KERROSTALO 2-3H+K+KPH+P


RAUTATIENPUISTOKATU 3, 28130 PORI
Porissa, vanhassa kivitalossa keskikaupungilla on järjestyksessä neljännen omistajan toimesta, myynnissä 72 neliöinen kaksio, joka nykymuodossaan on oikeastaan kolmio. Tilat ovat muutettavissa tarvittaessa myös takaisin kaksioksi.
Huoneiston kaksi kakluunia on muutettu sähkövastuksilla lämpiäviksi, mutta osassa yhtiön asuntoja on niitä muutettu takaisin tulisijakäyttöön.
Vuonna 1926 valmistunut kaksikerroksinen, 8 osakkaan hissitön pienkerrostalo sijaitsee omalla tontillaan, ja viihtyisässä keskustapihassa on jokaisen osakkaan käytössä oma autotalli. Kustannustehokkaassa taloyhtiössä on yhteisöllisyys ollut jo vuosikymmeniä ennen termin keksimistä jokapäiväistä arkea. Osakkaat ovat huolehtineet jokainen vuorollaan kadun ja omien porraskäytävien siivouksesta kolme kertaa vuodessa kaksi viikkoa kerrallaan. Talviaikaan tuokin ilo on siirretty osittain kaupalliselta pohjalta toimivalle kiinteistönhoitoyhtiölle.
Hoitovastiketta pienkerrostalon osakkailla on tällä hetkellä jokaisella 220 euron verran kuukaudessa. Nykyajan vaatimukset täyttävä kylpyhuone on suihkussa viihtyvälle unelmallinen, kun vesilasku kuuluu hoitovastikkeeseen, kuten kellaritila, vinttikoppi ja autotallikin.
Läpi talon olevan huoneiston on käytössään oma, lähes ison yksiön (yli 25m2) kokoinen, kellaritila, jossa aikoinaan mm. omistaja on poikasena pelannut kaveriensa kanssa pingistä. Nyt tuohon tilaan voisi rakentaa vaikka saunan pesuhuoneineen ja henkilöluolineen.

Kohteessa on nyt vuokrattuna huhtikuun loppuun asti.


KOHTEEN PERUSTIEDOT


Osoite:
Rautatienpuistokatu 3, 28130 Pori
Tyyppi:
Kerrostalo
Omistusmuoto:
Omistusasunto
Huoneistoselitelmä:
2-3h+k+kph+p
Huoneita:
3
Kokonaispinta-ala:
72.0m2
Kerros:
2/2
Rakennusvuosi:
1926
Vapautuminen:
Vapautuminen sopimuksen mukaan


HINTA JA KUSTANNUKSET


Velaton myyntihinta:
129000.00 €
Myyntihinta:
129000.00 €
Yhtiövastike:
219.35 €/kk
Lisätietoja maksuista:
Sähkö


KOHTEEN LISÄTIEDOT


Parvekkeen kuvaus:
Naapurin kanssa yhteinen tuuletusparveke länsipuolella.
Yleiskunto:
Hyvä
Lämmitysjärjestelmä:
Sähkö


KOHTEEN TILAT JA MATERIAALIT


Rakennusmateriaali:
Puu/kivi
Pintamateriaalit:
Huoneet: seinissä kivi/levy, maali/tapetti.Kph: Kivi/levy, laatta, katossa paneeli.
Katto:
Harja/pelti
Keittiön kuvaus:
Jääkaappi-pakastin, liesituuletin, liesi.
Pesuhuoneen kuvaus:
Wc, suihkukaappi, peilikaappi
Säilytystilojen kuvaus:
Säilytysullakko, huonekohtainen varasto, ulkoiluvälinevarasto


TALOYHTIÖ


Taloyhtiön nimi:
Porin Asunto Oy Peltola


KOHTEEN MUUT TIEDOT


Tehdyt remontit:
1992: Rappukäytävät maalattu2000: Rappukäytävien ovet uusittu2003: Vesikatto pinnoitettu, huoneistojen ikkunat uusittu2012: Takapihan rappujen kaiteiden kunnostus, asennettu ränneihin sulanapitokaapelit2013 / 2014: Katto kunnostettu ja huoltomaalattu, ullakon ikkunoiden korjaus2015: Ulko-ovien lukot korjattu, portti, aita, kellarin katos ja mattoteline maalattu talkoilla. A-rapun kellarin betonisen vaakaviemäriputken vaihto muoviseksi, pihan puolen ovien ja lukkojen korjauksia.2017: Parvekkeiden korjaus, sokkelin korjaus.
Tulevat remontit:
2018: Kadun puolen ulko-ovien kunnostus ja maalaus, sokkelin kunnostus, B-rapun rappukäytävän alatason kunnostus, vintin palo-oveen riippulukko.
Antennijärjestelmä:
Kaapeli-tv
Tontin Pinta-ala:
960.00m2


VÄLITTÄJÄN TIEDOT
VALOKUVAT

OTA YHTEYTTÄ MYYJÄÄN* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia