Aninkainen.fi Yritys

Me puhumme kokemuksesta – Luotettava kumppani jo vuodesta 1964.

aninkainen.fi on vuonna 1964 perustettu yksityinen kiinteistönvälitysketju sekä yksi alan suurimmista toimijoista. Toimimme valtakunnallisesti asuntojen, kiinteistöjen sekä toimitilojen välittäjinä. Palvelemme kuluttaja-, yritys- sekä sijoittaja-asiakkaita yli 50 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla.

Tällä hetkellä aninkainen.fi työllistää yli 100 välitysalan ammattilaista 22 toimistossa eri puolella Suomea. Voimakkaasti ja maanlaajuisesti kasvava aninkainen.fi -ketju, yhdistettynä tunnettuun brändiimme, takaa asemamme myös tulevaisuudessa.

yrittaja
joonas_web

Aninkaisten Kiinteistövälitys perustettiin 1964 Tyyne Blombergin toimesta, nimensä mukaan Aninkaistenkadulle Turkuun. Yrityksen ensimmäinen nimi oli Aninkaisten Välitystoimisto. Nimi vaihdettiin, koska se aiheutti väärinkäsityksiä toimialasta. Esimerkiksi Tyyne sai puhelun banaanien välityksestä. Vuonna 1974 Tyynen poika Antero Blomberg tuli omistajaksi Aninkaisten Kiinteistövälitysosakeyhtiöön. Katso lisää tästä >>

jethro_timo

 SUOMALAINEN – PAIKALLINEN – YKSITYINEN – AVAINHENKILÖIDENSÄ OMISTAMA – NOPEA – TEHOKAS – LUOTETTAVA – SUOMEN NÄKYVIN KIINTEISTÖNVÄLITYSKETJU

Aninkainen.fi-ketju laajenee hyvällä vauhdilla. Viimeisen puolentoistavuoden aikana on avattu toimistot Rovaniemelle, Helsinkiin, Kotkaan, Iisalmeen, Laukaalle ja Lahteen. Ja uusia nousee varmasti vielä muutama tämän vuoden aikana, Liiketoimintajohtaja Timo Moilanen kertoo. Yksi suurimmista voimavaroistamme on jokaisen yrittäjän persoonallisuus ja yksilöllinen erityisosaaminen. Jokaisella on omat vahvuutensa ja näitä Aninkaisten Kiinteistövälitys Oy pyrkii tukemaan ja vahvistamaan. Koko henkilöstömme on valtavia persoonia ja huipputyyppejä – näin pitää saada ollakin. Ja tästä syystä meidän porukalla on aina hauskaa. Henkilöstön tyytyväisyys vaikuttaa suoraan tulokseen, ilman venkuroita, Toimitusjohtaja Jethro Rostedt kertoo.

Yhteistyökuviot ovat uudistuneet  viimeisen kahden vuoden aikana. Aninkaisten Kiinteistövälitys Oy ja PPG (Pappila & Penkkala Group) loivat asuntokauppaan ainutlaatuisen palvelukonseptin –Aninkainen.fi Lakilinjan. Laadultaan varmistettu ja maksuton lakineuvonta on Aninkaiselta vahva lisäpanostus luottamukselliseen asiakaskokemukseen, toimitusjohtaja Jethro Rostedt kertoo. Valtakunnallinen, asiakkaalle tämäkin lisäarvoa tuottava yhteistyökumppanuus on solmittu rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijayritys ja samalla Suomen suurimman kuntotarkastusyhtiön Raksystemsin kanssa. Paikallisesti yhteistyökumppanina vakuutusasioissa toimii LähiTapiola.