Omakotitalo 133,00 m2 / 300,00 m2

5h+2k+2wc+kuisti + 95m² pihatalo + 120m² pihas/työtila/var.rak.
Velaton myyntihinta:
86 000 €
Myyntihinta:
86 000,00 €

VARAA YKSITYISESITTELY NUMEROSTA 0400 458 357 TAI ella.valimaki@aninkainen.fi!!

ERITTÄIN MONIPUOLINEN KOHDE, JOSSA RUNSAAT LISÄTILAT MM. HARRASTUKSILLE JA HYVÄT EDELLYTYKSET MYÖS OMAN LÄHIRUUAN KASVATTAMISEEN!

Näyttävä, osin 2000-luvulla viimeksi remontoitu 30-luvun mansardikattoinen talo erittäin monipuolisin lämpimin pihataloin ja lämpimin pihasauna/työtila/varastorakennuksin kokonaan aidatulla vehreällä omalla n.2200m² puutarhatontilla Harjavallan keskustan tuntumassa Kokemäenjoen lähistöllä.

Kiinteistöllä on kunnallistekniikka, valokuituliittymä ja mm. 2000-luvun pannuhuonetekniikka (Jäspi Oilon Junior) sunttein sekä lasikuituöljysäiliön. Talon rossipohjalattiat avattu/lisäeristetty ja talon viemäriputket uusittu muovisiksi sekä pääosin myös ikkunat uusittu 90-luvulla.

Lämpimässä pihatalossa on kolmen huoneen lisäksi iso yhtenäinen harraste/työtila, josta on yhteys lisäksi myös isohkoon lämpimään lisätyötilaan. Pihasaunarakennuksessa sauna- ja pukuhuonetilojen lisäksi erillistyötiloja on yhteensä 5 sisälisätilaa, joista lämpimissä tiloissa on neljä eri työtilaa ja yhdessä niistä lämpimässä työtilassa on myös rasvamonttu ja isoja parioviakin tässä pihasaunarakennuksessa on neljä. Näissä lisärakennuksissa on myös vesikeskuslämmitys (patterit) ja talon lämmitysputket ovat pääosin pinnassa. Kaikkien rakennusten ulkovuoraus on painekyllästettyä puuta.

Hyvin hoidetulla vehreällä puutarhatontilla mm. myös oma kasteluvesikaivo sähköpumpuin, runsaasti monivuotisia perennoja, omenaa, marjapensaita ja isohko ryyti/perunamaan pohja nyt nurmikoitu. Tällä asemakaava-alueella olevalla tontilla on myös huikeat kokonaisrakennusoikeudet n.630 k-m².

Hiittenharjun ulkoilureitistöön ja vuolaana virtaavan Kokemäenjoen rantaan vain n.1,5km, jossa maisemapolun varrella myös yleinen hiekkauimaranta ja ydinkeskustan Kultakoukun yleiselle uimarannalle matkaa n.3,5km, jossa mm. myös beachvolley -kenttä. Harjavallan ydinkeskustaan on matkaa n.3km, jossa päiväkodit, koulut, kaupat ja pankit. Harjavalta on lisäksi myös tunnettu maineikkaasta Emil Cedercreutzin museosta!

Tervetuloa tutustumaan tähän erittäin monipuoliseen kohteeseen ja TEE TARJOUS!

Tiedustelut ja esittelyt: Ella Välimäki, puh. 0400 458 357 sekä ella.valimaki@aninkainen.fi.

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä!

Aninkainen Turku Ratapihankatu | Aninkaisten Kiinteistövälitys Oy

Oheisella lomakkella voit pyytää suoraan kohteen myyjältä lisätietoa kohteesta tai varata ajan yksityisesittelyyn.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kohteen perustiedot

Tyyppi:
Omakotitalo
Kunta / kaupunki:
Harjavalta, Merstola
Osoite:
Torvelankatu 19, 29200, Harjavalta
Vapautumisen lisätiedot:
Sopimuksen mukaan.

Rakennukset

Asuinpinta-ala:
133,00 m2
Kokonaispinta-ala:
300,00 m2
Rakennusvuosi:
1939
Rakennusmateriaali:
Puu/ulkovuori painekyllästettyä puuta.
Kattotyyppi / kate:
Mansardi/pelti.
Kerrosluku:
2
Sauna:
Kyllä
Kuntoluokitus:
Tyydyttävä
Korjaukset:
Pannuhuonetekniikka (Jäspi Oilon Junior) ja lasikuituöljysäiliöt uusittu 2000-luvulla. Talon rossipohjalattiat avattu/lisäeristetty ja taloon uusittu viemäriputket muovisiksi sekä pääosin ikkunat myös uusittu 90-luvulla. Keittiö remontoitu 2000-luvulla kauniiksi.
Lämmitys:
Vesikeskuslämmitys/patterit/öljy/sähkövastus/putket pääosin pinnassa, osa koteloituina.
Ilmanvaihto:
Painovoimainen.
Lisätietoja rakennuksista:
Talossa pääosin uusitut lakatut ponttilautalattiat (90-luku) ja alakerran keittiössä muovimatto (2000-luku). Seinissä runsaasti kaunista paneelia. Yläkerran huoneissa siistit retropinnat. Pihatalossa mm. puulattiaa ja seinissä paneelia. Pihasauna/verstasrakennuksessa betonilattiat.
Keittiön varusteet:
Kauniiksi 2000-luvulla remontoidussa keittiössä jääkaappi, sähköliesi, liesituuletin, astianpesukone, vaaleat peiliovikaapistot ja tarjoilusyvennys ruokailutilaan sekä käynti myös varastotilaan.
Kylpyhuoneet:
Siistissä pihasaunassa suihku (myös lämmin vesi), puulämmitteinen kiuas, pata ja tiloissa myös erillinen pukuhuone. Talon ala- ja yläkerrassa molemmissa siistit wc-tilat.
Energialuokka:
Ei lain edellyttämää energiatodistusta.

Kiinteistö

Kiinteistötunnus:
79-107-37-9
Tontin pinta-ala:
2 213,00 m2
Tontin omistus:
Oma
Kunta / kaupunki:
Harjavalta
Kylä / kaupunginosa:
Merstola
Kunnallistekniikka:
Sähkö-, vesi- ja viemäri- sekä valokuituliittymä.
Rakennusoikeus:
630,00 m²
Kaavoitustilanne:
Asemakaava
Lisätiedot kiinteistöstä:
Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu ja kauppa ei ole pinta-alaperusteinen vaan perustuu kokonaisuuteen. Myyjä teetättää viivytyksettä energiatodistuksen.

Asuinalue

Alueen palvelut:
Kauppa: Kokemäenjoen yleiselle uimarannalle ja Hiittenharjun kuntoilureitistöön n.1,5km ja Harjavallan ydinkeskustaan n.3km, jossa päiväkodit, koulut, kaupat ja pankit.

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta:
86 000,00 €
Kiinteistövero:
145,00 €/v
Sähkön kulutus:
N.3500l/öljyä.
Muut ostajan maksut:
Puhtaanapito n. 250 e/v. Vesi- ja jätevesimaksu n.600e/v. Muut ostajan maksut kaupantekoon liittyen: mahdollinen kuntokartoitusmaksu 1/2, kaupanvahvistusmaksu 1/2, varainsiirtovero 4% ja lainhuudatuskustannukset.