Myytkö tältä alueelta?

Tällä sivulla haemme asuntoja myyntiin asiakkaidemme toiveiden mukaisesti. Asiakkaamme ovat kontaktoineet meitä ja kertoneet etsivänsä asuntoja näiltä alueilta, alla olevien kriteerien mukaisesti. Suuri osa näistä kohteista myydään, ennen kuin ne ehtivät yleiseen markkinointiin. 

Mikäli olet myymässä, ota yhteyttä kiinteistönvälittäjiimme, niin laadimme kanssasi toimeksiantosopimuksen. Huom. Ostaja maksaa välityspalkkion.

Välityspalkkiomme, jonka maksaa asunnon ostaja, on näissä kohteissa yleensä 3 % sisältäen arvonlisäveron 24 %.

Omakotitalo tai Rivitalo
n. 100-120 m2. Ei remontoitava.
Laukaan alue
Sari Kuosa
Puhelin 045 1030 680
sari.kuosa@aninkainen.fi


Asiakkaani etsii omakotitaloa tai tonttia noin viiden kilometrin säteellä Yliskulman koululta Liedosta. Ei välityspalkkiokuluja myyjälle, ostaja maksaa välityspalkkion (toimeksiantonro 1423).

Haussa rakkaudella vaalittu talo maaseudun rauhasta. Aito vanha, perinteikäs tunnelma niin talon kuin pihapiirinkin suhteen on ehdottomasti plussaa. Talo voi olla joko suoraan valmis asuttavaksi tai remontoinnin tarpeessa, piharakennuksia saa mielellään olla. Talon rakentaminen on myös mahdollista sopivan tontin löytyessä, joten tonttejakin kannattaa tarjota.

Jos sinulla tai tutullasi on ajatuksissa kriteereihin sopivan paikan myyminen, niin otathan rohkeasti yhteyttä. Soita suoraan p. 050 349 9070 / Karoliina Vehviläinen

Älä tingi turvallisuudesta. Ostaessasi asunnon yksityiseltä myyjältä, olet oman onnesi nojassa, mikäli jotain ongelmia ilmenee. Riitatilanteet yksityishenkilöiden välisessä kaupankäynnissä selvitetään viime kädessä käräjäoikeudessa. Tällöin et voi myöskään turvautua kuluttajaviranomaisen, tai kuluttajariitalautakunnan apuun – kuluttaja-asiamies ei käsittele yksityisten henkilöiden välisen asuntokaupan ongelmatilanteita. Otat aina riskin, jos ostat asunnon yksityiseltä myyjältä.
Lue lisää tästä >>

  • Jätä yhteystietosi, olemme yhteydessä
  • Drop files here or
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.