KERROSTALO 2H+K+KPH+ET+PARVEKE


MYYRÄNKATU 9 B, 32810 KOKEMÄKI
VARAA YKSITYISESITTELY JA TERVETULOA TUTUSTUMAAN MYÖS PAIKAN PÄÄLLE!

Vuokrataan tilava 2. krs parvekkeellinen HETI VAPAA KAKSIO kaukolämpötaloyhtiöstä puistoalueen kupeessa hyvin kulkuyhteyksin n.3km päässä Kokemäen ydinkeskustasta hintaan 410 e/kk.

Keittiössä asialliset keittiökoneet ja tilaa myös keittiöpöydälle. Huoneistossa on myös kätevä vaatehuone. Sataedun keskiasteen ammattioppilaitos n. 100 m päässä ja hyvät liikenneyhteydet, mm. rautatieasema n. 0,5 km päässä ja Kokemäen ydinkeskustaan n. 3 km.

Vuokraan sisältyy kaukolämpö ja pientä pintaremonttia tehdään tarvittaessa! Käyttösähkö menee kulutuksen mukaan. Vuokravakuus on 2 kk:den vuokraa vastaava määrä. Jos vuokralainen lähtee alle vuoden kuluttua vuokrauksesta, vuokralainen maksaa sopimussakkona 1 kuukauden vuokraa vastaavan määrän. Vuokravakuus on maksettava ennen avainten luovutusta. Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen ja irtaimistovakuutuksen, missä on myös vastuu- ja oikeusturvavakuutus. Kunnan Pitkäjärven hiekkarannalle ja monipuoliseen urheilukeskukseen n. 5 km.

Tiedustelut ja esittelyvaraukset: Ella Välimäki, puh. 0400 458 357 sekä ella.valimaki@aninkainen.fi.


KOHTEEN PERUSTIEDOT


Osoite:
Myyränkatu 9 B, 32810 Kokemäki
Tyyppi:
Kerrostalo
Omistusmuoto:
VU
Huoneistoselitelmä:
2h+k+kph+et+parveke
Huoneita:
2
Kokonaispinta-ala:
61.5m2
Kerros:
2/3
Rakennusvuosi:
1978
Vapautuminen:
Heti vapaa


HINTA JA KUSTANNUKSET


Vuokra kuukaudessa:
410.00 €
Vuokravakuus:
820,00 €
Vesimaksu:
22.00 / hlö / kk
Vesimaksun lisätiedot:
22,00 EUR/kk. Asukasluvun mukaan. / hlö / kk
Vuokra-aika:
Toistaiseksi voimassaoleva.


KOHTEEN LISÄTIEDOT


Parveke:
Kyllä
Yleiskunto:
Tyydyttävä
Kunnon lisätiedot:
Tyydyttävä
Lisätietoja kohteesta:
Vuokrataan tilava 2. krs parvekkeellinen HETI VAPAA KAKSIO kaukolämpötaloyhtiöstä puistoalueen kupeessa hyvin kulkuyhteyksin n.3km päässä Kokemäen ydinkeskustasta hintaan 410 e/kk. Keittiötilassa asialliset keittiökoneet ja tilaa on myös keittiöpöydälle. Huoneistossa on myös kätevä vaatehuone. Sataedun keskiasteen ammattioppilaitos n. 100 m päässä ja hyvät liikenneyhteydet, mm. rautatieasema n. 0,5 km päässä ja Kokemäen ydinkeskustaan n. 3 km. Vuokraan sisältyy kaukolämpö ja tarvittaessa tehdään pientä pintaremonttiakin. Käyttösähkö menee kulutuksen mukaan. Vuokravakuus on 2 kk:den vuokraa vastaava määrä. Jos vuokralainen lähtee alle vuoden kuluttua vuokrauksesta, vuokralainen maksaa sopimussakkona 1 kuukauden vuokraa vastaavan määrän. Vuokravakuus on maksettava ennen avainten luovutusta. Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen ja irtaimistovakuutuksen, missä on myös vastuu- ja oikeusturvavakuutus. Kunnan Pitkäjärven hiekkarannalle ja monipuoliseen urheilukeskukseen n. 5 km.
Muut ehdot:
Vuokraan sisältyy lämmitys. Vesimaksu on 22,00 e/hlö/kk ja autosähköpistokepaikka on 10,00 e/kk. Käyttösähkö kulutuksen mukaan ja vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen. Vuokralainen tekee irtaimistovakuutuksen vastuu- ja oikeusturvavakuutuksineen. Jos vuokralainen lähtee alle 1v kuluttua, sopimussakko on 1 kk vuokraa vastaava summa. Taloyhtiön varasto- ja saunatilat eivät ole käytössä. Lemmikit ei sallittu. Tupakointi ei sallittu.


KOHTEEN TILAT JA MATERIAALIT


Pintamateriaalit:
Huoneiston seinät maalattu ja lattioissa muovimatto. Kylpyhuoneen seinissä siisti vaalea maalipinta.
Keittiön kuvaus:
Keittiössä jenkkijääkaappi, sähköliesi, keittiökaapistot ja tilaa myös ruokapöydälle.
Pesuhuoneen kuvaus:
Tilavassa kylpyhuoneessa suihku, allas, peili, wc-istuin ja pesukoneliitäntä.
Säilytystilojen kuvaus:
Kaapit, komerot ja vaatehuone.


TALOYHTIÖ


Taloyhtiön nimi:
Asunto Oy Kokemäen Myyränkatu 9


KOHTEEN MUUT TIEDOT


Tehdyt remontit:
Is.tod. mukaan salaojat ja sadevesiviemäröinti v. -14.
Tulevat remontit:
Kunnossapitotarvesuunnitelman v.2017 mukaan mm. perustusten, rungon, julkisivujen, parvekkeiden kuntotutkimus+korjaus, kaukolämmön alajakokeskus, lämmitysverkoston termostaattiventtiilien, sulkuventtiilien, linjansiirtoventtiilien vaihto ja perussäätö, yhtiön saunatilojen saneeraus. Taloyhtiöstä asuinkiinteistön kuntoarvio 5/2012 ja asunnot tarkistettu 2/2018. Ikkunat uusitaan tapauskohtaisesti.
Antennijärjestelmä:
Yhteisantenni
Tontin Pinta-ala:
1487.60m2


VÄLITTÄJÄN TIEDOT
VALOKUVAT

OTA YHTEYTTÄ MYYJÄÄN* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia