KERROSTALO 2H + K + KPH + PARVEKE


ULVILANTIE 27, 00350 HELSINKI
Nyt myynnissä raikkaasti remontoitu parvekkeellinen kaksio putkiremontoidusta taloyhtiöstä Munkkivuoresta.

Valoisa, hyväpohjainen kaksio rauhallisessa taloyhtiössä Munkkivuoren monipuolisten palveluiden ja upeiden lenkkimaastojen äärellä.

Asunnossa on tilava olohuone, toimivan kokoinen keittiö suurella ikkunalla, makuuhuone mistä käynti pienelle parvekkeelle, kylpyhuone ja vielä erillinen vaatehuone takaamaan suuret säilytystilat.

Tämä koti on juuri kokenut pintaremontin lattiasta kattoon ja kodinkoneita on myös uusittu keittiössä uutta asukasta ajatellen. Taloyhtiötä on hoidettu erinomaisesti vuosien saatossa ja tällä hetkellä kunnostetaan yhtiössä vesikattoja sekä urakoidaan matalien rakennusten julkisivut. Taloyhtiön lainan osuus tämän asunnon osalta on arviolta n. 12 797,22 EUR, lainaosuus tulee ostajan vastattavaksi myöhemmin arviolta v.2019 kun remontti on kokonaisuudessaan valmis.

Asunto on heti vapaa joten muuttamaan pääset nopeasti!

Asunnon myy ja esittelee:
Anna-Kaisa Saarenpää
puh: 0504098838
anna-kaisa.saarenpaa@aninkainen.fi


KOHTEEN PERUSTIEDOT


Osoite:
Ulvilantie 27, 00350 Helsinki
Tyyppi:
Kerrostalo
Omistusmuoto:
Omistusasunto
Huoneistoselitelmä:
2h + k + kph + parveke
Huoneita:
2
Kokonaispinta-ala:
47.0m2
Kerros:
2/8
Rakennusvuosi:
1957
Vapautuminen:
Heti vapaa


HINTA JA KUSTANNUKSET


Velaton myyntihinta:
239000.00 €
Myyntihinta:
239000.00 €
Yhtiövastike:
148.05 €/kk
Vesimaksu:
19.00 / hlö / kk
Vesimaksun lisätiedot:
19.00 EUR/kk. Asukasluvun mukaan. / hlö / kk
Lisätietoja maksuista:
Laajakaistavastike 3,29EUR/kk, saunamaksu 16EUR/kk, autopaikka sähkötolppa 17,50EUR/kk, autopaikka kylmä 9,00EUR/kk, autotalli 76,00EUR/kk.Varsinainen yhtiökokous 2018 valtuutti hallituksen tarvittaessa joko perimään yhden ylimääräisen hoitovastikkeen tai nostamaan äkillisen ja ennalta arvaamattoman vahingon tai taloudellisesti ylitsepääsemättömän tilanteen aiheuttamien kulujen kattamiseksi. Taloyhtiön käynnissä olevan ulkovaipan urakan lainan osuus tämän asunnon osalta on arviolta n. 12 797,22 EUR.
Vuokra-aika:
31.12.2020


KOHTEEN LISÄTIEDOT


Parvekkeen kuvaus:
Parveke länteen
Yleiskunto:
Hyvä
Kunnon lisätiedot:
Hyvä
Lämmitysjärjestelmä:
Kaukolämpö
Hissi:
Kyllä


KOHTEEN TILAT JA MATERIAALIT


Rakennusmateriaali:
Betoni/Tiili
Pintamateriaalit:
Lattiassa parketti ja seinissä maali.
Katto:
Harja/Pelti
Keittiön kuvaus:
Pinnoiltaan remontoitu keittiö jossa upouusi jääkaappi. Kuvissa näkyy vielä vanha sähköliesi, mutta sekin tullaan uusimaan seuraavaa asukasta varten. Lisäksi keittiön tasot ovat uusittu ja lattiassa uusi vinyylilankku. Keittössä on myös astianpesukone ja liesituuletin.
Pesuhuoneen kuvaus:
Kylpyhuone remontoitu linjasaneerauksen yhteydessä. Suihku,peilikaappi, käsienpesuallas, peilikaappi, pesukoneliitäntä ja lattialämmitys.
Säilytystilojen kuvaus:
Huoneistossa on erillinen vaatehuone ja lisäksi taloyhtiön tiloissa on kellarikomero.


TALOYHTIÖ


Taloyhtiön nimi:
Asunto Oy Ulvilantie 27


KOHTEEN MUUT TIEDOT


Tehdyt remontit:
2017 A- ja B- talojen ilmanvaihtoihin asennettiin taajuusmuuntajat, parvekkeiden peltiosista poistettiin kasvustoa, uusi hiekkalaatikko, tuuletusviemäreiden jatkokohtien sukittaminen. 2016 hissien peruskorjaus, C-talon ilmanvaihtokoneen taajuusmuuntaja. 2015 D-talon ja kadun välinen aita, matalien talojen parvekkeiden ja julkisivun kuntotutkimus. 2013 korkeiden talojen hissien kuntokartoitus, piha alueen valaistuksen parantaminen ja korjaus. 2013 pelastussuunnitelma, lämmitysjärjestelmän säätilaennustukseen perustuva ohjaus, A-, B- ja C-talojen liikettilojen ikkunat uusittiin, lämmitysjärjestelmän kiertovesipumput uusittiin. 2011 Linjasaneeraus perinteisellä menetelmällä sisältäen sähköjen, antenniverkon ja atk-verkon uusimisen. Valokuidusta sisäverkko myös talojen välisiin yhteyksiin. B-taloon rakennettiin kuivaushuone sekä A-taloon uusi pesutupa ja kuivaushuone2010 Linjasaneerauksen aloitus, lukituksen uusiminen. 2009 4 kaukolämpökeskusta uusittiin, porrashuoneiden ilmoitustaulut. 2008 A-, B- ja C-talojen julkisivusaneeraus valmistui sisältäen vesikattojen uusimisen, ikkunoiden ja parvekkeiden uusimisen, rappauspintojen uusimisen sekä maalauksen. 2007 julkisivuremontti aloitettiin. Pyydä välittäjältä tarkka selvitys remonteista.
Tulevat remontit:
Yhtiökokous on 17.4.2018 valtuuttanut hallituksen teettämään matalien talojen julkisivusaneerauksen ja piha-urakan. Hallitukselle myönnettiin valtuudet nostaa enintään 3500000EUR laina. Yhtiön kunnossapitotarveselvityksessä vuosille 2018-2022 matalien talojen julkisivujen ja vesikattojen uusiminen, hormine kunnostaminen tarpeen mukaan, pihasuunnitelma, hormien nuohous ja ilmanvaihdon säätö korkeisiin taloihin,matalien talojen julkisivujen kunnostuksen suunnittelu, poistoilmakoneen ohjauksen kunnostus a,b, tornitalojen yläker.huon.jakotukkien tarkastus, piha urakka, syöksyjen sadevesien ohjaukset, pyörä- ja varastosuojan rakentaminen piha-alueelle, tornitalojen parvekkeiden ovet, sadevesien ohjaus piha-alueella, parkkipaikkojen kunnostus/lisäpaikat, porraskäytävien pesu, d- ja e- talojen saunojen saneeraus, jätteiden syväkeräyssäiliöt, piha-alueen ja pallokentän kunnostus, hormien nuohous ja ilmanvaihdon säätö mataliin taloihin, kaikkien huoneistojen kuntotarkastus. Kustannusarvio kaikista kunnossapitotarveselvityksen remonteista yhteensä 4167000EUR.
Kaavoitus:
Helsingin kaupunki
Antennijärjestelmä:
Kaapeli-tv
Tontin Pinta-ala:
22387.30m2


VÄLITTÄJÄN TIEDOT


Anna-Kaisa Saarenpää
050 4098838
anna-kaisa.saarenpaa@aninkainen.fi
Aninkainen.fi Vantaa /Johanva Oy

Ota yhteyttä myyjään!


VALOKUVAT

OTA YHTEYTTÄ MYYJÄÄN* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia