KERROSTALO 2H+K+KPH/WC+VH+PARV.


MYYRÄNKATU 9 B, 32810 KOKEMÄKI
VARAA YKSITYISESITTELY JA TERVETULOA TUTUSTUMAAN MYÖS PAIKAN PÄÄLLE!

Vuokrataan tilava 3.krs parvekkeellinen HETI VAPAA osin pintaremontoitu näppärä KAKSIO kaukolämpötaloyhtiöstä puistoalueen kupeessa hyvin kulkuyhteyksin n.3km päässä Kokemäen ydinkeskustasta hintaan 403 e/kk.

Keittiössä asialliset keittiökoneet ja huoneiston lattioissa kauniit laminaatit sekä mm. olohuoneessa upea New York -tapettikuosi. Huoneistossa on myös kätevä vaatehuone.

Sataedun keskiasteen ammattioppilaitos n.100m päässä ja hyvät liikenneyhteydet, mm. rautatieasema n. 0,5 km päässä ja Kokemäen ydinkeskustaan n. 3 km. Vuokraan sisältyy kaukolämpö. Käyttösähkö menee kulutuksen mukaan ja vesimaksu 22e/hlö/kk. Vuokravakuus on 2 kk:den vuokraa vastaava määrä (806e). Jos vuokralainen lähtee alle vuoden kuluttua vuokrauksesta, vuokralainen maksaa sopimussakkona 1 kuukauden vuokraa vastaavan määrän. Vuokravakuus on maksettava ennen avainten luovutusta. Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen ja irtaimistovakuutuksen, missä on myös vastuu- ja oikeusturvavakuutus. Kunnan Pitkäjärven hiekkarannalle ja monipuoliseen urheilukeskukseen luontopolkuineen n. 5 km.

Tiedustelut ja esittelyvaraukset: Ella Välimäki, puh. 0400 458 357 sekä ella.valimaki@aninkainen.fi.


KOHTEEN PERUSTIEDOT


Osoite:
Myyränkatu 9 B, 32810 Kokemäki
Tyyppi:
Kerrostalo
Omistusmuoto:
VU
Huoneistoselitelmä:
2h+k+kph/wc+vh+parv.
Huoneita:
2
Kokonaispinta-ala:
50.0m2
Kerros:
3/3
Rakennusvuosi:
1978
Vapautuminen:
Heti vapaa


HINTA JA KUSTANNUKSET


Vuokra kuukaudessa:
403.00 €
Vuokravakuus:
806,00 €
Vesimaksu:
22.00 / hlö / kk
Vesimaksun lisätiedot:
22,00 EUR/kk. Asukasluvun mukaan. / hlö / kk
Vuokra-aika:
Toistaiseksi voimassaoleva.


KOHTEEN LISÄTIEDOT


Parveke:
Kyllä
Yleiskunto:
Tyydyttävä+++
Kunnon lisätiedot:
Tyydyttävä+++
Lisätietoja kohteesta:
Vuokrataan tilava 3.krs parvekkeellinen HETI VAPAA osin pintaremontoitu näppärä KAKSIO kaukolämpötaloyhtiöstä puistoalueen kupeessa hyvin kulkuyhteyksin n.3km päässä Kokemäen ydinkeskustasta hintaan 403 e/kk. Keittiössä asialliset keittiökoneet ja huoneiston lattioissa kauniit laminaatit sekä m. olohuoneessa upea New York -tapettikuosi. Huoneistossa on myös kätevä vaatehuone. Sataedun keskiasteen ammattioppilaitos n. 100 m päässä ja hyvät liikenneyhteydet, mm. rautatieasema n. 0,5 km päässä ja Kokemäen ydinkeskustaan n. 3 km. Vuokraan sisältyy kaukolämpö. Käyttösähkö menee kulutuksen mukaan ja vesimaksu 22e/hlö/kk. Vuokravakuus on 2 kk:den vuokraa vastaava määrä (806e). Jos vuokralainen lähtee alle vuoden kuluttua vuokrauksesta, vuokralainen maksaa sopimussakkona 1 kuukauden vuokraa vastaavan määrän. Vuokravakuus on maksettava ennen avainten luovutusta. Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen ja irtaimistovakuutuksen, missä on myös vastuu- ja oikeusturvavakuutus. Kunnan Pitkäjärven hiekkarannalle ja monipuoliseen urheilukeskukseen luontopolkuineen n. 5 km.
Muut ehdot:
Tupakointi ei sallittu.


KOHTEEN TILAT JA MATERIAALIT


Pintamateriaalit:
Huoneiston olohuoneessa mm. tyylikäs New York -tehostetapetti ja makuuhuoeessa myös kaunis tapettikuosi sekä lattioissa siistit vaaleat laminaatit. Kylpyhuoneen seinissä siisti vaalea maalipinta.
Keittiön kuvaus:
Keittiötilassa jenkkijääkaappi, sähköliesi, keittiökaapistot ja iso tuuletusikkuna.
Pesuhuoneen kuvaus:
Tilavassa vaaleassa kylpyhuoneessa suihku, allas, peili, wc-istuin ja pesukoneliitäntä.
Säilytystilojen kuvaus:
Kaapit, komerot ja vaatehuone.


TALOYHTIÖ


Taloyhtiön nimi:
Asunto Oy Kokemäen Myyränkatu 9


KOHTEEN MUUT TIEDOT


Tehdyt remontit:
Is.tod. mukaan salaojat ja sadevesiviemäröinti v. -14.
Tulevat remontit:
Kunnossapitotarvesuunnitelman v.2017 mukaan mm. perustusten, rungon, julkisivujen, parvekkeiden kuntotutkimus+korjaus, kaukolämmön alajakokeskus, lämmitysverkoston termostaattiventtiilien, sulkuventtiilien, linjansiirtoventtiilien vaihto ja perussäätö, yhtiön saunatilojen saneeraus. Taloyhtiöstä asuinkiinteistön kuntoarvio 5/2012 ja asunnot tarkistettu 2/2018. Ikkunat uusitaan tapauskohtaisesti.
Antennijärjestelmä:
Yhteisantenni
Tontin Pinta-ala:
1487.60m2


VÄLITTÄJÄN TIEDOT
VALOKUVAT

OTA YHTEYTTÄ MYYJÄÄN* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia