OMAKOTITALO 3H+K+KPH/WC+ET+PIHASAUNARAK. (TUPA+S+KPH+WC+PUKUH+VH+AT)+SUULI+VAR.RAK.+MAAKELLARI


HORMISTONTIE 842, 29270 NAKKILA
ENSIESITTELYSSÄ ENSI VIIKON KE 24.7. KLO 19.00 - 20.00, TERVETULOA TUTUSTUMAAN MYÖS PAIKAN PÄÄLLE!

Monipuolinen HETI VAPAA n.5,4 ha:n maa-ja metsätila asiallisin pää- ja piharakennuksin päättyvän tien päässä Nakkilan Hormiston maaseutumaisemassa.

Päärakennuksessa on v.1930-luvun hirsirunko (k+1mh) ja 80-luvulla laajennettu puurunkoinen osa (oh+1mh+kph/wc-tilat+et). Päärakennus on laajalti pintaremontoitu v.2014 ja myös hirsirunkoinen osa talosta on lisäeristetty talon laajennuksen yhteydessä 1980-luvulla.

Rakennuksissa hyvät puunkäyttömahdollisuudet ja esim. keittiössä on puulämmitteinen leivinuuni/hella ja saunarakennuksen tuvassa muuri.

Pihapiirin suuliin mahtuu myös esim. asuntoauto tai -vaunu ja erillisessä varastorakennuksessa on myös hyvä lisäeristetty sekä sähköistetty lämmin lisävarastotila.

Talousvesi tulee kiinteistölle Hormiston vesiosuuskunnan kautta ja kiinteistöllä on myös oma pihakaivo. Lähipihapiiriä kaunistavat mm. omenapuut, marja- ja syrenipensaat sekä juhannusruusut.

Peltopalstat soveltuvat mm. hevostarhoiksi ja metsäpalstalla on pääosin koivua.

Eiköhän muuteta MAALLE!

Tiedustelut ja esittelyt: Ella Välimäki, puh. 0400 458 357 sekä ella.valimaki@aninkainen.fi.


SEURAAVA ESITTELY


Esittelyaika:
24.07.2019  kello 19:00-20:00KOHTEEN PERUSTIEDOT


Osoite:
Hormistontie 842, 29270 Nakkila
Tyyppi:
Omakotitalo
Omistusmuoto:
Omistusasunto
Huoneistoselitelmä:
3h+k+kph/wc+et+pihasaunarak. (tupa+s+kph+wc+pukuh+vh+at)+suuli+var.rak.+maakellari
Huoneita:
3
Kokonaispinta-ala:
219.5m2
Kerros:
1-kerroksinen.
Rakennusvuosi:
1935
Vapautuminen:
Heti vapaa


HINTA JA KUSTANNUKSET


Velaton myyntihinta:
105000.00 €
Myyntihinta:
105000.00 €
Vesimaksu:
8.33 / hlö / kk
Vesimaksun lisätiedot:
8.33 EUR/kk. Asukasluvun mukaan. / hlö / kk
Lisätietoja maksuista:
Mahd. kuntokart.maksu 1/2 ja kaupanvahv. maksu 1/2, mahd. varainsiirtovero 4%, lainhuud.kust. ja sähköisten panttikirjojen merkintäkulut.


KOHTEEN LISÄTIEDOT


Yleiskunto:
Tyydyttävä
Kunnon lisätiedot:
Tyydyttävä+++
Lisätietoja kohteesta:
Monipuolinen n.5,4ha:n HETI VAPAA maa-ja metsätila asiallisin pää- ja piharakennuksin päättyvän tien päässä Nakkilan Hormistossa. Päärakennuksessa on v.1930-luvun hirsirunko (k+1mh) ja 80-luvulla laajennettu puurunkoinen osa (oh+1mh+kph/wc-tilat+et). Päärakennus on laajalti pintaremontoitu v.2014 ja myös hirsirunkoinen osa talosta on lisäeristetty talon laajennuksen yhteydessä 1980-luvulla. Keittiössä uudehkot koneet ja keittiön kaapistojen puuovet on hiottu ja maalattu kauniin siniseksi sisätilaremontoinnin yhteydessä. Hyvät puunkäyttömahdollisuudet rakennuksissa ja esim. keittiössä on puulämmitteinen leivinuuni/hella ja pihasaunarakennuksen tuvassa myös peltimuuri. Pihapiirin suuliin mahtuu myös esim. asuntoauto tai -vaunu ja erillisessä varastorakennuksessa on myös hyvä lisäeristetty ja sähköistetty lämmin lisävarastotila. Talousvesi tulee kiinteistölle Hormiston vesiosuuskunnan kautta ja kiinteistöllä on myös oman pihakaivon pumpputekniikka lämpimässä autotallissa. Lähipihapiiriä kaunistavat mm. omenapuut, marja- ja syrenipensaat sekä juhannusruusut. Kasvimaan pohja ja peltojen pohjat ovat päässeet ruohottumaan, mutta peltopalstat soveltuvat mm. hevos- ja lammastarhoiksi. Maakellarissa on myös mainiot säilytystilat tulevalle maatilan sadolle. Metsäpalstalla on pääosin koivua.
Lämmitysjärjestelmä:
Sähkö-ja puulämmitys, 2 puulämm. muuria ja liesi/leivinuuni.


KOHTEEN TILAT JA MATERIAALIT


Rakennusmateriaali:
Hirsi/puu
Pintamateriaalit:
Seinissä tapettia/maalia. Lattioissa laminaattia/muovimattoa. Päärakennuksen kylpyhuoneessa kaakelilattia, seinissä muovitapetit ja pihasaunarakennuksen kylpyhuone laatoitettu.
Katto:
Harja/pelti
Keittiön kuvaus:
Tilavassa v.2014 pintahuolletussa keittiössä jääkaappi, keraaminen sähköliesi, liesituuletin, astianpesukone, puulämmitteinen leivinuunihella ja kauniit siniset peiliovikaapistot.
Pesuhuoneen kuvaus:
Päärakennuksen kylpyhuoneessa suihku, lavuaari alakaapistoin, peili, lvv, pesukoneliitäntä ja lattialämmitys. Pihasaunarakennuksen erillisissä lattialämmitteisissä kylpyhuone- ja saunatiloissa suihku, puulämmitteinen pata ja kiuas sekä erillinen asiallinen wc lämminvesivaraajin.


KOHTEEN MUUT TIEDOT


Kaavoitus:
Nakkilan kunnanvirasto
Tontin Pinta-ala:
54100m2


VÄLITTÄJÄN TIEDOT
VALOKUVAT

OTA YHTEYTTÄ MYYJÄÄN* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia