Omakotitalo 126,00 m2 / 138,00 m2

5h+avok+kph/wc+khh+wc+at/var
Velaton myyntihinta:
385 000 €
Myyntihinta:
385 000,00 €

Nyt ennakkomarkkinoinnissa omakotitalo Turun Yli-Maariasta!

Tämä Rakennustyö Ahokas Oy:n rakennuttama omakotitalo käsittää toiminnalliset 126 asuinneliötä yhdessä tasossa. Valmiiksi suunniteltu kokonaisuus, jossa on mahdollisuus päästä vielä vaikuttamaan pintamateriaaleihin.

Kodissa on neljä erillistä makuuhuonetta, jotka tarjoavat runsaasti tilaa perheelle tai mahdollisuuden luoda vaikkapa työ- tai harrastetiloja. Moderni kylpyhuone- ja saunaosasto on suunniteltu rentoutumista ja toiminnallisuutta ajatellen. Lisäksi erillinen wc tuo sujuvuutta arkeen. Tilava olohuone on puolestaan suunniteltu viihtyisän yhdessäolon keskipisteeksi, ja sen yhteydessä avautuu saarekkeellinen keittiö, joka suorastaan kutsuu kokkailemaan. Olohuoneesta on myös käynti takapihan terassille, jossa voit nauttia aurinkoisista kesäpäivistä. Erillisen autotallin ansiosta autosi säilyy suojassa sääolosuhteilta, ja autotallissa on lisäksi varaus sähköautolatauspisteelle.

Rakennustyö Ahokas Oy tarjoaa ensiluokkaista rakentamista ja kestäviä ratkaisuja. Talon lämmitysmuotona toimii energiatehokas poistoilmalämpöpumppu yhdistettynä vesikiertoiseen lattialämmitykseen, jotka takaavat tasaisen ja miellyttävän lämpötilan ympäri vuoden sekä säästää luontoa ja energiaa. Kokonaisuus rakennetaan 1222 m² vuokratontille, jonka voit halutessasi lunastaa omaksesi.

Sijaintinsa puolesta koti on ihanteellinen vaihtoehto jokaiselle perheelle! Kävelymatkan päästä löytyy niin Touhulan päiväkoti kuin myös Ypsilon-monitoimitalo, jossa vuosiluokat 1-9. Lähimpinä ruokakauppoina toimivat Jäkärlän ja Moision K-Marketit, kummatkin reilun kilometrin säteellä tästä kodista. Matkan Turun keskustan palveluihin taitat omalla autolla reilussa vartissa ja lähimmät bussipysäkit löydät alle sadan metrin päästä, Pyhän Marian tien varrelta.

Tämä koti Yli-Maariassa on loistava valinta sinulle, joka arvostat modernia ja toimivaa asumista hyvien liikenneyhteyksien ja luonnonläheisen ympäristön keskellä.

Myynti ja esittelyt:

Antti Laine
Aninkaisten Kiinteistövälitys Oy
040 628 3225
[email protected]

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä!

Aninkainen Turku | Aninkaisten Kiinteistövälitys Oy

Oheisella lomakkella voit pyytää suoraan kohteen myyjältä lisätietoa kohteesta tai varata ajan yksityisesittelyyn.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kohteen perustiedot

Tyyppi:
Omakotitalo (New apartment)
Kunta / kaupunki:
Turku, Yli-Maaria
Osoite:
Lypsäjänkatu 2, 20400, Turku
Vapautumisen lisätiedot:
Sopimuksen mukaan. Rakentamis- ja luovutusaikataulu sovitaan ostajan kanssa.

