Omakotitalo 120,00 m2 / 126,00 m2

5h+tupak+s+kph+wc+vh+et+var.+tek.h.
Velaton myyntihinta:
59 000 €
Myyntihinta:
59 000,00 €

TÄMÄ HULPPEA HETI VAPAA OMAKOTITALO VAIN NOIN 5 MINUUTIN AJOMATKAN PÄÄSSÄ VALTATIE 2:STA, TERVETULOA TUTUSTUMAAN MYÖS PAIKAN PÄÄLLE JA TEE TARJOUS!

VARAA TARVITTAESSA YKSITYISESITTELY NUMEROSTA 0400 458 357/Ella Välimäki TAI [email protected]!

Suojaisalla pihapiirillä HULPPEA HETI VAPAA OMAKOTITALO näyttävin tupakeittiöin, runsain makuuhuonetiloin ja tilavin olohuonein sekä asfalttitein ja katuvalaistuksin Nakkilan Tattaran kylässä vain noin 5 minuutin ajomatkan päässä VALTATIE 2:sta.

Komeassa aamuauringon puoleisessa tupakeittiössä on näyttävät A la Carte -keittiön runkoineen uusitut runsaat keittiökaapistolinjastot ja lämminhenkiset aidot puupinnat sisäkatossa sekä osin myös sisäseinäpinnoissa. Tässä talossa on makuuhuonetiloissa valinnan varaa sekä koossa että ilmansuunnassa, sillä makuuhuoneita on peräti neljä, joista kaksi aamuauringon puolella ja kaksi ilta-auringon puolella sekä kooltaan yksi makuuhuone on myös MASTER BEDROOM -KOKOA (n.18m²) ja muutkin makuuhuoneet ovat vähintään n.10m².

Hulppeaan olohuoneeseen mahtuu kokoontumaan myös isokin perhe, sillä olohuone on kooltaan yli 30m² ja tämän talon kaikki tilat ovat kätevästi yhdessä tasossa. Tämän talon saunassa on makoisat löylyt antava puulämmitteinen kiuas ja sauna- sekä kylpyhuonetilat ovat osin myös kivirakenteiset.

Tähän taloon on uusittu ikkunat ulkopuolisin huoltovapain alumiinipokin vuonna 2008 ja tupakeittiö on remontoitu näyttäväksi 2000-luvun taitteessa ja asuntokaupan kuntotarkastusraportin mukaan mukaan alapohja- ja seinärakenteet ovat katsotuilta osin terveet ja kosteusarvoiltaan normaalit.

Rakenteiden jatkopitkäikäisyyden turvaamiseksi raportissa tähän HETI VAPAASEEN taloon suositeltiin seuraavia toimenpiteitä: salaojien asentamista, sadevesiviemäröintiä tarkistuskaivoin, sokkelin alaosan patolevytystä ja tiilivuoraukseen alareunaan tuuletusaukkojen poraamista. Vesikatteen osalta suositeltiin vähintään huoltoa mm. kiinnitysruuvien uusimisin.

Sisä- ja -pintatilojen osalta suositeltiin: korvausilmaventtiilien asentamista, kylpyhuonekaakeleiden uusimista alle asennettavin vedeneristyksin. Talotekniikan osalta suositeltiin: öljylämmityksen uusimista energiatehokkaampaan suuntaan esimerkiksi ilmavesilämpöpumpputekniikkaan, jolloin syytä on myös uusia lämmitys- ja käyttövesiputket. Kiinteistöllä on tällä hetkellä oma vesikaivo ja kaksi sakokaivoa, mutta kunnallistekniikkaankin veden osalta siirtyminen on kätevää, sillä vesirunkoputkilinjaus on aivan lähimain.

Suojaisaa helppokulkuista pihapiiriä reunustavat pihapihlajat, koivut ja seepramännyt sekä mm. omenapuut ja muut pienpensaat. Pihapiirissä on lisäksi myös lipputanko, joten sukujuhlia voi kruunata tässä hulppeassa talossa myös liputuksin.

