KERROSTALO 2H+K+KPH/WC+VH+PARV.


MYYRÄNKATU 9 C, 32810 KOKEMÄKI
VARAA YKSITYISESITTELY JA TERVETULOA TUTUSTUMAAN MYÖS PAIKAN PÄÄLLE!

Vuokrataan tilava 2. krs parvekkeellinen HETI VAPAA KAKSIO kaukolämpötaloyhtiöstä puistoalueen kupeessa hyvin kulkuyhteyksin n.3km päässä Kokemäen ydinkeskustasta hintaan 380 e/kk.

Keittiössä asialliset keittiökoneet ja tilaa on myös keittiöpöydälle. Huoneistossa on myös kätevä vaatehuone. Sataedun keskiasteen ammattioppilaitos n.100m päässä ja hyvät liikenneyhteydet, mm. rautatieasema n.0,5km päässä ja Kokemäen ydinkeskustaan n.3km. Vuokraan sisältyy kaukolämpö. Lemmikeitä sallitaan kohtuudella. Käyttösähkö menee kulutuksen mukaan ja vesimaksu 22e/hlö/kk. Vuokravakuus on 2 kk:den vuokraa vastaava määrä (760e). Jos vuokralainen lähtee alle vuoden kuluttua vuokrauksesta, vuokralainen maksaa sopimussakkona 1 kuukauden vuokraa vastaavan määrän. Vuokravakuus on maksettava ennen avainten luovutusta. Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen ja irtaimistovakuutuksen, missä on myös vastuu- ja oikeusturvavakuutus. Kunnan Pitkäjärven hiekkarannalle ja monipuoliseen urheilukeskukseen luontopolkuineen n.5km.

Tiedustelut ja esittelyvaraukset: Ella Välimäki, puh. 0400 458 357 sekä ella.valimaki@aninkainen.fi.


KOHTEEN PERUSTIEDOT


Osoite:
Myyränkatu 9 C, 32810 Kokemäki
Tyyppi:
Kerrostalo
Omistusmuoto:
VU
Huoneistoselitelmä:
2h+k+kph/wc+vh+parv.
Huoneita:
2
Kokonaispinta-ala:
59.0m2
Kerros:
2/3
Rakennusvuosi:
1978
Vapautuminen:
Heti vapaa


HINTA JA KUSTANNUKSET


Vuokra kuukaudessa:
380.00 €
Vuokravakuus:
760,00 €
Vesimaksu:
22.00 / hlö / kk
Vesimaksun lisätiedot:
22,00 EUR/kk. Asukasluvun mukaan. / hlö / kk
Vuokra-aika:
Toistaiseksi voimassaoleva.


KOHTEEN LISÄTIEDOT


Parveke:
Kyllä
Yleiskunto:
Tyydyttävä
Kunnon lisätiedot:
Tyydyttävä
Lisätietoja kohteesta:
Vuokrataan tilava 2. krs parvekkeellinen HETI VAPAA KAKSIO kaukolämpötaloyhtiöstä puistoalueen kupeessa hyvin kulkuyhteyksin n.3km päässä Kokemäen ydinkeskustasta hintaan 380 e/kk. Keittiössä asialliset keittiökoneet ja tilaa on myös keittiöpöydälle. Huoneistossa on myös kätevä vaatehuone. Huoneistoon sallitaan kohtuudella lemmikeitä. Sataedun keskiasteen ammattioppilaitos n.100m päässä ja hyvät liikenneyhteydet, mm. rautatieasema n.0,5km päässä ja Kokemäen ydinkeskustaan n.3km. Vuokraan sisältyy kaukolämpö. Käyttösähkö menee kulutuksen mukaan ja vesimaksu 22e/hlö/kk. Vuokravakuus on 2 kk:den vuokraa vastaava määrä (760e). Jos vuokralainen lähtee alle vuoden kuluttua vuokrauksesta, vuokralainen maksaa sopimussakkona 1 kuukauden vuokraa vastaavan määrän. Vuokravakuus on maksettava ennen avainten luovutusta. Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen ja irtaimistovakuutuksen, missä on myös vastuu- ja oikeusturvavakuutus. Kunnan Pitkäjärven hiekkarannalle ja monipuoliseen urheilukeskukseen luontopolkuineen n.5km.
Muut ehdot:
Tupakointi ei sallittu.


KOHTEEN TILAT JA MATERIAALIT


Pintamateriaalit:
Huoneiston seinät maalattu ja lattioissa muovimatto. Kylpyhuoneen seinissä pirteää oranssia.
Keittiön kuvaus:
Tilavassa keittiössä jääkaappi, sähköliesi ja keittiökaapistot.
Pesuhuoneen kuvaus:
Tilavassa kylpyhuoneessa suihku, allas, peili, wc-istuin ja pesukoneliitäntä.
Säilytystilojen kuvaus:
Kaapit, komerot ja vaatehuone.


TALOYHTIÖ


Taloyhtiön nimi:
Asunto Oy Kokemäen Myyränkatu 9


KOHTEEN MUUT TIEDOT


Tehdyt remontit:
Is.tod. mukaan salaojat ja sadevesiviemäröinti v. -14.
Tulevat remontit:
Kunnossapitotarvesuunnitelman v.2017 mukaan mm. perustusten, rungon, julkisivujen, parvekkeiden kuntotutkimus+korjaus, kaukolämmön alajakokeskus, lämmitysverkoston termostaattiventtiilien, sulkuventtiilien, linjansiirtoventtiilien vaihto ja perussäätö, yhtiön saunatilojen saneeraus. Taloyhtiöstä asuinkiinteistön kuntoarvio 5/2012 ja asunnot tarkistettu 2/2018. Ikkunat uusitaan tapauskohtaisesti.
Antennijärjestelmä:
Yhteisantenni
Tontin Pinta-ala:
1487.60m2


VÄLITTÄJÄN TIEDOT
VALOKUVAT

OTA YHTEYTTÄ MYYJÄÄN* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia