Liiketila 801,00 m2 / 801,00 m2

II-kerroksinen rantakiinteistö, jossa 5 eri selkeää liiketilakokonaisuutta omalla rantatontilla.
Velaton myyntihinta:
468 000 €
Myyntihinta:
468 000,00 €

MONIPUOLINEN SÄKYLÄN PYHÄJÄRVEN RANTAKIINTEISTÖ TARJOLLA SÄKYLÄN YDINKESKUSTASSA!

YKSITYISESITTELYPYYNNÖT tarvittaessa: Ella Välimäki, puh. 0400 458 357 sekä ella.valimaki@aninkainen.fi!

Tervetuloa tutustumaan myös paikan päälle tähän mainioon ja monipuoliseen RANTAKIINTEISTÖÖN JA TEHKÄÄ TARJOUS!

Myydään upean PYHÄJÄRVEN RANTAKIINTEISTÖ, jossa II-kerroksinen noin 800m² betonirunkorakenteinen liikerakennus kaukolämpötekniikalla ja selkeällä 5:llä eri liikehuoneistokokonaisuudella, joista on tehty jo myös kiinteistöosakeyhtiö ja omilla noin 1400m² tonttialueilla huippupaikalla upein järvinäkymin aivan Säkylän ydinkeskustassa.

Etelään avautuvassa n.20 metrin rantaviivassa on hiekkaranta ja laiturin päässä keskiveden korkeus on noin 1 metri. Säkylän Pyhäjärvi on Euroopan kalaisimpia järviä muikkuineen, siikoineen, järvitaimineen. Säkylän Pyhäjärvi on myös Varsinais-Suomen ja Satakunnan Maakuntajärvi. Säkylän Pyhäjärveä on myös luonnehdittu merimäiseksi upean suuren järvenselän ansiosta.

Porraskäytävällä yhdistetyn II-tasoisen päätyliikehuoneiston katutasossa (yht. n.166m²) on osin myös yhtenäinen hieno järvinäkymällinen tila, erillinen järvinäkymällinen huone ja lisäksi viisi erillistä lisähuonetta, joista kaksi on myös pääkadun puolella, katutasossa on myös mainiot erilliset wc- sekä siivoustilat. Näissä yläkerran tiloissa seinäpintamateriaaleina runsaasti näyttävää petsattua puupintaa ja pääosin linoleumlattiapinnat.

Upea järvinäkymä on myös päätyliikehuoneiston alakerran (yht. n.348m²) vuonna 2017 pintaremontoidusta näyttävästä kokoushuoneesta ja lisäksi myös kahdesta muusta erillisestä alakerran huoneesta. Muissa päätyliikehuoneiston alakerran tiloissa on lisäksi 1 huone, keittiö erillisin oleskelutiloin, monipuoliset erikokoiset varastotilat osin myös holvivarustuksin, runsaat wc-tilat (4kpl), siivouskomero ja kaksi laatoitettua kylpyhuonetta, joista toinen on myös tilava sekä pukuhuoneellinen. Alakerran järvinäkymällinen kokoushuone ja yksi huone pintaremontoitu v.2017, jolloin mm. tilojen lattioihin laitettu kauniit vaaleat laminaatit. Alakerran muissa tiloissa linoleumlattia ja seinissä lasikuitutapetit.

Edellisten päätyliikehuoneistotilojen (yht. n.514m²) lisäksi jo perustetussa kiinteistöosakeyhtiössä on myös seuraavat Rantatien puoleiset ja kätevät katutason liikehuoneistot: Nro 1./n.138,5m²/katutaso/1h+k+wc+var.+alakerran varastotila n.32,5m² (yht. n.171m²), Nro 2./n.30m²/1h+k+wc+var. ja Nro 3./n.86m²/1h+k+wc+var..