Rakennukset

Tilakuvaus:
Eteinen, jonka yhteydessä runsaasti vaatesäilytyskaapistoja.
Asuinpinta-ala:
126,00 m2
Kokonaispinta-ala:
138,00 m2
Rakennusvuosi:
2024
Rakennusmateriaali:
Puu
Kattotyyppi / kate:
Harjakatto
Kerrosluku:
1
Sauna:
Kyllä
Kuntoluokitus:
Uusi
Lämmitys:
Poistoilmalämpöpumppu Nilan Ec9 tai vastaava, vesikiertoinen lattialämmitys
Ilmanvaihto:
Koneellinen
Lisätietoja rakennuksista:
Perustukset: Teräspaalutus, kantava teräsbetonilaatta. Runko: 48x148 mm mitallistettu ja lujuusluokiteltu puurunko, lämmöneristeenä 150 mm mineraalivilla sekä lisäeristeenä ja höyrynsulkuna 50 mm polyuretaanilevy. Katto: Tehdasvalmisteiset kattoristikot, yläpohjan lämmöneristeenä 500 mm puhallusvillaa sekä lisäeristeenä ja höyrynsulkuna 30 mm polyuretaanilevy. Vesikatteena rivisaumapeltikate (Ruukki Classic tai vastaava). Ikkunat: Olohuoneen, eteisen sekä pesuhuoneen ikkunat ovat kiinteitä, makuuhuoneiden sekä saunan ikkunat ovat avattavissa. Makuuhuoneiden ikkunoissa erillinen tuuletusikkuna. Ovet: Pääoven, varastonoven sekä autotallin käyntioven lukitus sarjoitettu samalle avaimelle. Terassin ja kodinhoitohuoneen ovet varustettu pitkäsulkijalla ja tuulijarrulla. Väliovet kevytlaakaovia, pesuhuoneen ja kodinhoitohuoneen välinen ovi lasia roiskevesitiiviillä karmilla. LVIS: Vesikiertoinen lattialämmitys huonekohtaisilla termostaateilla. Lämmönlähteenä poistoilmalämpöpumppu (Nilan Ec9 tai vastaava). Ilmanvaihtokoneessa lämmötalteenotto. Antenni/ATK-pistokkeet makuuhuoneissa ja olohuoneessa, verkkovirtaan kytketyt palovaroittimet. Keittiö: kaapistojen ovet ovat maalattuja melamiiniovia, työtasot laminaattipintaisia (toimittaja Puustelli). Keittiön kalusteisiin sijoitetaan erillisuuni, induktiotaso liesituulettimella, mikro, astianpesukone, jääkaappi sekä pakastin (valmistaja AEG). Sauna: Lauteet lämpökäsiteltyä haapaa, seinät ja katto lämpökäsiteltyä haapapaneelia, kiuas upotetaan keskilauteeseen (Harvia Cilindro tai vastaava). Saunan ja pesuhuoneen välinen seinä ja ovi lasia. Lattiapinnat: Asuinhuoneiden lattiat ovat vinyylilankkua. Pesuhuoneen, saunan, wc:n ja kodinhoitohuoneen lattiat laatoitetaan. Seinäpinnat: Pesuhuoneen seinät laatoitetaan, muiden tilojen seinät maalataan. Sisäkatot: Saunan sekä pesuhuoneen katot ovat lämpökäsiteltyä haapapaneelia, muiden tilojen katot mdf-paneelia. Piha: Kulkutiet ja parkkipaikat ovat murskepintaisia, talon vierusta sepelöidään, muille alueille kylvetään nurmikko. Terassi: Maanvarainen terassi, painekyllästetty runko sekä ruskea kansilauta. Autotalli: nosto-ovi kauko-ohjauksella, varaus sähköauton latauspisteelle. Muutostöistä on mahdollista sopia Rakennustyö Ahokas Oy:n kanssa. Rakennustapaseloste on laadittu ohjeeksi laatutasosta. Rakentaja pidättää oikeudet muutoksiin. Kysy rakennustapaseloste välittäjältä!
Keittiön varusteet:
Puustellin toimittama, moderni saarekkeellinen avokeittiö. Kaapistojen ovet maalattuja melamiiniovia, työtasot laminaattipintaisia. AEG:n laadukkaat integroidut kodinkoneet; erillisuuni, induktioliesitaso liesituulettimella, mikroaaltouuni, astianpesukone ja jää- sekä pakastinkaapit.
Olohuone:
Avara olohuone, jonka yhteydessä saarekkeellinen avokeittiö ja kulku kodin terassille. Suuret ikkunat terassin (Lännen) suuntaan.
Makuuhuoneet:
Neljä erillistä makuuhuonetta (3 kpl 9,50 m² + 1 kpl 12,80 m²). Pienempien makuuhuoneiden yhteydessä vaatesäilytyskaapistot, isoimman makuuhuoneen yhteydessä myös erillinen vaatehuone. Ikkunat pienemmissä makuuhuoneissa etupihan (Idän) suuntaan ja isoimmassa Etelän suuntaan.
Kylpyhuoneet:
Kylpyhuoneessa suihku, lattialämmitys ja ikkuna. Lattia- ja seinäpinnat laatoitettu, katto lämpökäsiteltyä haapapaneelia. WC: Erillinen WC, jossa wc-istuin, lavuaari, bideesuihku, kylpyhuonekaapisto ja lattialämmitys
Sauna:
Saunan lauteet lämpökäsiteltyä haapaa, seinä- ja kattopinnat lämpökäsiteltyä haapapaneelia, lattia laatoitettu. Kiuas upotetaan keskilauteeseen (sähkökiuas, Harvia Cilindro tai vastaava). Saunan ja pesuhuoneen välinen seinä ja ovi lasia.
Energialuokka:
Energialuokka: B2018

