Paritalo 111,00 m2

3h+k+kph/wc+erill.wc+var
Velaton myyntihinta:
275 000 €
Myyntihinta:
275 000,00 €

Hulppea paritalon puolikas Turun Kastusta!

Tämä tyylikkäästi saneerattu paritalohuoneisto tarjoaa erinomaiset puitteet niin asumiseen kuin vapaa-ajan viettoon. Idyllisen puutalon historia ja nykyaikaiset pintamateriaalit toimivat keskenään harmoniassa luoden kotiin ainutlaatuisen tunnelman. Huoneisto on saneerattu kokonaisuudessaan vuosina 2020 – 2024 laadukkaita pintamateriaaleja käyttäen.

Tie kotiin käy kuistin portaita pitkin, josta saavutaan kodin keskikerrokseen. Keskikerroksesta löytyy kylpyhuone- ja wc-tilat, keittiö sekä tilava olo-/ruokahuone. Tyylikäs tummapintainen keittiö tarjoaa runsaasti kaappi- sekä laskutilaa, ja aamiaisen voit nautiskella vaikkapa saarekkeen ääressä. Yläkerran rappusten päästä aukeaa reilun kokoinen oleskelutila, joka yhtyy makuuhuoneeseen. Heti makuuhuoneen vierustalla löytyy myös yläkerran erillinen wc arkea helpottamaan. Kellarikerros toimii erinomaisesti joko vierashuone- tai askarteluhuonekäytössä. Säilytystilaa löytyy runsaasti niin yläkerran makuuhuoneen seinustalta, kellarikerroksesta kuin myös erillisestä varastotilasta, johon kulku käy ulkokautta. Ulkovaatteet saat helposti säilöttyä eteisen yhteydessä olevaan erilliseen vaatehuoneeseen.

Nyt myytävän huoneiston puoleiselta piha-alueelta löydät hulppean kokoisen terassin, jossa voit viettää grillijuhlat isommallakin porukalla. Kummankin asunnon yhteiskäytössä oleva piharakennus sijaitsee kiinteistön alapihalla sisältäen sauna-, pesu-, wc- ja oleskelutilat. Autopaikkoja on varattu kummallekin asunnolle yhteensä kaksi kappaletta, yksi yläpihalla ja yksi alapihalla. Kodin lämmityksestä vastaa ilmalämpöpumppu, sähköpatterit, keskikerroksen varaava takka ja kamina sekä yläkerran puuhella. Eri lämmitystapoja yhdistellen kulutuslukemat pysyvät neliöihin nähden maltillisina ympäri vuoden.

Vuonna 1920 valmistunut rakennus on toiminut historiassaan konsulaattina sekä sittemmin myös lähikauppana. Vuodesta 1982 alkaen rakennus muutettiin asunto-osakeyhtiöksi ja on siitä hetkestä palvellut asumiskäytössä.

Tämä upea kokonaisuus on nähtävä omin silmin – varaa siis oma esittelyaikaisi pikimmiten ja tule ihastumaan unelmien kotiisi!

______________________________

LISÄTIEDOT JA ESITTELYT:

Tarja Lintula
puh. 050 320 6080
[email protected]

______________________________

OMA ASUNTO VIELÄ MYYMÄTTÄ?

Soita ja varaa maksuton arviokäynti, niin laaditaan tehokas myyntisuunnitelma juuri Sinun kotisi myymistä varten!

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä!

Aninkainen Turku | Aninkaisten Kiinteistövälitys Oy

Oheisella lomakkella voit pyytää suoraan kohteen myyjältä lisätietoa kohteesta tai varata ajan yksityisesittelyyn.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kohteen perustiedot

Osoite:
Loukkaankatu 12, 20300, Turku
Tyyppi:
Paritalo
Huoneistoselitelmä:
3h+k+kph/wc+erill.wc+var
Asuinpinta-ala:
111,00 m2
Muut tilat:
Vaatehuone sekä erillinen varasto.
Kerros:
3
Onko kohteessa hissi:
Ei
Rakennusvuosi:
1920
Kuvaus vapautumisesta:
2 kk kaupanteosta / Sopimuksen mukaan

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta:
275 000,00 €
Myyntihinta:
275 000,00 €
Yhtiövastike:
133,20 €/kk
Hoitovastike:
133,20 €/kk
Vesimaksu:
15,00 €/kk
Vesimaksun kuvaus:
Vesimaksu 15,00 €/hlö/kk
Muut maksut:
Varainsiirtovero 1,5 % velattomasta kauppahinnasta, Sähkö kulutuksen mukaan (oma sopimus), Saunamaksu 2,50 €/ 1 hlö (useampi, kuin 1 hlö 3,00 €/krt)
Sähkön kulutus:
Noin 11.700 kWh sähköä ja 1,50 m³ puuta vuodessa

