Omakotitalo 155,00 m2 / 243,00 m2

4h+keittiö+rt+takkah.+vierash.+kph/wc+sauna+erill.wc+khh+var+parveke+iso autotalli
Velaton myyntihinta:
218 000 €
Myyntihinta:
218 000,00 €

KAUTTAALTAAN LAADUKKAASTI SANEERATTU KIINTEISTÖ ERINOMAISELLA SIJAINNILLA

Upea, vuosina 2004-2006 täysin saneerattu omakotitalo päättyvän tien päässä, erinomaisella sijainnilla. Tontti rajoittuu metsään, jonka keskellä on Tarvasjoen urheilukenttä. Metsässä on myös pururata/hiihtolatu ja Tarvasjoen jäähallille on oikopolku metsän läpi. Talo tulee myyntiin suoraan sen ensimmäisiltä omistajilta, joten historia on hyvin tiedossa. Saneeraus tehtiin 2004-2006 arkkitehti Hanna Luukon suunnitelmien mukaisesti ja toteutettiin hyvin korkealla laatutasolla rakennusalan ammattilaisten toimesta.

– Rauhallinen sijainti, hyvät liikenneyhteydet, palvelut lähellä
– Eskari ja yhtenäiskoulu (1-9 lk) lyhyen kävelymatkan päässä
– Laadukas keittiö 2006
– Upea kylpyhuone ja sauna 2004-2005
– Kolme makuuhuonetta 2006 + vierashuone 2005
– Kaikki pinnat uusittu 2004-2006, kaapistot Inaria 2006
– Iso autotalli, hyvät varasto-/harrastustilat
– Perustukset kovalla maalla, tuplasalaojat tarkastettu 2020
– Vaalea tiiliverhous, katto pinnoitettu 2019
– Välipohja ja kaikki portaat vankkaa teräsbetonia
– Talossa on Lounean valokuituliittymä

Talon yläkerrassa on suuri olohuone, laadukas keittiö omalla uloskäynnillä takapihalle, avara ruokailutila, kolme makuuhuonetta ja erillis-wc. Molemmissa kerroksissa on varaava takka. Alakerrassa on takkahuone, upea kylpyhuone-/saunaosasto, vierashuone, kodinhoitohuone ja varasto. Alakerrassa on myös harvinaisen suuri autotalli, jonka perälle voi perustaa oman verstaan.

Tässä talossa on kaikki kohdillaan. Täällä pääset nauttimaan laadukkaasta, helposta ja turvallisesta elämästä perheesi kanssa. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan!

Esittelyt ja lisätiedot parhaiten suoraan Aninkainen Kupittaa & Lieto, palvelupiste Liedon POP Pankin yhteydessä:
040 578 3969 | Sebastian Schildt, tj., LKV, LVV, KiAT, KTM, kaupanvahvistaja

Haluatko maksuttoman hinta-arvion omasta kodistasi ja samalla hyvän erikoistarjouksen välityspalkkiosta? Soita suoraan 040 578 3969 | Sebastian Schildt, niin tehdään unelmistasi yhdessä totta – Liedossa ja joustavasti myös muualla Varsinais-Suomessa!

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä!

Aninkainen | Zadettan Oy LKV

Oheisella lomakkella voit pyytää suoraan kohteen myyjältä lisätietoa kohteesta tai varata ajan yksityisesittelyyn.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kohteen perustiedot

Tyyppi:
Omakotitalo
Kunta / kaupunki:
Tarvasjoki, Tarvasjoki Virola
Osoite:
Leppätie 6, 21450, Tarvasjoki
Vapautumisen lisätiedot:
Heti vapaa

