Omakotitalo 185,00 m2 / 200,00 m2

5h+k+ruok.tila+takkah+2wc+s+kph+et+veranta+MAAKELLARI+huvimaja+varastovaja+LISÄTONTTI n.2425m²
Velaton myyntihinta:
52 000 €
Myyntihinta:
52 000,00 €

MONPUOLINEN ISO ASUINRAKENNUSKIINTEISTÖ MAAKELLAREINEEN JA LISÄTONTTEINEEN SÄKYLÄN KANKAANPÄÄN KYLÄSSÄ VAIN NOIN 5,5 KM PÄÄSSÄ SÄKYLÄN YDINKESKUSTA JA UPEASTA PYHÄJÄRVESTÄ!

TERVETULOA TUTUSTUMAAN JA VARAA TARVITTAESSA YKSITYISESITTELY: Ella Välimäki, PUH. 0400 458 357 TAI SÄHKÖPOSTITSE: ella.valimaki@aninkainen.fi !

Monipuolinen iso kunnallistekniikallinen asuinrakennuskiinteistö maakellareineen ja runsas puustoisin lisätontteineen arvostetulla asuinalueella tasamaastoisella mäntykangastontilla Säkylän Kankaanpään kylässä.

Tämän talon kodikkaissa tiloissa riittää tilaa isommallekin perheelle, sillä erillisiä makuuhuoneita on jopa 4 ja lisäksi on myös isohko olohuone sekä takkahuone ja talon molemmissa päätyasuintiloissa on myös wc-tilat. Talon sisustuksessa on käytetty runsaasti aitoa puuta ja esimerkiksi keittiössä sekä makuuhuoneessa on parkettilattiat ja sisäkatoissa sekä seinäpinnoissa on antiikki- tai puolipaneelipintaa. Makuuhuoneiden sisäkatoja koristavat näyttävän taidokkaat ornamentit.

Talon lämmitys- ja käyttövesiputket ovat pinnassa ja vuosittainen öljyn kulutus on ollut noin 2500 l sekä avotakan puumenekki on ollut noin 5m³/v.

Tällä asuinrakennustontin pihapiirissä on myös mm. erittäin hyvä vuonna 1997 rakennettu sähköistetty maakellari, jossa on runsaasti tilaa säilöä kesän herkut talven varalle.

Tällä asuinkiinteistöllä on n.1750 OMA mäntykangasmaastoinen tontti, jonka lisäksi kauppaan kuuluu viereinen vielä isompi OMA RAKENTAMATON n.2425m² RUNSASPUUSTOINEN TONTTI, johon saa rakentaa asuin-, liike- ja toimistotiloja.

Tältä monipuoliselta kiinteistöltä on mm. Köyliönjärven yleiselle uimarannalle alle 1km, perhepäivähoito/esikouluopetukseen ja ala-asteelle n.2km sekä mainiot muut Säkylän palvelut kohtuullisen matkan päässä: Säkylän ydinkeskustaan (mm. yläaste ja lukio), Pyhäjärven kalasatamaan ja maineikkaalle Säkylän torin monipuolisille mm. kala-, leipä-, vihannes/juuresherkkupöytiin. n.5,5km.

Muut lähikuntakeskukset myös lähistöllä: Eura n.20km, Kokemäki n.30km ja Huittinen n.40km. Useita idyllisiä merenrantakaupunkeja on myös kivan matkan päässä: Rauma n.50km, Pori n.65km, Turku n.80km ja sisämaan isoimpaan kaupunkiin Tampereelle n.115km ja Helsinkiinkin vain n.240km.

Tämä monipuolinen tarvittaessa nopeastikin vapautuva asuinrakennuskiinteistö sijaitsee Säkylän ydinkeskustasta vain noin 5,5 km päässä. Säkylän ydinkeskusta on ihanan Pyhäjärven rannan tuntumassa ja Säkylän Pyhäjärvi on Euroopan kalaisimpia järviä muikkuineen, siikoineen sekä järvitaimineen. Säkylän Pyhäjärvi on myös Varsinais-Suomen ja Satakunnan Maakuntajärvi ja Säkylän Pyhäjärveä on myös luonnehdittu merimäiseksi upean suuren järvenselän ansiosta.

Kalaisa ja ajoittain tyrskyinenkin Pyhäjärvi antavat hyvät edellytykset ympärivuotiseen vapaa-ajan viettoon: kesällä kalastuksen ja vaativammankin surffailun/SUP-lautailun parissa ja talvella talvisurffauksen sekä perinteikkään pilkkiharrastuksen parissa.

TERVETULOA TUTUSTUMAAN TÄHÄN KODIKKAASEEN KOTIIN!

Tiedustelut ja esittelyt: Ella Välimäki, puh. 0400 458 357 sekä ella.valimaki@aninkainen.fi !

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä!

Aninkainen Turku Ratapihankatu | Aninkaisten Kiinteistövälitys Oy

Oheisella lomakkella voit pyytää suoraan kohteen myyjältä lisätietoa kohteesta tai varata ajan yksityisesittelyyn.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Esittely

01.06.2023
17:00 - 18:00
Lisää kalenteriin
Varaa oma esittelyaikasi

Kohteen perustiedot

Tyyppi:
Omakotitalo
Kunta / kaupunki:
Säkylä, Kankaanpää
Osoite:
Riihitie 4, 27840, Säkylä
Vapautumisen lisätiedot:
Sopimuksen mukaan.

