Lohja Karjalohja Omakotitalo 200.0m2
595 000.00 €
Ota yhteyttä
Lähetä kopio viestistä minun sähköpostiini.
Viestin lähetys onnistui.
Maaseudun rauhassa, Karjalohjan idyllisen kyläkeskuksen läheisyydessä ainutlaatuinen kiinteistökokonaisuus, jossa voit kätevästi yhdistää vakituisen asumisen ja yritystoiminnan. Nyt myytävä kokonaisuus koostuu kahdesta kiinteistöstä, joiden yhteenlaskettu pinta-ala on n. 6,829 ha. Toinen tonteista rajoittuu läheiseen uimakelpoiseen lampeen. Kiinteistön lämpö tuotetaan maalämmöllä. Arkkitehdin suunnitteleman v.2006 valmistuneen rakennuksen yläkertaan on toteutettu kaunis tilava asuinhuoneisto, jonka pohjaratkaisu on arjen päivittäisiä toimintoja ajatellen todella toimiva. Neljä erillistä makuuhuonetta, avoin keittiö/olohuone sekä aulatila yhdessä muiden tilojen kanssa muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden. Vesikiertoinen lattialämmitys jakaa lämmön tasaisesti koko asuntoon. Ilmettä ja valoa asuntoon antaa lukuisat ns. kattolyhdyt. Rakennuksen alakertaan on toteutettu toimisto/tuotantotilaa, joka ollut nyt vuokralla. Alakerran koko n. 381 m2, joka jakautuu pohjakuvasta näkyviin erillisiin toimisto/tuotanto/varastotiloihin. Osa alakerrasta kahden kerroksen korkuista avointa tilaa, jossa isot pohjoiseen suuntaavat ikkunat. Alakerrassa myös kaksi varastotilaa, jossa isot nosto-ovet suoraan ulos. Täällä voit vaivattomasti yhdistää asumisen ja yritystoiminnan. Vaihtoehtoisesti voit vuokrata alakerran toimisto/tuotantotilat ulkopuoliselle. Kehä III:lta vain 45 minuuttia ja olet maaseudulla, luonnon rauhassa. Tässä kohteessa vain yksityisnäytöt. Soita ja sovi oma yksityisesittelyaikasi Tiina Kähkönen p. 050-355 1507 tai tiina.kahkonen@aninkainen.fi
HUONEISTO
Tyyppi:
omakotitalo
Osoite:
Suomusjärventie 101, 09120 Lohja
Huone-erittely:
5-6 h, avok, khh, vh + toimisto/tuotantotilaa alakerrassa
Huoneluku:
6
Kokonaispinta-ala:
600.0 m2
Asuinpinta-ala:
200.0 m2
Keittiön kuvaus:
Tunnemallinen ja tilaan täydellisesti sopiva avokeittiö, jossa lisäksi erillinen leveä saareke. Jääkaappi ja pakastin, astianpesukone sekä kaasuliesi ja liesikupu (koneellinen poisto). Keittö ja oleskelutila on suurta yhtenäistä tilaa, jonne valoa ja ilmettä tuovat kattolyhdyt. Yhtenäinen suuri tila sallii kalustamisen monella tapaa.
Kylpyhuoneen kuvaus:
Asuinkerroksen kylpyhuone on valoisa ja tilava. Siniharmaassa suihkukulmauksessa on lautassuihku. Kph:n yhteydessä on lisäksi erillinen wc. Kylpyhuoneesta on kulku suoraan kodinhoitohuoneeseen, jossa tilaa pk ja kuivausrummulle + kaappi- ja säilytystilaa tarvikkeille. Khh:sta on puolestaan kulku vaatehuoneeseen, josta pääset maakuuhuoneeseen. Tässä on esimerkillinen ratkaisu oikein toteutetusta tilaratkaisusta vaatehuollon suhteen.
Pintamateriaalit:
Lattiat lautaa, seinät maalia tai tapettia. Kosteat tilat ja wc:t laattaa.
Yleinen kunto:
Hyvä
Vapautuu:
n. 3 kk kaupasta
Sauna:
Ei
Kerrokset:
2
Lisätiedot:
Aakerrassa koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla. Yläkerrassa (asunnossa) koneellinen poisto.
YHTIÖ
Kattotyyppi:
Harja/pelti. Ruukin Classic
Lämmitys:
Maalämpö (2 kaivoa, 150 m/reikä). Vesikiertoinen lattialämmitys koko rakennuksessa.
Tontin pinta-ala:
68290 m2
Tontin omistus:
Oma
Energialuokka:
Energialuokka: C.
Energiatodistus:
On
Kaavoitustilanne:
Yleiskaava
Maasto:
Koivikkoa ja lehtipuuvaltaista metsää. Tontti 4:1 rajoittuu lampeen.
Piha-alueella paljon istutuksia ja marjapensaita.
Palvelut:
Karjalohjan keskustaan n. 5 km, Koulut: Karjalohjan keskustassa n. 5 km
Muut kustannukset:
Varainsiirtovero 4 % kauppahinnasta, jos ei ensiasunnon ostaja.
Kiinnitykset:
800000.00
HINTA
Myyntihinta:
595000.00 EUR
Velaton hinta:
595000.00 EUR