YSTÄVÄKIRJA – EEVA PUNTALA

NIMI | STATUS | KAUPUNKI

EEVA PUNTALA | ASUNTOMYYJÄ, ATA | TAMPERE

Kuinka päädyit työtehtävääsi? 

Olin haaveillut jo useamman vuoden välittäjän työstä. Kuin tilauksesta, Linked-In:ssä tuli vastaan Jethron mainos pian alkavasta Aninkainen Akatemiasta. Laitoin samantien hakemuksen sisään ja voi sitä onnen määrää, kun sain Jethrolta pitkän sähköpostin, jossa hän kertoi, että olin päässyt mukaan Akatemiaan. Siitä alkoi kova opiskelu ja halu oppia alasta oli valtava. Rohkenin kesken Akatemian kysymään töitä Tampereen toimistosta ja sainkin aloittaa työt lähes samantien. Siitä se sitten lähti aika nopeastikin työn ja opiskelun yhdistäminen. Ilman kannustavaa ja auttavaa tiimiä en varmasti olisi päässyt niin ripeään alkuun töiden osalta, kun pääsin.

Mikä inspiroi sinua alalla? 

Jokainen päivä on erilainen ja aamulla ei ikinä tiedä, mitä päivä tuo tullessaan. Nautin kovasti uusien ihmisten tapaamisesta ja kuuntelenkin aina mielenkiinnolla heidän tarinansa. Erilaisten asuntojen näkeminen on hirmu inspiroivaa ja minulle onkin tärkeää tuoda kaikkien kohteiden parhaat puolet esiin.

Miten vietät vapaa-aikasi? 

Vietän aikaa ystävien ja perheeni kanssa, tykkään käydä ulkona syömässä (olen hyvin laiska kokki) ja tällä hetkellä haaveilen omasta koirasta, joka olisi paras motivaatio lähteä pitkän työpäivän jälkeen ulos reippailemaan. 

Mitkä 3 sanaa kuvaa sinua parhaiten? 

Iloinen, reipas ja periksiantamaton.

Millaisia asuntoja fiilistelet? 

Rakastan vanhoja kiinteistöjä, jotka on säilytetty vanhaa kunnioittaen. Niissä on ihana, oma fiiliksensä. Olen aina ihaillut Helsingin Ullanlinnassa asuvan ystäväni Jugend-talossa sijaitsevaa asuntoa – korkea huonekorkeus, kaksi alkuperäistä takkaa, lautalattiat, erkkeri-ikkunat.. Tällaisissa taloissa rappukäytävätkin ovat kuin taideteos.

Paras vinkki ostajalle? 

Suunnittele käytännönasiat valmiiksi ennen näytölle lähtemistä eli esimerkiksi pankilta lainalupaus tai arvio nykyisestä asunnostasi. Tällöin, jos kohde on täydellinen, voit toimia välittömästi. Sanon myös aina asiakkailleni, että tyhmiä kysymyksiä ei ole, joten aina kannattaa kysyä. 

Entä myyjälle?  

Valitse sellainen välittäjä myymään asuntoasi, jonka kanssa synkkaa. Saumaton yhteistyö myyjän ja välittäjän kesken on ensiarvoisen tärkeää ja silloin lopputuloskin on hyvä.

Tätä et tiennyt minusta..

Olen asunut Pariisissa ja opiskellut siellä luksusmuodin markkinointia. Muoti ja esteettisyys on vieläkin lähellä sydäntäni. 

Mielestäni tärkeintä hyvässä asuntokaupassa on…

Aidosti tyytyväiset ostaja ja myyjä. Tähän lopputulokseen päästään huolellisuudella, hyvää välitystapaa noudattamalla sekä tottakai lain määräyksin mukaan. 

Millainen on sun oma unelmakoti? 

Unelmakotini olisi vanhassa puu- tai kivitalossa, kävelymatkan päässä keskustasta. Tampereella lempi asuinalueeni on Pyynikki-  siellä yhdistyy luonnon läheisyys ja silti kaikki palvelut ovat lähellä. Asunto voisi olla kahdessa kerroksessa. Rakastan korkeita huoneita, kauniita kakluunitakkoja, kattoikkunoita, natisevia lautalattioita ja iso vaatehuone olisi ehdoton.

Paras tapa rentoutua?

Kylmässä järvivedessä pulahtaminen, sauna ja hyvä ruoka. 

Hauskin muisto Aninkaisilta?  

Lukuisat pullansyöntihetket toimistolla ihanien kollegoiden kanssa.

Miksi valita sinut välittäjäksi?

Nautin työstäni ja se myös näkyy. Olen helposti lähestyttävä, myyntihenkinen kiinteistönvälityksen ammattilainen, joka tekee kaikkensa parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. 

Toivottavasti nähdään pian! -Eeva

Jaa kirjoitus sosiaalisessa mediassa!