Omakotitalo 55,00 m2 / 60,00 m2

1h+k+mh+s+kph/wc+et+kat. kuisti+autotalli.
Velaton myyntihinta:
28 000 €
Myyntihinta:
28 000,00 €

NÄPPÄRÄ PIKKUTALO TÄYSMUKAVUUKSIN, TERVETULOA TUTUSTUMAAN MYÖS PAIKAN PÄÄLLE!

Näppärä 40-luvulla rakennettu osin myös hirsirunkoinen 90-luvulla saneerattu, lisäeristetty ja aikoinaan laajennettu pienomakotitalo täysmukavuuksin hyvien pääosin myös asfalttiteiden varrella maltillisella OMALLA puutarhatontilla vain noin 1,5 km päässä mainioista Panelian kylän hyvistä ydinpalveluista.

Siistissä keittiössä mm. asialliset keittiökoneet, värilasiovellista yläkaapistoa ja talon sisäseiniä maalattu sekä tapetoitu v.2013 ja kylpyhuonetiloissa on mm. sähkötoiminen lattialämmitys. Näppärän talon ikkunat ja vesikate on uusittu v.2008. Taloon on tehty myös 90-luvulla saneeraus, jolloin lattioita ollut auki ja lisäeristetty sekä samalla uusittu viemäriputket muovisiksi, tehty 2 sakokaivoa ja laitettu kupariset käyttövesiputket pintaan. Runkovesijohto on jo myös muoviputkea. Erillinen autotalli on tehty ja kuisti pleksitetty vuonna 2003.

Kaikin puolin oivallinen pikku talo, mutta pesutilojen uusiminen käyttövesiputkineen on ajankohtaista. Talossa on myös katettu suojaisa kuisti etelän puolella ja talon perustukset ovat luonnonkiveä betonivahvistuksella. Maltillisen kokoisella OMALLA puutarhatontilla mm. vaaleanpunaista tuoksuleimua, omenaa, puutarhavadelmaa ja myös kasvimaanpohjaa, joka nyt nurmikoitu.

Hyvät Panelian ydinkeskustan palvelut kohtuullisen matkan (n.1,5km) päässä, jossa hyvät palvelut mm. kauppa, huoltoasema, pankkipalveluja, apteekki, pizzeria ja ala-aste.

Euran ydinkeskustaan on matkaan vain n.17km ja useita muita kaupunkikeskuksia lähistöllä: Harjavalta n.15km (mm. rautatieasema), Kokemäki n.25km, Eurajoki n.20km, Säkylä n.32km, Rauma n.35km, Huittinen n.45km ja Tamperekkin vain n.120km päässä. Isompiin merenrantakaupungeihin on matkaa Poriin n.42km, Turkuun n.105km ja Helsinkiinkin vain n.225km.

TÄMÄ KOHDE SOPII MAINIOSTI MYÖS VAPAA-AIKAAN, TERVETULOA TUTUSTUMAAN ENSI TILASSA!

Tiedustelut ja esittelyt: Ella Välimäki, puh. 0400 458 357 sekä ella.valimaki@aninkainen.fi!

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä!

Aninkainen Turku Keskusta

Oheisella lomakkella voit pyytää suoraan kohteen myyjältä lisätietoa kohteesta, kohteen asiakirjat tai varata ajan yksityisesittelyyn.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Kohteen perustiedot

Tyyppi:
Omakotitalo
Kunta / kaupunki:
Eura, Panelia
Osoite:
Tollukkaantie 26, 27430, Eura
Vapautumisen lisätiedot:
Sopimuksen mukaan ja tarvittaessa vapautuu nopeastikin.

Rakennukset

Asuinpinta-ala:
55,00 m2
Kokonaispinta-ala:
60,00 m2
Rakennusvuosi:
1940
Rakennusmateriaali:
Hirsi/puu
Kattotyyppi / kate:
Harja/profiilipelti/v.2008.
Kerrosluku:
1
Sauna:
Kyllä
Kuntoluokitus:
Tyydyttävä+
Korjaukset:
Sisäseiniä maalattu ja tapetoitu 2013. Talon ikkunat ja vesikate uusittu v.2008. Taloon on tehty 90-luvulla saneeraus, jolloin lattioita ollut auki ja lisäeristetty ja samalla uusittu viemäriputket muovisiksi, tehty 2 sakokaivoa sekä laitettu kupariset käyttövesiputket pintaan. Runkovesijohto on jo myös muoviputkea. Erillinen autotalli on rakennettu v.2003.
Lämmitys:
Sähkölämmitys (yleissähkö) ja voimavirta.
Ilmanvaihto:
Painovoimainen.
Lisätietoja rakennuksista:
Perustukset talossa ovat luonnonkiveä, joita vahvistettu betonilla ja talon välikatolle on myös luukku.
Keittiön varusteet:
Tilavassa keittiössä uusimaiset jenkkikaappi ja sähköliesi sekä hormiliesituuletin ja siistit mäntypuiset peiliovikaapistot, joissa myös kaunista värilasiovea. Talon lattioissa siisti muovimatto, seinät tapetoidut tai maalatut, sisäkatot ovat kaunista antiikkipanelia ja kylpyhuone on kauttaaltaan laatoitettu.
Kylpyhuoneet:
Kauttaaltaan laatoitetussa kylpyhuoneessa suihku, lavuaari, peilikaapisto, wc-istuin, pesukoneliitäntä, lämminvesivaraaja, lattialämmitys (sähkö) ja luonnon valoa. Paneloidussa saunassa sähkökiuas ja myös luonnon valoa.
Sauna:
Saunassa sähkökiuas ja luonnonvaloa.
Energialuokka:
Ei lain edellyttämää energiatodistusta.

Kiinteistö

Kiinteistötunnus:
50-436-6-5
Tontin pinta-ala:
500,00 m2
Tontin omistus:
Oma
Tilan nimi:
Koivisto
Kunta / kaupunki:
Eura
Kylä / kaupunginosa:
Panelia
Kunnallistekniikka:
Sähkö- ja vesiliittymä.
Kaavoitustilanne:
Haja-asutusalue
Lisätiedot kiinteistöstä:
Kiinteistöön ei kohdistu rasitteita.

Asuinalue

Alueen palvelut:
Kauppa: Panelian ydinkeskustaan n.1,5km, jossa hyvät palvelut mm. kauppa, huoltoasema, pankkipalveluja, apteekki, pizzeria ja ala-aste. Euran ydinkeskustaan on matkaan vain n.17km ja muita kaupunkikeskuksia lähistöllä: Harjavalta n.15km (mm. rautatieasema), Eurajoki n.20km, Kokemäki n.25km, Säkylä n.32km, Rauma n.35km ja Huittinen n.45km. Isot kaupungit: Turku n.105km, Tampere n.120km ja Helsinkiinkin vain n.225km matka.

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta:
28 000,00 €
Kiinteistövero:
31,48 €/v
Sähkön kulutus:
10 500 kWh/v,
Muut ostajan maksut:
Muut ostajan maksut kaupantekoon liittyen: mahdollinen kuntokartoitusmaksu 1/2, kaupanvahvistusmaksu 1/2, varainsiirtovero 4% ja lainhuudatuskustannukset.