Kaukolämpötekniikkahuoneen varustus uusittu v.2003 ja on yhteinen naapuriasunto-osakeyhtiön kanssa. Lämmitysputket ja käyttövesiputket ovat pinnassa. Tämän rantakiinteistön perustukset ovat yhdellä laatalla pintabetonitasauskerroksella ja runkorakenne on betonia sekä villaeristyksen paksuus on noin 125mm sekä ulkovuorauksena on harjattu punatiili ja Pyhäjärven puoleinen julkisivu on keraamista laattaa.

Rantakiinteistöön tullee lähivuosina mm. ulkovuorauksen pintahuolto, räystäsrakenteen lisärakentaminen, päätyliikehuoneiston kylpyhuonetilojen saneeraus (nyt olleet kylläkin tarpeettomana käyttämöttöminä vuosia), osin ikkunaremonttia ja kattohuoltotoimenpiteitä. Tästä rantakiinteistöstä on tehty myös tutkimuselostus v.2016 (IdealStructura Oy).

Kalaisa ja ajoittain tyrskyinenkin Pyhäjärvi antavat hyvät edellytykset ympärivuotiseen vapaa-ajan viettoon: kesällä kalastuksen ja vaativammankin surffailun/SUP-lautailun parissa ja talvella talvisurffauksen sekä perinteikkään pilkkiharrastuksen parissa.

Säkylän ydinkeskustassa mm. maineikkaat Säkylän torin ympärivuotiset ja monipuoliset kala-, leipä-, vihannes/juuresherkkupöydät ovat aivan käden ulottuvilla ja perhepalvelut myös lähellä (päiväkodit ja alakoulu alle1km), yläkouluun/lukioon, lähimpään Pyhäjärven kalasatamaan, uimahalliin, isoihin ruomamarketteihin ja Hesburger -pikaruokalaan vain n.1,5km. Muut lähikuntakeskukset ovat myös lisäksi lähistöllä: Eura alle 20km, Kokemäki ja Huittinen n.35km. Säkylässä on myös varuskunta (Porin Prikaati) ja mahtava myös ympärivuotisesti toimiva Harjureitti -ulkoilureitistö laavuineen ja valaistuine latuineen sekä polkuineen.

Merenrantakaupunkeja on myös kivan matkan päässä: Rauma n.55km, Pori n.70km, Turku n.75km ja sisämaan isoimpaan kaupunkiin Tampereelle n.120km ja Helsinkiinkin vain n.245km.

NYT ON OIVALLINEN TILAISUUS SAADA MONIPUOLINEN RANTAKIINTEISTÖ OMISTUKSEENNE, TERVETULOA TUTUSTUMAAN JA TEHKÄÄ TARJOUS!

Tiedustelut ja esittelyt: Ella Välimäki, puh. 0400 458 357 sekä ella.valimaki@aninkainen.fi!

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä!

Aninkainen Turku Ratapihankatu | Aninkaisten Kiinteistövälitys Oy

Oheisella lomakkella voit pyytää suoraan kohteen myyjältä lisätietoa kohteesta tai varata ajan yksityisesittelyyn.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kohteen perustiedot

Tyyppi:
Liiketila
Kunta / kaupunki:
Säkylä, Keskusta
Osoite:
Rantatie 254, 27800, Säkylä
Vapautumisen lisätiedot:
Sopimuksen mukaan.

