Tampere

Kiitos että valitsit alueesi parhaat välittäjät.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ TÄSTÄ

aninkainen.fi Tampere / Omena-asunnot Oy

Mustanlahdenkatu 18, 33210 Tampere
Päivystys 050 5699 663
Toimiston aukioloaika
ma-to 9.30-16, pe 9.30-15, la-su sop.mukaan
y-tunnus 2463563-3

Mika Volanen

Osakas, Kiinteistönvälittäjä,
LKV

040 546 2718
mika.volanen@aninkainen.fi

Lue lisää minusta

Erkki Vehmasaho

Myyntipäällikkö, Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

0400 632 244
erkki.vehmasaho@aninkainen.fi

Lue lisää minusta

Tomi Rinne

Kiinteistönvälittäjä,
LKV

050 328 3188
tomi.rinne@aninkainen.fi

Lue lisää minusta

Joel Virtanen

Myyntineuvottelija

040 350 3360
joel.virtanen@aninkainen.fi

Eva Palmroth

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Kaupanvahvistaja

044 332 2511
eva.palmroth@aninkainen.fi

Lue lisää minusta

Asiakaspalautteita

Palautetta Tomista
Välittäjä Tomi Rinne oli oikein miellyttävä ja asiantunteva, ja yhteydenotot sujuivat hyvin. Kaikin tavoin olen häneen tyytyväinen. Hän on helposti lähestyttävä ja mukava.
Olen itse ollut paljon asiakaspalvelussa. Heti ensimmäinen kohtaaminen oli miellyttävä, Tomin kanssa oli helppo puhua. Tuntui, että tästä voi lähteä liikkeelle. Ei tarvinnut ajatella, onko jokin kysymys nolo, vaan häneltä pystyi kysymään kaikkea. Pienetkin asiat merkitsevät. Pidin hänestä erittäin paljon.
Vuorovaikutus Tomin kanssa oli helppoa, sain tarpeeksi tietoa, sain hyvin häntä kiinni. Kaikella tavoin positiivinen kokemus. Kaikki järjestyi. Kaupat tehtiin nopeasti, kaikki sujui hyvin. Olen oikein tyytyväinen. Suosittelen, ja olenkin suositellut häntä ja Aninkaisen toimiston palveluja ystävilleni.
Kaija Kärhä

Kaikki kloksahti kohdalleen. Vuorovaikutus välittäjän kanssa oli oikein sujuvaa. Tykkäsin siitä, että välittäjä oli yhteydessä soittamalla eikä viesteillä. Saimme kaiken tarvittavan tiedon kysymättä.
Kristian

Kaikki sujui tosi hyvin ja helposti. Ei ongelmaa.
Olin häneen tosi tyytyväinen. Ei ole tullut yhtä hyvää vastaan.
Tomi on helposti lähestyttävä. Joskus muiden asuntofirmojen asuntonäytöillä kiinteistövälittäjät ovat katsoneet minua, että onko sinulla varaa tähän, kun olen niin nuori. Tomi on aivan eri, hän ei ole koskaan ollakseen, häneltä on helppo kysyä.
Hän vastasi aina hyvin, ei tarvinnut kysyä perään. Olen hyvin tyytyväinen, voin suositella häntä.
M. Mäntylä

Myyntiprosessi meni jouheasti ja hyvin yhteydenpito toimi. Esittelyhomma meni putkeen.
Vuorovaikutus ja henkilökemiat toimivat oikein hyvin. Suosittelen kyllä! Tuttaville, joilla ollut ajankohtaista, olen maininnutkin.
Marko Laukkanen

Kerätyt palautteet

Tomi RInne

Palautetta Hennistä
Aninkaisen kautta myimme asuntomme ja ostimme uuden. Henni Pitkänen oli oikein ystävällinen ja mukava. Hän hoiti hyvin kaiken. Hän oli tavoitettavissa tosi hyvin, viikonloppunakin tuli tarjouksia tuomaan ja hakemaan. Tosi hienosti selvitti kaiken. Suosittelen.
Saija Bergé


Hyvin se meni. Ei ollut mitään valittamista. Hän piti ajan tasalla kaikesta. Kerran lähetin tekstiviestin yhdeltä yöllä, hän vastasi siihen heti. Kaikki mitä kysyttiin, selkisi. Hyvin hoiti hommansa Henni. Vaikka oli nuori. Suosittelen. Olemme asuntoja vaihtaneet ja olemme nähneet monenlaista.
Juuso


Ostoprosessi sujui asiallisesti ja nopeasti. Vuorovaikutus välittäjän kanssa toimi tosi hyvin ja rennosti, meidän kannalta oikein sopivasti.
Välittäjä vastasi aina nopeasti. Jos kyselimme autopaikoista tai muusta, hän hoiti ripeästi vastaukset. Suosittelen mielelläni.
Jan-Patrik Helenius