Nakkilan maalaiskuntaa halkoo maineikas Kokemäenjoki ja esimerkiksi Arantilankosken kuohuissa (n.6,5km, kts. nakkilankosket.fi) on mainiot ottipaikat mm. meritaimenelle ja lohelle. Nakkilassa on myös uudehko liikuntahalli mm. mainioin kuntosalitiloin ja hyvä urheiluseuratarjonta niin lentopallosta ja yleisurheilusta aina jääkolkkaukseenkin asti. Tattaran ala-asteelle on matkaa n.3km ja Nakkilan ydinkeskustaan n.6km, jossa mm. ruokamarketit, pankit, liikuntakeskus mm. valastuin pururadoin ja 9-väyläisin frisbeegolfradoin, päiväkoti, yläaste ja lukio, ym.. 2-tien pikavuorobussipysäkille on matkaa n.5km, Harjavallan rautatieasemalle n.11km ja Poriinkin vain n.25km.

TERVETULOA ALUSTAMAAN TULEVIA TALOKAUPPOJANNE NAKKILAN TATTARAN VINOJANTIELLE TEKEMÄLLÄ TARJOUS TÄSTÄ HETI VAPAASTA HULPPEASTA KIINTEISTÖSTÄ!

Tiedustelut ja esittelyt: Ella Välimäki, puh. 0400 458 357 sekä sähköpostilla: [email protected]!

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä!

Aninkainen Turku | Aninkaisten Kiinteistövälitys Oy

Oheisella lomakkella voit pyytää suoraan kohteen myyjältä lisätietoa kohteesta tai varata ajan yksityisesittelyyn.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kohteen perustiedot

Tyyppi:
Omakotitalo
Kunta / kaupunki:
Nakkila, Tattara
Osoite:
Vinojantie 1, 29250, Nakkila
Vapautumisen lisätiedot:
Heti vapaa.

