YSTÄVÄKIRJA – HENRIK HAAPAKOSKI

NIMI | STATUS | KAUPUNKI

HENRIK HAAPAKOSKI | MYYNTIPÄÄLLIKKÖ | RAISIO

Kuinka päädyit työtehtävääsi?

Aloitin työt Aninkaisilla ja kiinteistönvälitysalalla n. 3,5 vuotta sitten. Olin aiemmin työskennellyt teleoperaattorialalla myyntitehtävissä yli 9 vuoden ajan ja lähdin uudelle alalle ensisijaisesti haastamaan itseäni ja laajentamaan osaamistani, sekä alan tarjoamien lukuisten etenemis- ja kehittymismahdollisuuksien vuoksi. Suoritin kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon ja LKV -tutkinnon ensimmäisen vuoden aikana, sain Maanmittauslaitoksen määräyksen kaupanvahvistajaksi tämän vuoden alussa ja etenin yrityksen sisällä myyntipäälliköksi uuteen Raision toimistoon elokuussa. 

Mikä inspiroi sinua alalla? 

Kiinteistönvälittäjän työ on todella monipuolista ja työ edellyttää jatkuvaa opiskelua ja ammattitaidon ylläpitoa. Ala kiinnostaa niin vahvasti, että tavoitteeni seuraavan kolmen vuoden aikana on päästä suorittamaan YKV -tutkinto, sekä päästä suorittamaan AKA- ja KHK -kiinteistöarvioitsijakoetta. Urani aikana ei ole ollut vielä ensimmäistäkään samanlaista työpäivää ja vapaus päättää omista työajoista on myös ehdoton valtti. 

Miten vietät vapaa-aikasi?

Vietän vapaa-aikani perheen kanssa seikkailen ja retkeillen, sekä valokuvauksen parissa.

Mitkä 3 sanaa kuvaa sinua parhaiten?

Huumorintajuinen, tunnollinen ja luotettava.

Millaisia asuntoja fiilistelet?

Jokainen koti on omalla tavallaan kiinnostava ja omia suosikkejani ovat persoonalliset sijainnit ja näkymät – oli kyse sitten osakehuoneistosta, omakotitalosta tai vapaa-ajan kodista. Historialliset rakennukset jäävät usein mieleen pitkäksi aikaa.

Paras vinkkisi ostajalle? 

Välittäjän työhön kuuluu aina neuvonta ja opastaminen – oli kyse sitten asunnon myynnistä, ostamisesta tai vuokraamisesta. Kysy aina!

Entä myyjälle? 

Asunnon myyminen on yhteistyötä ja vahva yhteistyö takaa parhaan tuloksen!

Tätä et tiennyt minusta.. 

Osallistuin 1990 -luvun lopulla Power Mover -tapahtumaan, jossa pääsin tanssimaan valmentamani tanssijoukkueen kanssa tuhatpäiselle yleisölle Helsingin olympiastadionilla. 

Mielestäni tärkeintä hyvässä asuntokaupassa on.. 

Pidän tärkeimpänä vaivattomuutta ja huolettomuutta. Asuntokauppa on yksi elämän tärkeimmistä päätöksistä ja sen lisäksi, että ostajan ja myyjän toiveet tulisi kohdata mahdollisimman hyvin, on tärkeintä, että kaupat tehdään välittäjän toimesta huolellisesti, hyvän välitystavan ja lain määräysten mukaisesti.

Millainen on sun oma unelmakoti? 

Perheenisänä haaveilen isosta yksitasoisesta omakotitalosta läheltä päiväkoteja, koulua ja palveluita.

Paras tapa rentoutua? 

Sohvaillat perheen kanssa joka perjantai-ilta.

 Hauskin muistosi Aninkaisilta? 

Raision tiimin lounaat Pancho Villassa takavuosina ehdottomasti – työporukan yhteisöllisyys yhdistettynä ajatuksenvaihtoon ja huumoriin toimi täydellisenä tukipilarina omalle ja silloisten kollegoideni alkavalle välittäjäuralle.    

Miksi valita sinut välittäjäksi? 

Olen kokenut, ammattitaitoinen ja luotettava kiinteistönvälittäjä, huumoria unohtamatta.

Moro moro! – Henkka

Jaa kirjoitus sosiaalisessa mediassa!