Hyvin Henni toimi, vastaukset tulivat nopeasti. Oli vielä juhannus, hän vastasi aattonakin. Hän vei tarjouksia, tarjous oli silloin myyjällä. Selvitti asiat ja kaikki hoitui hyvin.
Olemme viihtyneet tosi hyvin. Tämä on ihana paikka. Ihan oikea nopea päätös tehtiin.
Ostaja-asiakas

Kerätyt palautteet

Henni Pitkänen

Palautetta Mikasta
Mika oli tavoitettavissa hyvin. Lomallaankin hän huolehti, että asia eteni. Palvelu oli nopeaa, ystävällistä ja asiallista kaikin puolin. Asia eteni rivakasti.
Kotiuduimme hyvin ja olemme tyytyväisiä. Olen ehdottomasti valmis suosittelemaan välittäjää.
Antero Hautamäki, ostaja-asiakas
Vuorovaikutus toimi oikein hyvin. Välittäjä oli hyvin tavoitettavissa, lomansakin aikana.
Voin suositella Mika Volasta. Kaikki meni oikein hyvin.
Arja Silvan

Välittäjä teki sovitut asiat ja piti hyvin yhteyttä. Ei muuta oikein kaipaakaan. Kaikki sujui hyvin, ja annoimme omankin asuntomme myyntiin.
Ostaja- ja myyjäasiakas
Ostoprosessi sujui hienosti. Välittäjä oli erittäin mukava ja asiantunteva. Tiedot hän hankki erittäin ripeästi. Olemme tyytyväisiä, olemme viihtyneet. Olen valmis suosittelemaan välittäjää.
Ostaja-asiakas

Erittäin positiivinen kokemus oli hänen kanssaan työskennellä. Suosittelen.
Antti

Välittäjä Mika Volanen oli mukava ja joustava, ja hänen kanssaan oli helppo työskennellä. Kaikki näytöt menivät hyvin. Hän osasi edustaa meitä hyvin.
Pidimme tärkeinä myös hyviä, totuudenperäisiä valokuvia omasta kodista. Olemme hyvin tyytyväisiä. Voimme suositella.
P. ja P. K.

Asuntomme oli ensin myynnissä toisen firman kautta eikä mennyt kaupaksi. Netistä löysimme Aninkainen.fi:n. Myynti sujui teidän kauttanne hyvin. Ei kauan kestänytkään, kun asunto meni kaupaksi. Välittäjä Mika Volasen kanssa kaikki sujui hyvin, kaikki tiedot saimme, kaiken tarvittavan. Kaikki hoitui.
M. L.

Kerätyt palautteet

Mika Volanen

Palautetta Evasta
Ostoprosessi meni oikein sujuvasti. Vuorovaikutus välittäjän kanssa toimi oikein hyvin, ja saimme kaiken tarvittavan tiedon. Voin ilman muuta suositella Evaa, olemme oikein tyytyväisiä.
K.T.

Olen tosi tyytyväinen.
Eva on luotettava, järkevä ja reilu. Tykkäsin hänen tavastaan toimia, hänellä on hyvä positiivinen ja asiantunteva ote työhönsä. Hän tekee työtänsä asiakas edellä ja ottaa huomioon molempien osapuolten näkökulmat.
Voin suositella Evaa kaikin puolin.
H.R.

Kaikki sujui paremmin kuin hyvin, ja kaikki hoitui kerrasta. Eva hoiti kaikkiin kysymyksiin vastaukset. Voin ehdottomasti suositella häntä.
Sami, ostaja-asiakas
Hyvin se sujui, mallikkaasti ja helposti. Olemme ensiasunnon ostajia.
Vuorovaikutus välittäjän kanssa toimi hyvin. Olin tyytyväinen. Mukava nainen.
Välittäjä oli hyvin tavoitettavissa, kun monesti laitoin illalla viestiä, ja vastaukset tulivat nopeasti. Kaupat tehtiin nopeasti ja ne onnistuivat hyvin.
Voimme suositella välittäjää.
E. Hartikainen

Myynti oli aktiivista ja Eva mukava ja innokas, ihmisenä miellyttävä. Hän oli kaikin puolin rohkaiseva, sopiva, ei tyrkyttänyt, realistinen. Hän on täysin ammattilainen. Osaa ottaa asiakkaat huomioon. Esitteet olivat monipuoliset ja näyttävät. Olemme myyneet sekä itse että välittäjän kautta. Eva teki myyntityötä ja piti ajan tasalla. Olemme kiitollisia. Niin kauan kuin asiakkaat halusivat katsella asuntoa, hän oli siellä.
Myyjäasiakas

Myynti kävi sutjakkaasti ja oli rentoa. Eva oli kolmas välittäjä asuntoa myymässä eikä hänen kauttaan mennyt kuin kuukausi. Suosittelen. Asunto näkyi markkinoinnissa hyvin, ja mukaan tuli sosiaalinen media.
Myyjäasiakas

Kerätyt palautteet

Eva Palmroth

Palautetta Erkistä
Olemme tyytyväisiä Erkin palveluun. Hän on hyvä välittäjä: hän hoitaa hyvin työnsä, vastaa aina viesteihin ja on aina saatavilla. Hän on myös erittäin asiallinen ja kohtelias.
Ostoprosessiimme liittyi hankaluuksia, mutta Erkki hoiti asiat erittäin hyvin ja saimme kaupat tehtyä.
Olemme tavanneet erilaisia välittäjiä, ja Erkki on kaikkein paras. Häntä voi suositella kenelle vain.
N.L.