Rakennukset

Tilakuvaus:
Talon yhteydessä on myös varasto- ja tekniikkahuonetilat.
Asuinpinta-ala:
120,00 m2
Kokonaispinta-ala:
126,00 m2
Rakennusvuosi:
1971
Rakennusmateriaali:
Puu/tiili ja kylpyhuonetilat ovat osin myös kiven sisällä.
Kattotyyppi / kate:
Harja/profiilipelti (v.1990).
Kerrosluku:
1
Sauna:
Kyllä
Kuntoluokitus:
Tyydyttävä
Korjaukset:
Ikkunat on uusittu vuonna 2008 ja ovat ulkopuoliselta pokaosiltaan huoltovapain alumiinipinnoin. 2000-luvun taitteessa on tehty keittiöremontti ja sisäpintaremonttia lattioissa, seinissä ja sisäkatoissa keittiössä, olohuoneessa eteisessä ja osin myös makuuhuoneissa. Vesikate uusittu 1990-luvulla ja käyttövesi- ja lämmitysputket on uusittu osin myös pintaan 1980-luvulla.
Lämmitys:
Öljylämmitys.
Ilmanvaihto:
Painovoimainen.
Lisätietoja rakennuksista:
Asuinrakennukseen on tehty asuntokaupan kuntakartoitus 4/2022, jonka mukaan alapohja- ja seinärakenteet ovat katsotuilta osin terveet ja kosteuspitoisuudet normaalit. Rakenteiden pitkäikäisyyden turvaamiseksi raportissa suositeltiin seuraavia toimenpiteitä: salaojien asentamista, sadevesiviemäröintiä tarkistuskaivoin, sokkelin alaosan patolevytystä ja tiilivuoraukseen alareunaan tuuletusaukkojen poraamista. Vesikatteen osalta suositeltiin vähintään huoltoa mm. kiinnitysruuvien uusimisin. Sisä- ja -pintatilojen osalta suositeltiin: korvausilmaventtiilien asentamista, kylpyhuonekaakeleiden uusimista alle asennettavin vedeneristyksin. Talotekniikan osalta suositeltiin: öljylämmityksen uusimista energiatehokkaampaan suuntaan esimerkiksi ilmavesilämpöpumpputekniikkaan, jolloin syytä on myös uusia lämmitys- ja käyttövesiputket. Kiinteistön omaan kaivoon suositeltiin kaivon vähäisen nykykäytön ja vesianalyysitulosten vuoksi perusteellista puhdistusta ja suodatinlaitteistoa tai liittymistä aivan vieressä olevaan kunnalliseen vesi- ja viemäriverkostoon.
Keittiön varusteet:
Komeassa 2000-luvun taitteessa remontoidussa tupakeittiössä A la Carte -keittiön runkoineen uusitut runsaat keittiökaapistot, kätevät tuplatiskialtaat, jää/pakastinkaappiyhdistelmä, keraaminen sähköliesi, liesituuletin, astianpesukone ja sisäkattomateriaalina on näyttävä antiikkipaneli sekä seinäpintamateriaalina on tapetti ja puolipaneelit.
Olohuone:
Ilta-auringon puoleisessa tilavassa olohuoneessa näyttävä antiikkipanelikatto ja kauniit vaaleat laminaattilattiat, jotka uusittu 2000-luvun taitteessa.
Makuuhuoneet:
Hyvänkokoisista (n. 10 - 18 m²) makuuhuoneista 2 on aamuauringon puolella ja 2 ilta-auringon puolella sekä jokaisessa makuuhuoneessa on myös hyvät kaappitilat.
Kylpyhuoneet:
Tilavat sauna- ja kylpyhuonetilat ovat osin myös kivirakenteisia ja saunassa on puulämmitteinen kiuas ja kylpyhuoneessa suihku, suihkuseinä, pesukoneliitäntä ja lattioissa kaakelit ja seinäpinnat kaakeloitu tai paneloitu. WC: Erillinen kauttaaltaan laatoitettu asiallinen wc.
Sauna:
Tilavassa saunassa mainiot löylyt antava puulämmitteinen kiuas.
Energialuokka:
Ei lain edellyttämää energiatodistusta.

Kiinteistö

Kiinteistötunnus:
531-415-8-13
Tontin pinta-ala:
1 447,00 m2
Tontin omistus:
Oma
Tilan nimi:
Juhola
Kunta / kaupunki:
Nakkila
Kylä / kaupunginosa:
Tattara
Kunnallistekniikka:
Sähköliittymä (Lammaisten Sähkö Oy). Kunnallistekniikan vesirunkoputket ovat lähellä nyt myytävää Juhola -nimistä tilaa.
Rakennusoikeus:
25,00 m²
Kaavoitustilanne:
Yleiskaava
Lisätietoja kaavoituksesta:
Nakkilan kunnan rakennusosasto.
Lisätiedot kiinteistöstä:
Juhola -nimisellä tila on kiinnityksistä vapaa. Juhola -nimisellä tilalla on tieoikeus ja tierasitteita sekä yhteinen maa-alue (531-415-878-1) soranottopaikkaoikeutena.

Asuinalue

Alueen palvelut:
Kauppa: Tattaran ala-asteelle n.3km, Nakkilan ydinkeskustaan n.6km, jossa mm. ruokamarketit, pankit, liikuntakeskus, päiväkoti, yläaste ja lukio, ym.ym. Kokemäenjoen Arantilankosken lohen ottipaikalle n.6,5km (kts. nakkilankosket.fi). 2-tien pikavuorobussipysäkille n.5km, Harjavallan rautatieasemalle n.11km ja Poriinkin vain n.25km.

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta:
59 000,00 €
Kiinteistövero:
370,00 €/v
Sähkön kulutus:
Öljyä 2000l/vuosi.
Muut ostajan maksut:
Muut ostajan maksut kaupantekoon liittyen: mahdollinen kuntokartoitusmaksu 1/2, kaupanvahvistusmaksu 1/2, varainsiirtovero 4% ja lainhuudatuskustannukset.