Miia Elo

Kiitos, että 
valitsit minut välittäjäksesi

Lähes 20 vuoden kokemus yrittäjyydestä ja asiakaspalvelusta ovat käytettävissäsi. Olen laillistettu kiinteistönvälittäjä ja lukuisten välitysalan koulutusten lisäksi olen suorittanut myös myynnin ammattitutkinnon. Aito välittäminen, asiakkaan kuunteleminen ja juuri sinun tilanteesi huomioonottaminen ovat minulle ykkösasioita. Huippuvälittäjänä olen ammattitaitoinen, energinen ja aikaansaava, saat positiivista asiakaspalvelua parhaimmillaan. Toimin kaikkialla Varsinais-Suomen alueella. Olen sinua varten!


Miia Elo
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, MyAT
Puhelin 050 383 4813
miia.elo@aninkainen.fi

Asiakaspalautteet

Hoidit hommasi erinomaisesti. Voin suositella lämpimästi kaikille sua niin asunnon oston kuin myynnin puolesta. Kaikki info mitä tarvittiin saatiin nopeasti ja näytöt jne. saatiin aina niin nopeasti kuin meidän omat aikataulut anto myöden! 

Asunto myytiin viikonlopun aikana yli pyynti hinnan eli jälkeen päin voisin kaikille suositella, että tehdään asiat näissä just niin kuin sä ehdotat.

Muutamalla sanalla kiinteistönvälittäjä Miia Elo: Erittäin tarkka / Ammattitaitoinen / Positiivinen / Joustava / Ja ennen kaikkea TEHOKASPAKKAUS!
Sun teesi ”Ali lupaa, yli suorita” pitää sun kanssa täysin paikkaansa.

Tuhannet kiitokset vielä Miia! Positive vibes!

Petteri M., myyjä

Suuret kiitokset hyvin sujuneista asuntokaupoista. Miia hoiti asiat todella mallikkaasti, niin asuntomme esittely ilmoitukset nettiin, kuin myös asuntomme esittelyt mahdollisille kiinnostuneille. Miia itse asioihin perehtynyt ja aidosti kiinnostunut myytävästä kohteesta ja perehtynyt asuntoon liittyviin asioihin. Puhelias, iloinen, ulospäin suuntautunut ja asiakkaan kanssa hyvin toimeentuleva. KIITOS.

Pasi P., myyjä

Kaikki sujui enemmän ku hyvin!

Riikka N., ostaja

Ota yhteyttä

Nimi (*)

Puhelinnumero (*)

Osoite

Postinumero ja toimipaikka

Sähköpostiosoite

Vapaa viesti

[recaptcha]