Rakennukset

Asuinpinta-ala:
801,00 m2
Kokonaispinta-ala:
801,00 m2
Rakennusvuosi:
1979
Rakennusmateriaali:
Betoni/tiili.
Kattotyyppi / kate:
Osin tasa/osin viistolape. Huopa/rem. 2003/saumapelti.
Kerrosluku:
2
Kuntoluokitus:
Tyydyttävä
Korjaukset:
Rannan puoleinen kokoushuone ja huonetiloja pintaremontoitu sekä osin rakenneremontoitu 2017 (poistettu mm. takka) ja tilalle laitettu ikkuna sekä vaihdettu villaeristeitä. Pergola on myös teräs- ja puupalkkeineen poistettu 2017. Vesikatto uusittu ja liitytty kaukolämpöön 2003. Saunan ja uima-altaan tilalle tehty keittiö sekä oleskelutila 2000-luvun alussa.
Lämmitys:
Kaukolämpö.
Ilmanvaihto:
Koneellinen.
Lisätietoja rakennuksista:
Rantakiinteistön perustukset ovat yhdellä laatalla pintabetonilaatoin. Katutason rantakiinteistön seinärakenne on betonirunkoinen, jossa villaeristys (n.125mm) ja osin ulkoverhouksena on harjattu punatiili ja rannan puoleinen julkisivuseinä on verhoiltu keraamisella laatalla.
Keittiön varusteet:
Asiallisessa 2000-luvun alussa tehdyssä keittiössä jää/pakastinyhdistelmä, sähköliesi, liesituuletin, astianpesukone, mukavasti työpöytätilaa sekä kauniit siniset laakaovikaapistot. Jokaisessa katutason liikehuoneistossa on myös keittiötilat.
Kylpyhuoneet:
Alakertatiloissa useampia laatoitettuja kylpyhuonetiloja osin myös tilavalla pukuhuonetilalla. WC: Katutason tiloissa wc ja useita wc-tiloja alakerrassa sekä kaikissa lisäerillisliikehuoneistoissa on omat asialliset wc-tilat.
Energialuokka:
Ei lain edellyttämää energiatodistusta.

Kiinteistö

Kiinteistötunnus:
783-405-5-5 ja 783-405-5-69.
Tontin pinta-ala:
1 400,00 m2
Tontin omistus:
Oma
Tilan nimi:
Palo (5:5) ja Palonranta (5:59).
Kunta / kaupunki:
Säkylä
Kylä / kaupunginosa:
Keskusta
Kunnallistekniikka:
Sähkö-, viemäri- ja valokuituliittymä. As Oy Ruonanmäki -nimisen taloyhtiön kautta tulee kunnan vesi ja vesilaskutus on ollut kerran vuodessa (veden kulutus v.2020 n.40m³).
Rakennusoikeus:
650,00 m²
Kaavoitustilanne:
Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta:
Etelä-Satakunnan Ympäristötoimisto.
Lisätiedot kiinteistöstä:
Palo - ja Palonranta -nimiselle kiinteistöllä on tierasite. Ranta-alueen vuokraoikeusrasite 31.12.2022 asti.

Asuinalue

Alueen palvelut:
Kauppa: Säkylän ydinkeskustassa mm. pankit, pizzeria, lounasravintola, kukkakauppa ja muut erikoisliikkeet sekä maineikkaat ympärivuotisen Säkylän torin monipuoliset kala-, leipä-, vihannes/juuresherkkupöydät ovat aivan käden ulottuvilla ja perhepalvelut myös lähellä (päiväkodit ja koulut alle1km), lähimpään Pyhäjärven kalasatamaan, yläkouluun/lukioon, uimahalliin, isoihin ruokamarketteihin ja Hesburger -pikaruokalaan vain n.1,5km. Muut lähikuntakeskukset myös lähistöllä: Eura alle 20km, Kokemäki ja Huittinen n.35km. Merenrantakaupunkeja kivan matkan päässä: Rauma n.55km, Pori n.70km, Turku n.75km ja sisämaan isoimpaan kaupunkiin Tampereelle n.120km ja Helsinkiinkin vain n.245km.

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta:
468 000,00 €
Kiinteistövero:
5 530,53 €/v
Sähkön kulutus:
127 kWh
Muut ostajan maksut:
Muut ostajan maksut kaupantekoon liittyen: mahdollinen kuntokartoitusmaksu 1/2, kaupanvahvistusmaksu 1/2, varainsiirtovero 4% ja lainhuudatuskustannukset.