Kiinteistö

Kiinteistötunnus:
853-97-128-1-L1
Tontin pinta-ala:
1 222,00 m2
Tontin omistus:
Vuokratontti
Maa-alueen vuokra:
1 466,81 € / v
Kunta / kaupunki:
Turku
Kylä / kaupunginosa:
Yli-Maaria
Kunnallistekniikka:
Sähköliittymä, vesi- ja viemäriliittymät
Rakennusoikeus:
230,00 m²
Kaavoitustilanne:
Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta:
AO-2 (Erillispientalojen korttelialue). Asuinrakennusten kattomuotona tulee olla satulakatto ja kattokulman tulee olla 1:3. Talousrakennusten kattomuotona tulee olla pulpettikatto ja kattokulman tulee olla 1:5. Lisätietoja kaavoituksesta saa Turun kaupungilta, p. (02) 330 000.
Lisätiedot kiinteistöstä:
Kiinteistöllä ei rasitteita. Kiinnityksiä valmiina yhteensä 500 000 euron edestä sähköisenä panttikirjana, joka siirtyy ostajalle lainoittamattomana.

Asuinalue

Alueen palvelut:
Kauppa: K-Market Moisio / Posti / Apteekki n. 1,4 km Koulu: Ypsilon yhtenäiskoulu n. 400 m Päiväkoti: Päiväkoti Touhula n. 400 m

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta:
385 000,00 €
Sähkön kulutus:
Energiaselvityksen mukaan arvioitu ostoenergia on 13667 kwh/vuosi
Muut ostajan maksut:
Kyseessä on uudisrakennus, energiaselvityksen mukaan arvioitu ostoenergia on 13667 kWh/vuosi. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen mm. lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta ja kulutustottumuksista. Perusvuokra tontilla on 1.368,64 euroa/vuosi ja vuokraa tarkistetaan elinkustannusindeksillä vuosittain. Ensimmäinen tarkastusajankohta on 1.1.2024. Tontin lunastushinta vuonna 2023 on ollut (1222 m2 x 28 euroa/m2) 34.216 euroa. Rakentaja maksaa valmistumisvuoden tonttivuokran sekä kiinteistöveron, tämän jälkeen niistä vastaa ostaja. Rakentaja vastaa talon käyttöönotto- ja lopputarkastuksesta kustannuksineen. Ostaja maksaa varainsiirtoveron 3 % kauppahinnasta. Vesimaksut kulutuksen mukaan. Jätemaksut kulutuksen mukaan.