieyhteys,

Asuinalue

Alueen palvelut:
Kauppa: Rymättylän kk (n, 5,5 km ) : kauppa, leimomo, baari, kirjasto, apteekki, pankki,
Liikenneyhteydet:
Luodontiellä

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta:
178 000,00 €
Kiinteistövero:
323,00 €/v
Muut ostajan maksut:
Käyttösähkö, jätehuolto maksu, varainsiirtovero 4% kaupanteossa, kaupanvahvistajan kulu kaupanteossa,