Mökki tai huvila 60,00 m2 / 70,00 m2

Tupak+mh+s+pukuh+kuisti+kat.+aurinkoterassi+puucee-rak.+var.
Velaton myyntihinta:
170 000 €
Myyntihinta:
170 000,00 €

ALKAEN 19.08.20 KLO 18.01 EMME PIDÄ YLEIS- TAI YKSITYISNÄYTTÖJÄ TOISTAISEKSI TÄSSÄ KOHTEESSA TARJOUSTEN JÄTTÄMISMAHDOLLISUUDEN UMPEUTUMISEN VUOKSI JA KOHTEEN MYYNNIN JATKOKÄSITTELYN OLLESSA KESKEN!

Ympärivuotisessa käytössä oleva vapaa-ajan kiinteistö, jossa upea etelään avautuva oma ranta, 50-luvun kauniisti patinoitunut sähköistetty tilava n.70m² rantamökki saunoin, tupakeittiön, makuuhuonein, kuistein ja hienoin osin myös katetuin etelänpuoleisin aurinkoterassein maineikkaan asfaltoidun Rantatien varrella Säkylän Pyhäjärvellä.

Upeaa etelään avautuvaa n.80metrin rantaviivaa sävyttävät näyttävästi aikojen saatossa pyöreäksi muovautuneet punertavat hiekkakivet ja laiturin päässä keskiveden korkeus on noin 1 metri. Säkylän Pyhäjärvi on Euroopan kalaisimpia järviä muikkuineen, siikoineen, järvitaimineen. Säkylän Pyhäjärvi on myös Varsinais-Suomen ja Satakunnan Maakuntajärvi ja Säkylän Pyhäjärveä on myös luonnehdittu merimäiseksi upean suuren järvenselän ansiosta.

Mökin ulkovuori on patinoitunut vuosien saatossa kelomaisen kauniiksi. Viihtyisät ja monipuoliset mökin sisätilat sekä kalaisa ja ajoittain tyrskyinenkin Pyhäjärvi antavat hyvät edellytykset ympärivuotiseen vapaa-ajan viettoon: kesällä kalastuksen ja vaativammankin surffailun/SUP-lautailun parissa ja talvella talvisurffauksen sekä perinteikkään pilkkiharrastuksen parissa.

Tupakeittiön nopeasti lämpiävä puulämmitteinen Rastor -kevyt takka on myös mainio lisätunnelman luoja. Vuosittaiset kokonaissähkökulut ovat olleet n.1.500e (n.9000kWh) ja mainiossa rantasaunassa on erilliset puulämmitteinen kiuas ja pata.

Mökkiä on jonkun verran sisätiloiltaan pintahuollettu lähivuosina, mutta lähivuosien aikana mm. tulee sammaloitunut tiilinen vesikate uusia ja kuistin lattia kunnostaa.

Kokonaisrakennusoikeuksissa on myös hyvät laajennusmahdollisuudet, sillä kokonaisrakennusoikeus on 150m² siten, että loma-asunnolle on 90k-m², erilliselle saunalle on 25k-m² ja muille talousrakennuksille on yht. 35k-m².

Asfalttitien lisäksi upealla Säkylän Rantatiellä on myös hyvä asfaltoitu kevyenliikenteen väylä aina Säkylän ydinkeskustaan saakka (n.6km), jossa mm. maineikas Säkylän tori monipuolisine mm. kala-, leipä-, vihannes/juuresherkkupöytineen.

TÄLLÄKÖ SÄKYLÄN PYHÄJÄRVEN RANTAKIINTEISTÖN UPEALLA OMALLA RANNALLA VIETÄT TULEVAT LOMASI?

Tiedustelut ja esittelyt: Ella Välimäki, puh. 0400 458 357 sekä ella.valimaki@aninkainen.fi.

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä!
Oheisella lomakkella voit pyytää suoraan kohteen myyjältä lisätietoa kohteesta, kohteen asiakirjat tai varata ajan yksityisesittelyyn.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kohteen perustiedot

Tyyppi:
Mökki tai huvila
Kunta / kaupunki:
Säkylä, Iso-Säkylä
Osoite:
Rantatie 794, 27800, Säkylä
Vapautumisen lisätiedot:
31,12,2020

Rakennukset

Asuinpinta-ala:
60,00 m2
Kokonaispinta-ala:
70,00 m2
Rakennusvuosi:
1950
Rakennusmateriaali:
Puu,
Kattotyyppi / kate:
Harja/tiili,
Kerrosluku:
1
Sauna:
Kyllä
Kuntoluokitus:
Tyydyttävä
Korjaukset:
Uljas osin myös katettu etelänpuoleinen aurinkoterassi tehty viime vuosina, saunan seinät petsattu ja piipun yläosa uusittu lähivuosina, Sähköt sähkökaappeineen uusittu 90-luvun tienoilla,
Lisätietoja kunnosta:
Tyydyttävä
Lämmitys:
Puu- ja sähkölämmitys, Tupakeittiössä nopeasti lämpöä antava Rastor -kevyttakka,
Ilmanvaihto:
Painovoimainen,
Lisätietoja rakennuksista:
Pääosa rantamökistä on tuulettuvalla rossipohjalla purueristein ja kuistin osuudella on betonitolppaperustus, Myyjä teettää kustannuksellaan energiatodistuksen,
Keittiön varusteet:
Rantamökin tupakeittiön keittiösopessa 2-levyinen hella, kaapisto ja puulämmitteinen mainio Rastor -kevyttakka sekä tuvassa tilaa hyvin oleskeluun ja oleiluun, Etelänpuoleisen terassin läheisyydessä hyvät edellytykset tehdä myös grillaus- ja savustuspaikka,
Kylpyhuoneet:
Idyllisesti patinoituneen rantamökin saunassa erilliset puulämmitteinen kiuas ja iso pata sekä petsatut näyttävät tummanruskeat seinäpaneelit, Lattiassa laattaa ja ronskia betonia,
Sauna:
Saunassa erilliset puulämmitteiset kiuas ja pata,
Energialuokka:
Ei lain edellyttämää energiatodistusta,

Kiinteistö

Kiinteistötunnus:
783-401-17-4/Tontti nro 5/1772,9 m² määräalana,
Tontin pinta-ala:
0,00 m2
Tontin omistus:
Oma
Tilan nimi:
Pappila -nimisestä tilasta n,1772,9m² määräala/tontti nro 5,
Kunta / kaupunki:
Säkylä
Kylä / kaupunginosa:
Iso-Säkylä
Kunnallistekniikka:
Sähköliittymä (valovirta),
Rakennusoikeus:
150,00
Kaavoitustilanne:
Asemakaava
Lisätiedot kiinteistöstä:
Määräalalle tullaan perustamaan tieoikeudet kaupanteon yhteydessä ja annetaan määräosan mukainen vesialueoikeus,

Asuinalue

Alueen palvelut:
Kauppa: Säkylän ydinkeskustan palveluihin n,6km, jossa myös erittäin suosittu Säkylän tori, Euraan n,12km, Raumalle n,50km, Poriin n,65km ja Turkuun n,70km,

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta:
170 000,00 €
Kiinteistövero:
170,00 €/v
Sähkönkulutus:
9 000 kWh/n,1,500e/v,
Muut ostajan maksut:
Puhtaanapito n,150e/v, Muut ostajan maksut kaupantekoon liittyen: mahdollinen kuntokartoitusmaksu 1/2, kaupanvahvistusmaksu 1/2, varainsiirtovero 4%, lainhuudatus- ja lohkomiskustannukset,