Asunnon tilat ja materiaalit

Keittiön kuvaus:
Keittiössä kaapistot, jää-/pakastinkaappi, erillisuuni, integroitu mikroaaltouuni, induktioliesitaso, liesituuletin, viinikaappi ja kamina
Kylpyhuoneen kuvaus:
Kylpyhuoneessa kaapistot, allaskaappi, peili, wc-istuin, suihku, suihkuseinä ja lattialämmitys WC: Yläkerrassa erillinen wc, jossa lavuaari, wc-istuin, allaskaappi ja peili
Olohuoneen kuvaus:
Yläkerran olohuoneessa ilmalämpöpumpun sisäyksikkö ja vaatekomerot ja kamina. Keskikerroksen olohuoneessa Cronspisen -merkkinen varaava kiertoilmatakka / kaakeliuuni.
Makuuhuoneiden kuvaus:
Yläkerrassa makuuhuone, jonka yhteydessä vaatekomerot. Lisäksi alakerrassa makuu-/askarteluhuone.
Säilytystilat:
Vaatehuone eteisen yhteydessä, vaatesäilytyskaapistot

Kohteen lisätiedot

Yleiskunto:
Hyvä

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi:
Asunto-osakeyhtiö Pulmussuontie 17
Isännöitsijä:
Asukasisännöitsijä (Asunto B / 2024) Marko Palmula
Energialuokka:
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin pinta-ala:
945 m2
Tontin tyyppi:
Oma
Katon tyyppi:
Mansardikatto / Peltikate
Tulevat korjaukset:
Hallituksen kunnossapitotarvesuunnitelma seuraavalle viidelle (5) vuodelle: Pihavajan uusiminen (malli valittu) kustannukset n. 788,00 € + pystytys ja pohjatyöt v. 2024-2025, Päärakennuksen katon pesu, harjaus ja paikkamaalaus v. 2024, Päärakennuksen katon uusiminen v. 2025-2027. Kustannukset toteutusajankohdasta riippuen n. 32 000 - 38 000 €. Summa jyvitetään osakkeiden mukaisesti asuntojen kesken. Pihavajan uusiminen ja päärakennuksen katon pesu rahoitetaan laskuttamalla kumpaakin asuntoa samalla summalla. Kattoremontti v. 2025-2027 aikana rahoitetaan ulkoisella rahoituksella, joka on mahdollista maksaa pois kertasummalla tai jatkaa maksamalla rahoitusvastiketta asuntokohtaisesti. 07/24 tuli esiin korjaustarve vesimittarille ja talovesijohdolle. Työ suoritetaan pihalla sekä asunnon A kellaritiloissa. Kustannukset ovat vakuutuksen omavastuu 600 € + pihan kaivuutöistä ja maisemoinnista tulevat kustannukset. Arvio summasta per asunto on n. 1000-1500 €. Vesimittari on vaihdettu uuteen Turun Vesihuollon toimesta 07/24.
Yhteiset tilat:
Piharakennus alapihalla: sauna, pesutila, oleskelu-, wc- ja varastotilat. Lisäksi pyörävarasto yläpihalla.
Pysäköintitilat:
Pihapaikoitus ylä- sekä alapihalla. Yksi lämpötolpallinen ja yksi kylmä autopaikka per asunto.

Kiinteistön tiedot

Talotyyppi:
Paritalo
Rakennusmateriaalit:
Puu
Osoite:
Loukkaankatu 12, 20300, Turku
Kaupunginosa:
Kastu
Huoneistoselitelmä:
3h+k+kph/wc+erill.wc+var
Lämmitysjärjestelmä:
Sähkölämmitys, Cronspisen -merkkinen varaava kiertoilmatakka / kaakeliuuni (Asunto B)
Ilmanvaihtojärjestelmä:
Painovoimainen
Katon tyyppi:
Mansardikatto / Peltikate
Korjaukset:
TALOYHTIÖ: Putket, sähköjohdot, seinäeristeet, sisäpinnat ja katto uusittu v. 1982-1984, Ikkunoiden ulkopuitteiden maalaus, pyörävaja uusittu, pihan kunnostus, katto maalattu ja saunan katon uusinta v. 1996-2003, Katon pesu ja maalaus, uudet tikkaat katolle, ulkoikkunat v. 2010, Päärakennuksen julkisivuremontti, tv-antennin vaihto, seinän palotikkaat v. 2012, Saunan mineriitti puuverhoiluksi, Enkopur-tiivistys katon lisäosalle v. 2013, Saunan kiuas, vesivaraaja, patterit sekä suihku uusittu v. 2015-2016, Uudet lapetikkaat v. 2017, Enkopur-tarkastus ja korjaus v. 2018, Seinän taipuneen alapalkin uusinta ja tikkaiden läpiviennin tarkistus ja paikkaus v. 2019, Telia valokuidun asentaminen v. 2020, Pihan soraistaminen ja tiivistäminen, kiukaan uusinta, saunan pesuhuoneen paneelien vaihto, lauteiden, saunan paneelien sekä lattian maalaus, takkahuoneen seinien maalaus, lämminvesivaraajien uusiminen molempiin asuntoihin v. 2020, Enkopur-tiivisteiden tarkistus ja nuohous vuosittain. ASUNTO: Kylpyhuone saneerattu, keittiö uusittu, terassi rakennettu ja sisäpintoja maalailtu v. 2020, Ilmalämpöpumppu asennettu v. 2021, Lämminvesivaraaja uusittu v. 2022, Alakerran makuu-/askarteluhuone saneerattu v. 2024
Energiatehokkuusluokka:
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Huoneiston kunto:
Hyvä

Tontti

Tontin pinta-ala:
945 m2
Tontin omistus:
Oma
Kaavoitus:
Lisätietoja kaavoituksesta saa Turun kaupungilta, p. (02) 330 000.

Varustus

Televisioliitäntä:
Yhteisantenni