Rakennukset

Asuinpinta-ala:
185,00 m2
Kokonaispinta-ala:
200,00 m2
Rakennusvuosi:
1978
Rakennusmateriaali:
Puu/tiilipäädyin.
Kattotyyppi / kate:
Harja/Varttikate.
Kerrosluku:
1
Sauna:
Kyllä
Kuntoluokitus:
Tyydyttävä
Korjaukset:
Talon lattiarakenne on keittiössä, olo- ja takkahuoneessa muutettu vuonna 1993 puukolatuksi lattiarakenteeksi ja eristeeet on vaihdettu vesivahingon takia. Takkahuonetta on myös laajennettu ja taloon on tehty lämmin veranta vuonna 1993. Taloon on tehty lisäasuintiloja entisistä autotalli- ja varastotiloista vuonna 1988.
Lämmitys:
Öljylämmitys/(Högfors 13 valmistusvuosi 1977).
Ilmanvaihto:
Painovoimainen.
Lisätietoja rakennuksista:
Asuinrakennukseen on tehty kuntotarkastus 13.10.2022 TK Kuivaus Oy:n/Marko Palinin toimesta. Ko. pöytäkirjan mukaan mm. yläpohjaan suositellaan tuuletusreikien tekemistä, vesikatteen puhdistusta ja vesikatteen kunnon tarkistusta puhdistuksen jälkeen. Verannalla tasakatto ja verannan seinään tullut kosteusjälkiä ko. kartoituksen tekemisen jälkeen.
Keittiön varusteet:
Tilavassa keittiössä jääkaappi/pakastinyhdistelmä, keraaminen sähköliesi, liesituuletin, astianpesukone, kokopuiset Vilka -keittiökaapistot ja runsaasti työpöytätilaa sekä kätevä baaritiskitarjoiluyhteys ruokailutilaan.
Olohuone:
Isossa olohuoneessa luonnon valoa on runsaasti. Talon sisäkatot ovat lautaa olohuoneessa, keittiössä, eteisessä, takkahuoneessa ja perimmäisessä makuuhuoneessa. Olohuoneen ja keittiön lattioissa näyttävä parketti. Takkahuoneen on mäntylautalattiat.
Makuuhuoneet:
Makuuhuoneissa tapettia ja lattioissa muovimatot. Makuuhuoneissa on myös hyvin kaapistoja.
Kylpyhuoneet:
Erillisissä sauna- ja kylpyhuonetiloissa saunassa sähkökiuas ja kauttaaltaan laatoitetussa kylpyhuoneessa suihku, retroamme, lattialämmitys ja pesukoneliitäntä. WC: Talon molemmissa päädyissä on kätevästi erilliset wc-tilat.
Sauna:
Saunassa sähkökiuas.
Energialuokka:
Ei lain edellyttämää energiatodistusta.

Kiinteistö

Kiinteistötunnus:
319-403-3-134 ja 319-403-3-133
Tontin pinta-ala:
4 175,00 m2
Tontin omistus:
Oma
Tilan nimi:
Riihitie 20 ja Riihitie 19.
Kunta / kaupunki:
Säkylä
Kylä / kaupunginosa:
Kankaanpää
Kunnallistekniikka:
Sähkö-, vesi- ja viemäriliittymät.
Rakennusoikeus:
1 030,00 m²
Kaavoitustilanne:
Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta:
Lisätontille Riihitie 19/319-403-3-133:een saa rakentaa asuin-, liike- ja toimistotiloja, kaavamerkintä AL I. Lisätietoja: Etelä-Satakunnan Ympäristötoimisto.
Lisätiedot kiinteistöstä:
Kiinnitykset yhteensä 35.963,76€ Riihitie 20 -nimisellä tilalla. Kiinnitykset vapautuvat uudelle omistajalle lainoista ja rasituksista vapaana kaupan yhteydessä.

Asuinalue

Alueen palvelut:
Kauppa: Yleiselle uimarannalle alle 1km. Päiväkotiin/esikouluun ja ala-asteelle n.2km. Säkylän ydinkeskustaan (mm. ala-, yläaste ja lukio), Pyhäjärven kalasatamaan ja maineikkaalle Säkylän torin monipuolisille mm. kala-, leipä-, vihannes/juuresherkkupöytiin. n.5,5km. Muut lähikuntakeskukset myös lähistöllä: Eura n.20km, Kokemäki n.30km ja Huittinen n.40km. Merenrantakaupunkeja on myös kivan matkan päässä: Rauma n.50km, Pori n.65km, Turku n.80km ja sisämaan isoimpaan kaupunkiin Tampereelle n.115km ja Helsinkiinkin vain n.240km.

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta:
52 000,00 €
Kiinteistövero:
226,20 €/v
Sähkön kulutus:
n. 2500l/v öljyä.
Muut ostajan maksut:
Muut ostajan maksut kaupantekoon liittyen: mahdollinen kuntokartoitusmaksu 1/2, kaupanvahvistusmaksu 1/2, varainsiirtovero 4%, lainhuudatuskustannukset ja sähköisten panttikirjojen merkintäkulut.