OMAKOTITALO 5H + K + KPH + S


PELTORANNANTIE 67, 21150 NAANTALI
Tervetuloa Peltorantaan

Peltorannan tila on todella harvinaisilla puitteilla varustettu ja valmiiksi kaavoitettu yli 20 hehtaarin tilakokonaisuus, joka on mahdollista lohkoa erilaisiin tontteihin sekä rakennusoikeuksiin. Tilalla on vapaata rakennusoikeutta yli 800m2 ja tilakeskukseen on mahdollisuus rakentaa toinen asuinrakennus sekä maa- ja metsätalouteen ja niiden sivuelinkeinoihin liittyviä asunto-, tuotanto- ja talousrakennuksia. Peltorannan tilalla on yhteensä 510 metriä omaa meren rantaviivaa, jolle on kaavoitettu valmiita rakennuspaikkoja.

Tilan pohjoiskärjessä olevalle niemelle sijoittuu hulppea valmiiksi kaavoitettu saunan/omakotitalon rakennuspaikka. Tälle on valmiiksi rakennettu 19-metrinen betoniponttoonilaituri, jolle pääsee isokokoisellakin purjeveneellä. Tämä rakennuspaikka on vain yksi monista, joten kysy lisää.

Uskomattoman tilaisuuden tästä tekee se, että tila on aiemmin ollut rakennuskiellossa. Moninaisen rakentamisen mahdollistamiseksi on käyty yli 10 vuotta kestänyt paperisota.

Käyttötarkoitusmahdollisuuksilla on vain taivas rajana, joten mitään ideaa ei kannata pois sulkea.

Tilakeskus johon kuuluu 160m2 päärakennus sekä 130m2 talousrakennus ovat rakennettu vuonna 1936 ja täysin kunnostettu vuonna 1990. Kummatkin rakennukset ovat hirsirakenteisia ja asuinrakennus on sisältä, Lapin kelohonkaa, joka on sittemmin suojeltu rakentamiselta.

Peltoranta sijaitsee vain 5 minuutin lossimatkan päässä Rymättylästä, aivan Aaslaluodon-saaren eteläisimmässä osassa. Aasluoto kuuluu Airisto - Seilin valtakunnallisesti arvokkaaseen maisema-alueeseen. Rymättylä yhdistyi kuntaliitoksen myötä Naantaliin vuonna 2009.

Liikenneyhteydet saarelta:

Turun keskustasta Naantalin kautta Peltorannan tilalle, on autolla ajomatkaa tasan tunti.
Tilakeskuksesta on alle kilometrin kävelymatka satamaan, josta liikennöivät M/S Falkö sekä M/S Öster yhteysalukset. Alukset kulkevat historiallisen Seilin saaren kautta Nauvon vierasvenesatamaan. Nauvosta sekä Seilistä pääsee kesäisin M/S Fannyn kyydillä myös Turun keskustaan aivan Aurajoen rantaan.


Varaa oma esittelyaiksi:

Vincent Kolu ja Tobias Leppäkari
040 300 4396 ja#124; 040 300 4391
etunimi.sukunimi@aninkainen.fi

Aninkainen Kiinteistönvälitys Turku ja#124; Portsa
Rauhankatu 26 B, 20100 Turku


KOHTEEN PERUSTIEDOT


Osoite:
Peltorannantie 67, 21150 Naantali
Tyyppi:
Omakotitalo
Omistusmuoto:
Omistusasunto
Huoneistoselitelmä:
5h + k + kph + s
Huoneita:
5
Kokonaispinta-ala:
340.0m2
Kerros:
2
Rakennusvuosi:
1936
Vapautuminen:
Vapautuminen sopimuksen mukaan


HINTA JA KUSTANNUKSET


Velaton myyntihinta:
1000000.00 €
Myyntihinta:
1000000.00 €
Lisätietoja maksuista:
Mahdollinen varainsiirtovero 4%, sähköt oman kulutuksen mukaan. Jäteastian tyhjennys.


KOHTEEN LISÄTIEDOT


Lämmitysjärjestelmä:
Sähkölämmitys sekä suuri varaava takka.


KOHTEEN TILAT JA MATERIAALIT


Rakennusmateriaali:
Hirsirunko / lautaverhoilu
Pintamateriaalit:
Talon pääasiallinen pintamateriaali on vaalea hirsi. Lattiamateriaalinan talossa toimii vaalea lankkulattia. Kylpyhuoneessa sekä erillis-wc:ssä on kaakeloidut seinät ja laatoitettu lattia. Saunassa paneeliverhoilu sekä laatoitettu lattia.
Katto:
Harjakatto / peltikate
Keittiön kuvaus:
Keittiö on avara josta laskutilaa löytyy. Keittiöön mahtuu hyvin neljän hengen ruokapöytä sekä paikoitus kahdelle jääkaappi / pakastin yhdistelmälle. Keittiössä on myös astianpesukone, keraaminen lattialiesi, liesituuletin sekä runsaasti säilytystilaa.
Pesuhuoneen kuvaus:
Talosta löytyy yksi erillis-wc sekä kylpyhuone, jonka yhteydessä sauna, jossa sähkökiuas.


KOHTEEN MUUT TIEDOT


Tehdyt remontit:
Vuonna 1990 tehtiin talolle laaja saneeraus, jossa asunto käytiin läpikohtaisin läpi sekä yläkerta rakennettiin täysin uudestaan käsityönä Lapin kelohongasta. Vuonna 1997, 2010 sekä 2016 on tehty ulko- ja sisämaalauksia sekä muita parannuksia. Tietä on peruskunnostettu ja parannettu viimeksi vuonna 2016, samanaikaisesti rakennettiin portti tilalle johtavalle tielle. Lukuisat vanhat tie- ja rantarasitteet on siirretty luontevasti yhteen paikkaan maanmittauslaitoksen päätöksellä, jolloin tila rakennutti rasitteiden haltijoille rantaan betoniponttoonilaiturin. Tierasitteiden siirto pois tilan läpi antoi tilalle täysin oman yksityisyyden. Rasitteiden haltijoille kunnostettiin teitä ja rakennettiin uusi tie tilan ulkopuolelle.
Kaavoitus:
Naanatalin kaupunki.
Tontin Pinta-ala:
200120m2


VÄLITTÄJÄN TIEDOT


Vincent Kolu
0403004396
vincent.kolu@aninkainen.fi
Aninkainen & Turku Portsa & Kotina Oy

Ota yhteyttä myyjään!


VALOKUVAT

OTA YHTEYTTÄ MYYJÄÄN* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia