Omakotitalo 170,00 m2 / 190,00 m2

5h+tupak+s+kph+2wc+khh+vh+var.+2aulaa+kat. maisemaparv.+kat.terassi+kuisti+2at/var.rak.+vaja+leikkimökki.
Velaton myyntihinta:
129 000 €
Myyntihinta:
129 000,00 €

TERVETULOA TUTUSTUMAAN TÄHÄN KODIKKAASEEN KÖYLIÖNJÄRVEN TUNTUMASSA OLEVAAN MAASEUTUKIINTEISTÖÖN NYT VIIKONLOPUN YLEISNÄYTTÖÖN SU 25.PVÄ KLO 16.00 – 17.00 JA TARJOA!

VARAA TARVITTAESSA MYÖS YKSITYISESITTELY NUMEROSTA 0400 458 357/Ella Välimäki TAI SÄHKÖPOSTILLA: ella.valimaki@aninkainen.fi TÄHÄN IHASTUTTAVAAN MAALAISKOTIIN KÖYLIÖNJÄRVEN TUNTUMASSA JA TERVETULOA TUTUSTUMAAN!
Muistutamme, että tulettehan vain terveenä esittelyihin, kiitos!

Kodikkaan viihtyisä vuonna 1992 rakennettu maaseutukiinteistö näyttävin päärakennuksin, upein yläkerran tiloin, katetuin suojaisin maisemaparveke- ja terassitiloin, vuonna 2001 rakennetuin mainioin 2-autontalli/varastorakennuksin ja omin n.4000 hyvin hoidetuin puutarhatontein Köyliönjärven läheisyydessä n.2km päässä Säkylän Kepolan kyläkeskuksen palveluista.

Näyttävä päärakennus on rakennettu pitkästä tavarasta, osin 2015 pintaremontoitu ja rakennuspiirustusten mukaan alapohjarakenne on yhdellä laatalla ja puukoolauksin, villaeristyksin. Sauna- ja kylpyhuonetilat ovat osin myös kiven sisällä ja kupariset käyttövesiputket ovat pinnassa.

Kodikas tupakeittiö siintävällä järvinäkymällä, komeat sisätilat korotettuine olohuonekattoineen ja upein tuplakattovalaisimin sekä yläkerran hulppeat tilat tekevät tästä maaseutukodista erityisen viihtyisän. Suojaisa ja katettu iso takaterassi sekä yläkerran maisemaparvekkeen näkymät Köyliönjärvelle lisäävät tämän maalaiskodin erityisyyttä. Päärakennuksessa on myös oivalliset puukäyttö/lämmitysmahdollisuudet kahden varaavan puulämmitteisen tulisijan ja nautittavien löylyjen antavan puulämmitteisen kiukaan ansioista. Myös erittäin hyvin hoidetun ison n.4000m² puutarhatontin mm. omenapuiden ja monipuolisien puutarhamarjapensaiden sekä kasvimaapalstamahdollisuuksien ansiosta tällä maaseutukiinteistöllä on hyvät edellytykset oman lähiruuan tuottamiseen. Lisäksi Köyliönjärvi on tämän hienon maalaiskiinteistön näkymässä (linnuntietä n.0,5km) ja Kepolan Pappilantien yleiselle Köyliönjärven uimarannalle on matkaan n.3,5km sekä hyvät marja-, sienestys- ja muut luontoharrastusmaastot käden ulottuvilla. Säkylän kuuluisalle ja erittäin kalaisalle Pyhäjärvellekkin on matkaa vain n.10km.

Tältä monipuoliselta kiinteistöltä on myös hyvät lähipalvelut saatavilla, sillä ala-asteelle ja päiväkotiin n.1,3 – 1,7km sekä Kepolan kyläkeskukseen vain n.2km, jossa mm. ruokamarket, pankki, apteekki ja bensa-asema. Mainiot lisäpalvelut ovat myös kohtuullisen matkan päässä: Säkylän ydinkeskustaan, Pyhäjärven kalasatamaan ja suositulle Säkylän torille n.10km sekä mm. ylä-asteelle n.14km. Euraan n.12km. Useita idyllisiä merenrantakaupunkeja on myös kivan matkan päässä: Rauma n.50km, Pori n.55km, Turku n.70km ja sisämaan isoimpaan kaupunkiin Tampereellekin vain n.100km.

TERVEULOA TUTUSTUMAAN TÄHÄN KODIKKAASEEN JA YKSILÖLLISEEN MAALAISKOTIIN ENSI TILASSA!

Esittelyt ja tiedustelut: Ella Välimäki, puh. 0400 458 357 sekä ella.valimaki@aninkainen.fi!

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä!
Oheisella lomakkella voit pyytää suoraan kohteen myyjältä lisätietoa kohteesta, kohteen asiakirjat tai varata ajan yksityisesittelyyn.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kohteen perustiedot

Tyyppi:
Omakotitalo
Kunta / kaupunki:
Säkylä, Köyliö
Osoite:
Pajulantie 183, 27710, Säkylä
Vapautumisen lisätiedot:
Vapautuminen sopimuksen mukaan.

Rakennukset

Asuinpinta-ala:
170,00 m2
Kokonaispinta-ala:
190,00 m2
Rakennusvuosi:
1992
Rakennusmateriaali:
Puu.
Kattotyyppi / kate:
Harja/pelti.
Kerrosluku:
2
Parveke:
Kyllä
Sauna:
Kyllä
Kuntoluokitus:
Tyydyttävä+++
Korjaukset:
Isoimmat ikkunat uusittu v.2018 (oh+k+yläkerran ikkunat), keittiön ja kodinhoitohuoneen lattiapinnat uusittu v.2015 ja sekä seinät keittiössä ja kodinhoitohuoneessa huoliteltu v.2015. Kylpyhuoneessa, saunassa ja molemmissa wc-tiloissa pinnat huoliteltu v.2015 näyttäviksi. Myös osin makuuhuoneissa tehty pintaremonttia v.2015. Tilava iso valokatettu terassi tehty v.2005. Autotalli/varastorakennus on rakennettu v.2001.
Lämmitys:
Sähkö- ja puulämmitys. Varaavia tulisijoja 2kpl (hella/leivinuuni ja takka).
Ilmanvaihto:
Painovoimainen+koneellinen huippuimuri.
Lisätietoja rakennuksista:
Viihtyisän maalaiskodin alakerrassa tupak+oloh+2mh+khh+s+kph+wc+eteisaula+2tuulik.+työvar. ja ihastuttavissa yläkerran tiloissa 2mh+wc+vh+hulppea aula, yht. n.170 m². Päärakennuksen kokonaispinta-alaan on laskettu seuraavat lisätilat, yht. n.20m²: iso katettu maisemaparveke (n.5m²), suojaisa ja katettu terassi (n.12m²) ja sisääntulokuisti (n.3m²). Muuhun pinta-alatietoon n.70m² on laskettu: 2auton talli (n.60m²), vaja n.6m² ja leikkimökki (n.4m²). Myyjä teetättää viivytyksettä energiatodistuksen.
Keittiön varusteet:
Tilavassa aamu-auringon puoleisessa tupakeittiössä iso jääkaappi, keraaminen sähköliesi, liesituuletin, astianpesukone, puulämmitteinen leivinuuni/hella kuparisine huuvineen ja hormihuippuimureineen, runsaat työpöytätasot ja näyttävät keittiökaapistot v.2015 uusituin ovin sekä näkymää hieman kauempana siintävälle Köyliönjärvelle. Kodinhoitohuoneessa on iso pakastinkaappi ja työvarastotilassa on myös lisäjää/pakastinkaappiyhdistelmä.
Olohuone:
Lämminhenkisen olohuoneen keskipisteenä on upea tiilitakka hienoine tiiliseinineen, korotettuine upeine sisäkattorakenteineen, upeina kattovalaisimineen ja runsain aidoin antiikkipaneelipintoineen.
Makuuhuoneet:
Makuuhuoneiden lattiat parkettia ja seinissä kauniit tapetit, puolipaneelit tai täyspaneeliseinät.
Kylpyhuoneet:
Näyttävässä v.2015 pintahuolletussa laatoitetussa kylpyhuoneessa suihku, lattialämmitys ja luonnonvaloa sekä pesutilarakenteet osin myös kiven sisällä. WC: Molemmissa kerroksissa asialliset v.2015 pintahuolletut wc-tilat.
Sauna:
Näyttävässä v.2015 pintahuolletussa saunassa puulämmitteinen kiuas.
Energialuokka:
Ei lain edellyttämää energiatodistusta.

Kiinteistö

Kiinteistötunnus:
319-406-1-547
Tontin pinta-ala:
3 950,00 m2
Tontin omistus:
Oma
Tilan nimi:
Kettusaari
Kunta / kaupunki:
Säkylä
Kylä / kaupunginosa:
Köyliö
Kunnallistekniikka:
Sähkö- ja vesiliittymä. Valokuitumahdollisuus alueella.
Rakennusoikeus:
380,00
Kaavoitustilanne:
Haja-asutusalue
Lisätietoja kaavoituksesta:
Etelä-Satakunnan Ympäristötoimisto.
Lisätiedot kiinteistöstä:
Kiinnitykset 136.000 € ja panttikirja siirtyy lainoista ja rasituksista vapaana. Tierasite.

Asuinalue

Alueen palvelut:
Kauppa: Köyliönjärvelle linnuntietä n.0,5km. Ala-asteelle ja päiväkotiin n.1,3 - 1,7km, yläasteelle n.14km. Kepolan kyläkeskukseen n.2km, jossa mm. ruokamarket, pankki, apteekki ja bensa-asema. Säkylän ydinkeskustaan, suositulle Säkylän torille ja Pyhäjärvelle n.10km. Euraan n.12km, Raumalle n.50km, Poriin n.50km, Turkuun n.70km ja Tampereellekin vain n.100km.

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta:
129 000,00 €
Kiinteistövero:
441,69 €/v
Sähkönkulutus:
24 000 kWh ja n, 25m³ polttopuuta,
Muut ostajan maksut:
Vesimaksu n.350€/v. Puhtaanapito n. 200e/v. Tiemaksut n.70e/v. Muut ostajan maksut kaupantekoon liittyen: mahdollinen kuntokartoitusmaksu 1/2, kaupanvahvistusmaksu 1/2, varainsiirtovero 4%, lainhuudatuskustannukset ja sähköisen panttikirjan merkintäkulut.