Aninkainen.fi monipuoliset ja kattavat palvelut

Olemme pyrkineet helpottamaan kattavien palveluidemme avulla asunnonhaku- ja myyntiprosessia. Tarvitset sitten rahoitusta remonttiin, tai etsit erityisesti sijoituskohdetta, haluat luotettavan vuokrauspalvelun tai mitä muuta tahansa, nämä löydät nopeasti palveluistamme.

Aninkainen Toimitilat Oy:

Aninkainen Toimitilat on liiketeolliseen kiinteistönvälitykseen, kiinteistökehitykseen ja yritysjärjestelyihin erikoistunut yritys.

Aninkainen Toimitilat on aluehallintoviraston auktorisoima LKV-yhteisö, jonka lisäksi olemme Suomen Yritysvälittäjäin liiton jäsen. Operatiivisella johdollamme on pitkä yrittäjäkokemus useilta eri toimialoilta.

Kunnianhimoinen tavoitteemme on saada asiakkaillemme menestystä – sen sivutuotteena tulee omamme.

Aninkainen Rahoitus:

AninkainenRahoitus ja Svea Direkt ( vastuullinen luoton myöntäjä ) yhdessä tarjoavat tarpeisiisi sopivan rahoitusratkaisun. Myönnämme lainaa ilman vakuuksia 2000 – 25 000 euroa. Lainan haet vaivattomasti ja nopeasti helpolla hakukaavakkeellaamme. AninkainenRahoitus on kaikille avoin ja erittäin kilpailukykyinen rahoitusmuoto.

Aninkainen Vuokra:

Hoidamme kohteesi vuokrauksen vaivattomasti ja ammattitaitoisesti. Palveluumme kuuluu; vuokralaisen etsiminen, kohteen markkinointi ja esittely, hakijan sopivuuden ja mm. luottotietojen tarkistus, vuokrasopimuksen tekeminen, haluttaessa asunnon kunnon tarkastaminen ja valokuvaus ennen vuokrausta. Tarvittaessa järjestämme siivouksen sekä pienimuotoiset kunnostukset.

Aninkainen Plus Oy:

Aninkainen Plus palvelumme on tehty yhteistyössä oman alansa huippuammattilaisten kanssa, ja näin ollen takaamme sen, että saat kaiken tarvittavan tiedon asuntoihin ja asumiseen liittyen.

Palvelun perustarkoitus on antaa vastauksia kysymyksiin, joita ihmiset kohtaavat asunnonvaihdon yhteydessä. Asunnonvaihdon yhteydessä mietitään usein keittiön uusimista, lattioiden kuntoa, kodinkoneiden hankintaa, sälekaihtimia, LVI- ja sähkötöitä, laattatöitä, sekä suurempia kokonaisvaltaisia remontteja tai muutostöitä – kaikki ns. avaimet käteen periaatteella valmiiksi neuvoteltuna.

Voit ottaa meihin yhteyttä myös alla olevalla kaavakkeella.

PALVELUMME

aninkainenToimitilat Lue lisää
aninkainenRahoitus Lue lisää
aninkainenArvo Lue lisää
aninkainenVuokra Lue lisää
aninkainenHelmi Lue lisää
aninkainenPlus Lue lisää
lainaa Välittäjä® Lue lisää
testaa asuntosi arvo Lue lisää
  • Jätä yhteystietosi, olemme yhteydessä
  • Drop files here or
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.