Yhteistyö välittäjän kanssa toimi kuten odotin ja paremminkin, tosi hyvin. Myimme oman asunnon samalla. Tosi tyytyväisiä olemme.
Erkki oli paikalla kun sovittiin ja hyvin saatiin neuvoteltua. Kaikki kävi ja sopi. Tuntui, että mennään meidän ehdoilla. Ei meidän tarvinnut mitään tehdä. Tosi vaivattomasti.
Olen Erkkiä suositellut, ja hän on yhden kaverinikin asunnon myynyt.
Arttu

Laitoin lisätietopyyntöä ja äkkiä sain sitä ja järjestyi ensimmäinen katselmus jouheasti. Kaikki mitä sovittiin, piti, ja kaikki, mitä meille sanottiin, piti paikkansa.
Jälkihommatkin hän hoiti, kun remppasin ja tuli kysyttävää, hän otti asian hoitaakseen.
Ei moitteen sijaa! Olen hyvin tyytyväinen.
Ostaja-asiakas

Niin hyvä välittäjä, yhtä hyvää en ole ennen tavannut. Hän oli aina yhteyksissä sekä tyttäreeni että minuun, kiitettävästi huomasi meidät molemmat. Minulla on kokemusta toisenkinlaisista välittäjistä.
Erkki on siinä mielessä erikoinen välittäjä, että hän piti huolta sekä myyjästä että ostajasta. Hänellä oli täysi luottamus molempiin.
Hänet sai aina kiinni, ja hän teki työtä muutenkin. Olen kovasti kertonut, että Aninkaisella on hyvä välittäjä.
Tämä asunto on minulle sopiva kooltaan ja sijainniltaan. Olen hyvin tyytyväinen, kun tämän sain.
Eila

Sain asunnosta parhaan hinnan, joka on mahdollista saada. Asiantunteva välittäjä, realisti, ei mitään huonoa sanottavaa. Kuunteli toivettani, lähti rohkeasti tavoittelemaan hyvää hintaa. Osaava.
Myyjäasiakas

Välittäjä kuunteli, mitä me sanoimme. Taustojen tuntemus oli hallussa. Faktat pöytään. Kyseli tarkkaan. Eksaktia. Ja ihan rahaakin tuli. Hoiti homman hienosti.
Myyjäasiakas

Palvelu hyvää ja henkilökohtaista. Voin suositella.
Myyjäasiakas

Tuttavan tuttava ollut asiakkaana ja tehnyt useammankin kaupan Aninkaisen kautta. Myynnissä ei ole ollut mitään ongelmaa. Olen tyytyväinen. Olen suositellutkin tuttavalle.
Myyjäasiakas

Ammattimies. Oli paikalla, kun sovittiin. Teki töitä. Jämptinoloinen kaveri. Muutenkin mukava mies.
Myyjäasiakas

Erkki Vehmasaho on asiallinen, luottamuksellinen ja tosi mukava välittäjä!
Myyjäasiakas

Välittäjä myi sitä kohdetta, mitä olimme itse ostamassa. Hän oli hyvä tyyppi, luotettavan oloinen.
Asuntomme meni kaupaksi toisella näytöllä ja ihan hyvällä hinnalla. Meni ihan nappiin. Tietysti kerrostaloasunto oli helppo myydä, omakotitalo vaikeampi, mutta tästä tuli varmasti välittäjälle hyvä kokonaisuus.
Välittäjä oli hyvä tyyppi, hän tiesi, mitä kannattaa tehdä, että asunto myydään. Olemme tosi tyytyväisiä hintaan. Ei ole mitään huonoa sanottavaa.
Olen tätä välittäjää suositellutkin. Ystävämme asunto tuli myyntiin kyseiselle välittäjälle.
Myyjä- ja ostaja-asiakas

Kaikki sujui hyvin, ei ongelmia. Erkin kanssa oli helppo asioida. Rento ja hyvä tyyppi, mukavan oloinen, ei imelä tyrkyttäjä. Voin suositella. Huoneisto on toimistona, olemme rempanneet sen hyvin.
 Vesa Nippala, www.eluotsi.fi

Kerätyt palautteet

Erkki Vehmasaho

Ota meihin yhteyttä

MyymässäVuokraamassaOstamassaMuu asia

Nimi (*)

Puhelinnumero (*)

Osoite

Postinumero ja toimipaikka

Sähköpostiosoite

Vapaa viesti