Rakennukset

Tilakuvaus:
Eteisessä on Inaria liukuovikaappi, eteisen tehosteseinät ovat saarnia ja lattia parkettia. Tuulikaapissa on kenkien kuivauskaappi ilmastoinnilla, tuulikaapin lattia on laatoitettu. Yläkerran ruokailutilan vieressä on varaava vuolukivitakka, alakerran takkahuoneessa on vaaleaksi rapattu varaava takka suurilla lasiluukuilla. Takkahuoneen seinät on rapattu ja maalattu / paneloitu, lattia laatoitettu, lattialämmitys.
Asuinpinta-ala:
155,00 m2
Kokonaispinta-ala:
243,00 m2
Rakennusvuosi:
1982
Rakennusmateriaali:
Puurunko, tiiliverhous
Kattotyyppi / kate:
Harjakatto, mineriittikate (pinnoitettu 2019)
Kerrosluku:
2
Parveke:
Kyllä
Sauna:
Kyllä
Korjaukset:
Omakotitalo on rakennettu 1980-1982 ja täysin saneerattu 2004-2006. Saneerauksen suunnitteli arkkitehti Hanna Luukko ja se toteutettiin hyvin korkealla laatutasolla rakennusalan ammattilaisten toimesta. Alkuperäinen pihasuunnitelma on hortonomi Marianne Blom-Salolan käsialaa, pihasuunnitelmasta on teetetty myös päivitys.
Lämmitys:
Kiertoilmalämmitys, 3000 litran varaaja, 2 varaavaa takkaa, ilmalämpöpumppu, alakerrassa lattialämmitys.
Ilmanvaihto:
Koneellinen tulo ja poisto, lämmön talteenotto
Lisätietoja rakennuksista:
Omakotitalon ilmanvaihtoa hoitaa kiertoilmalämmitys: kiertoilmakoneessa on koneellinen tulo ja poisto sekä lämmön talteenotto. Yläkerran lattiat on koolattu irti kerrosten välissä olevasta teräsbetonista, jolloin betoni ei hohkaa kylmää lattiaan. Alakerrassa on lattialämmitys. Omakotitalon pinta-alat on laskettu leimatuista rakennuslupapiirustuksista nykyisin käytettävän SFS 5139 pinta-alastandardin mukaisesti. Kauppahinta muodostuu myytävästä kokonaisuudesta. Kauppahinta ei perustu omakotitalon eikä kiinteistön pinta-aloihin.
Keittiön varusteet:
Keittiö on täysin uusittu 2006. Pinjaston Saari-kalusteet karusellilla, harmaat kivitasot, induktiotaso Bosch, kalusteuuni pyrolyysillä Bosch, liesituuletin hormiin Bosch, täysintegroitu jääkaappi, täysintegroitu pakastekaappi AEG, astianpesukone, kalustemikro Siemens. Seinät tapetoitu, lattia parkettia.
Olohuone:
Suuri olohuone on uusittu kokonaisuudessaan 2006. Laadukas Bose äänentoistojärjestelmä sisältyy kauppaan, kaapelointi ulottuu myös parvekkeelle. Ovi parvekkeelle, ikkunat kahteen suuntaan, seinät tapetoitu, lattia parkettia.
Makuuhuoneet:
Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta 2006, alakerrassa on lisäksi vielä vierashuone/makuutila 2005. Yläkerran kahdessa makuuhuoneessa on suuret Inaria liukuovikaapistot, yläkerran kolmas makuuhuone on ollut työhuoneena. Yläkerran kaikissa kolmessa makuuhuoneessa on tapetoidut seinät ja parkettilattiat. Alakerran vierashuoneessa on maalatut seinät, parkettilattia ja lattialämmitys.
Kylpyhuoneet:
Alakerran kylpyhuone/wc on täysin uusittu 2004-2005. Nykyaikaiset vesieristeet, lattialämmitys, wc-istuin, sadesuihku, lasinen suihkuseinä, lasiseinä saunaan, käsienpesuallas. Seinät upeaa mosaiikkilaattaa / isoa laattaa, lattia laattaa. WC: Yläkerran erillis-wc:ssä on wc-istuin, bidee, allaskaappi ja peilikaappi. Seinät ja lattia laatoitettu, lattialämmitys.
Sauna:
Sauna on täysin saneerattu 2004-2005. Nykyaikaiset vesieristeet, lattialämmitys, kulmalauteet, pyöreä kiuas, lasiseinä kylpyhuoneeseen.
Energialuokka:
Energialuokka: D2018

Kiinteistö

Kiinteistötunnus:
838-401-3-67
Tontin pinta-ala:
980,00 m2
Tontin omistus:
Oma
Tilan nimi:
Tontti 6/22
Kunta / kaupunki:
Lieto
Kylä / kaupunginosa:
Tarvasjoki Virola
Kunnallistekniikka:
Sähkö, kaupungin vesi ja viemäri, Lounean valokuituliittymä.
Rakennusoikeus:
245,00 m²
Kaavoitustilanne:
Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta:
Tontti rajoittuu metsäiseen virkistysalueeseen (VL), joka on asemakaavassa vielä erikseen merkitty säilytettäväksi (/s). Virkistysalueen keskellä on Tarvasjoen urheilukenttä. Lisätietoa kaavoituksesta saa välittäjältä ja Liedon kaupungilta.
Lisätiedot kiinteistöstä:
Rauhallinen sijainti päättyvän tien päässä. Panttikirjoja valmiina 100 877,60 euroa, annetaan ostajalle vapaina.

Asuinalue

Alueen palvelut:
Kauppa: Tarvasjoen K-Market ja posti 850 m (kävelytie perille), apteekki 900 m, hyvinvointikeskus ja terveysasema 1,2 km, Tarvasjoen kirkko 1,0 km. Koulu: Poutapilven päiväkoti 1,2 km, Tarvasjoen eskari ja yhtenäiskoulu (1-9 lk) 650 m.
Liikenneyhteydet:
Urheilukenttä 60 m, pururata 350 m, jäähalli 600 m, tenniskenttä 650 m, Liedon keskusta 20,5 km, TYKS 31,1 km, Turun Kauppatori 32,8 km (omalla autolla 34 min). Kaikki etäisyydet mitattu maps.google.com.

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta:
218 000,00 €
Kiinteistövero:
182,15 €/v
Muut ostajan maksut:
Kokonaissähkö nyk. 23 000 kWh/v, polttopuut nyk. 0,1 m3/v, vesimaksut, jätehuolto, kaupanvahvistus 128 e, lainhuuto 161 e, varainsiirtovero 3 %.